Jump to content

Rejected0

Medlem
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Rejected0

 • Birthday 05/27/1981

Contact Methods

 • Skype
  swedenplus@yahoo.com

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  boxholm
 • Intressen
  Kult, fantasy flight, starwars d20, call of Cthulhu.
 1. Okej. Jag kan vara speledare och kommer gärna och guidar alla genom boken. Om ni har skype. Så vill jag gärna skypa om grunderna och om vi kan så kan vi skapa karaktärer via skype innan vi träffas för att spela.
 2. jag bor i boxholm och speleder gärna annars spelar jag gärna Call of Ctuhulo eller Kult. min skype swedenplus@yahoo.com
 3. jag bor i Boxholm och spelar gärna Call of Cuthulo som spelare och är Kult speledare. Min skype :swedenplus@yahoo.com
 4. jag bor i Boxholm och spelar gärna Call of Cuthulo som spelare och är Kult speledare. Min skype :swedenplus@yahoo.com
 5. min skype är swedenplus@yahoo.com
 6. Jag är speledare. Jag bor i boxholm men jag det är nödvändigtvis inte ett hinder.
 7. jag kan hjälpa dig träffa Federationen om du vill, dom är inte alltid lätta att nå på telefon.
 8. Jag blev prortad av de namnlösa, jag tillhörde Federationen men nu bor jag i Boxholm. Om du är intresserad av rollspel, så kan du och andra spelare hälsa på hos mig i Boxholm och spela en helg.
 9. intressant. spelar Sampi Kult?
 10. Jag är intresserad, ledsen om jag skrev en lika dan tråd som denna.
 11. Okej, jag vill skapa en rollspels grupp som spelar kasnek Kult online via skype eller andra former av video conversationer. Jag vill vara GM men kan vara spelare, Jag är intresserad av Kult, Neotech, d20 modern, Black Crusade, Dark Heresy och av att testa mina egna uppfinna rollspels. Just nu är det Kult jag vill fokusera på.
 12. Okej, jag vill bara för säkerhets skull veta om det är någon som bor I Boxholm eller närheten och vill komma och spela rollspel. Jag har gästrum och bädsoffa. Jag har Kult, Neotech, Dark Crusade och är rätt så öppen för att testa något nytt system.
 13. Jag spelar gärna med dig, online med video conversationer eller kommer till Göteborg om du har sängar jag bor i Boxholm och har plats för flera gäster att sova över för någon rollspels helg.
 14. Rejected0

  Msn - RP

  jag lever igen.
×
×
 • Create New...