Gå till innehåll

Rejected0

Medlem
 • Innehåll Antal

  21
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Rejected0

 • Födelsedag 1981-05-27

Contact Methods

 • Skype
  swedenplus@yahoo.com

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  boxholm
 • Intressen
  Kult, fantasy flight, starwars d20, call of Cthulhu.
 1. Träffar i Linköping?

  Okej. Jag kan vara speledare och kommer gärna och guidar alla genom boken. Om ni har skype. Så vill jag gärna skypa om grunderna och om vi kan så kan vi skapa karaktärer via skype innan vi träffas för att spela.
 2. att skapa en Sverok förening

  bra att veta!
 3. Rollspel i Linköping

  jag bor i boxholm och speleder gärna annars spelar jag gärna Call of Ctuhulo eller Kult. min skype swedenplus@yahoo.com
 4. Rollspel Linköping?

  jag bor i Boxholm och spelar gärna Call of Cuthulo som spelare och är Kult speledare. Min skype :swedenplus@yahoo.com
 5. Söker rollspelare i Linköping

  jag bor i Boxholm och spelar gärna Call of Cuthulo som spelare och är Kult speledare. Min skype :swedenplus@yahoo.com
 6. Rollspelare i Motala

  min skype är swedenplus@yahoo.com
 7. Rollspelare i Motala

  Jag är speledare. Jag bor i boxholm men jag det är nödvändigtvis inte ett hinder.
 8. Förening i Motala?

  jag kan hjälpa dig träffa Federationen om du vill, dom är inte alltid lätta att nå på telefon.
 9. Förening i Motala?

  Jag blev prortad av de namnlösa, jag tillhörde Federationen men nu bor jag i Boxholm. Om du är intresserad av rollspel, så kan du och andra spelare hälsa på hos mig i Boxholm och spela en helg.
 10. Träffar i Linköping?

  intressant. spelar Sampi Kult?
 11. att skapa en Sverok förening

  Ge mig lite kritik och rätta mig om jag har fel. jag är lite ambivalent vem som jag tycker mest ekonomiskt synd om vuxna eller undomar. Barn och undomar har föräldrar som ofta har eller inte har råd med en slant och vuxna som har råd har inte tid att spela. Det känns lite elakt, men jag tror igentligen det bästa är att man tar lite högre än vanligt betalt och försöker rättfärdiga kostnaded för föräldrarna och de vuxna medlämmarna. Det finns två vägar, den enkla är att alla betalar lite mer än vanligt och allt går till hyran. Eller att jag tar en avgifter för köpa in böcker och en avgift för godis en avgift för lånda böckerna och pant för inte att ha sönder dom, och låsa in dom med en nyckel, vilket man okså gör på vissa hemska ställen som inte litar på sina medlämmar. Folk blir hungriga, folk gillar bekväma fotöljer och hyran kostar dessutom så kan alla räkna med allting som behövs finns i föreningen. Om jag har 24 ungdomar medlemmar och 2 vuxna GM. * avgift ungdom = 600 + 200 = 800 * ungdomsföreningsbidraget 2960 k * Läskmaskin med plock kylskåp med pengaburk = en 50kr per månad per medlämm = 1300 kr * kommun bidrag X.. Så här resonerar jag, att ha en förening innebär massa fördelar jag fixa saker åt spelarna som dom inte kan som individer vilket innebär att deras kostnader för en dyr hobby minskar Om föreningen köpa en rollspels grund böcker som kostar alla 500kr eller en bunt med warhammer codexar och figurer att sedan dela på som skulle kosta ett tusen och plus. Då slipper medlämmarna lägga ut pengar genom att föreningen delar . Då är det rätt att man betalar lite mer än vad man sparar varje månad till föreningens hyra. I vanliga fall ,om en GM köper sina egna böcker då är det en person som investerar per spelar grupp. Om vi har 20 medlämmar, så kan 4 GMs använda samma uppsättning böcker. Dom sparar då 1/4, och om 1 föreningen tar 1/4 i hyra för att använda böckerna. Så har GMarna fortfarande sparat 1/2. Warhammerspelare brukar gå långt för att ha sin enga figurer men för dom kan dela på kodexar och standard armerer för att pröva med. Framför allt så är krigspel extra plats krävande och alla vill igentligen ha massor med grejer som terräng bord. * lära ut engelska * lära matte * alltid leta och köpa billigare begangade spel * köp billigare stora mängder * effektivare köpa saker * effektivivare dela saker * godis * böcker * att föräldrarna vet var barnen är..kanske och kan ringa Boxholm har billiga lokaler. Jag ska kolla med midrag, men jag vill inte förlita mig på mer än 50% på bidrag.
 12. Rollspel på Skype

  Jag är intresserad, ledsen om jag skrev en lika dan tråd som denna.
 13. att skapa en Sverok förening

  Jag har diskuterat med kommunen lite, och hört runt. Årsavgift tycker jag är lite lite, min förra förening tog 100 per år. Jag planerar att ha öppet för medlämmar 24 timmar och köpa in böcker och en sverok prem och några serietidnings volumer för kampanj inspiration som kan läsa. För att inte tala om loppist möbler. Eftersom man behöver 60% ungdomar som medlämmar för att få ungdomsföreningstöd. Jag funderar på 100 månads avgift för vuxna och 25 kr per barn och ungdomar eller att ha koisk eller plock kylskop med en burk att sätta pengar i för plock.
 14. Okej, jag vill skapa en rollspels grupp som spelar kasnek Kult online via skype eller andra former av video conversationer. Jag vill vara GM men kan vara spelare, Jag är intresserad av Kult, Neotech, d20 modern, Black Crusade, Dark Heresy och av att testa mina egna uppfinna rollspels. Just nu är det Kult jag vill fokusera på.
×