Jump to content

Sathsarrion

Medlem
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

About Sathsarrion

 • Rank
  100+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Söker främst plastfigurer till fots. Inga moria goblins eller Alver, men gärna Gondor, Rohan, Mordor, Easterling, Haradrim, Umbar, Hobbit Goblins eller olika karaktärer. Inte intresserad av jättesamlingar, utan lite gubbar här och där att ha till olika projekt och conversions.
 2. Om du fortfarande vill bli av med lite figurer när din pledge dyker upp så får du gärna höra av dig. Är intresserad av bl.a lite lizardmen, Pretty Deadly gänget, mythos grejer, ogres och giants.
 3. Har drösvis med gamla 2nd edition orks om det är intressant, 2piece gubbarna med horn på hjälmarna och yxor, samt multum gretching med pikhjämlar.
 4. Sorry att det är lite offtopic men skulle vilja slå ett slag för något i stil med Battlelore brädspelet, som är miniatyrkrigsspel "light". Du flyttar dig på hexes och använder D6or med egna symboler på samt drar lite kort. Det har väldigt, väldigt låg introduktionstid och är lätt att komma igång med, och du får 2 kompletta armeer i lådan. Väldigt, väldigt bra och roligt spel. Du slipper allt strul med att balansera armeer och ungdomar som bråkar och letar i regelboken eller mäter fel. Bra iniativ oavsett, lycka till.
 5. Jag är intresserad av de 4 grey knightsen, 10 men at arms, limited edition knight, 2 damsels, 4 paladins. Är det metall eller plast grey knights, finns det några bits? (Din inkorg är full btw, går inte att skicka meddelanden till dig)
 6. Jag sitter på en drös bretonnian archers, skinks, lizardmen, och knights från gamla warhammer starter boxen, och eventuellt ett gäng figurer från battle of skull pass lådan, är ngt av det intressant? Hur många figurer vill du ha ungefär?
 7. Använder tyvärr inte facebook, om du hittar ngn där som vill sälja en så kan du få hittelön.
 8. Ett riktigt longshot, men jag söker efter en warhound titan från Epic Armageddon, alltså inte den vanliga hederliga med hundhuvud, utan den konstiga. Om någon skulle råka sitta på en sådan i bra skick så kan jag ge typ 300 för den, eller byta mot annat epic stuff.
 9. Söker bits eller hela: Wraithguard Wraithblades Wraithlords Endast i plast. De ska användas för att konvertera knights och titans till epic, så det gör inget om de inte är i perfekt skick. Köper eller byter ifall jag har ngt som någon är sugen på, sitter på en del imperial guard, necron warriors, SM figurer/bits, tonvis med gamla tyranids i metall, massvis med plastfigurer till epic m.m.
 10. Har 10 orörda, 1 har stormbolter, 1 flamer, 1 plasma pistol & chainsword.
 11. Jag har ett gäng bretonnians från 5th ed startboxen med bretonnians vs lizardmen. 12 archers och några riddare, inte 100 på hur kompletta riddarna är dock, allt är omonterat och omålat så de ligger i en bitsbox. Vill du köpa eller har du något skoj att byta bort? Jag bygger och målar mest så allt som är roligare än vanliga rank and file figurer är välkommet, särskilt i metall. Du når mig snabbast på sathsarrion snabel-a ymail.com Töm din inkorg btw, går inte att skicka pm till dig.
 12. Är det den vanliga i plast med örnen på framsidan?
 13. Tyvärr icke, men ska dubbelkolla. Jag har dock väldigt mycket imperie bits och tror jag har någon space marine commander i metall eller lite annat bös.
 14. Söker några grave guard figurer i metall, behöver inte vara ett helt regemente, kan vara målade eller omålade och det gör inget om sköldarna saknas. Kan köpa eller byta mot 40k eller epic prylar. Maila på sathsarrion@ymail.com för snabbare svar.
×
×
 • Create New...