Jump to content

Etheru

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ort:
  Torsby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Taget! Skicka ett meddelande med banknr så löser vi det. Du behöver nog rensa bland dina meddelanden också för kan inte skicka något meddelande till dig, det står att maxgränsen är nådd.
 2. Vad vill du ha för skinks, chameleon skinks och boken(hardcover?)?
 3. Icecrown finns på tradera. http://www.tradera.com/item/181805/2139 ... -raid-deck
 4. Om du säljer scarabs och spyders så kanske jag är intresserad av resten beroende på vad du vill ha (Om inte Lord Gimli vill ha annat också, men antar att det är han som är "Gäst" som bara ville ha spyders och scarabs).
 5. Hejsan. Jag söker efter folk i Torsby som spelar figurspel. Warhammer fantasy/40k, warmachine/hordes, lord of the rings eller Malifaux. Släng iväg ett pm om du bor i Torsby och känner för att spela litegrann.
 6. Noterade att denna armé har dykt upp på Kolgruvan.se 270612... Fick ingen köpa armén härifrån? :?
 7. Nu ligger det ju faktiskt till såhär att GW valde att göra en FAQ på deras miserabla victory points tabell. Man vinner om man har 100 poäng mer än motståndaren, och det blir crushing victory om man har dubbla motståndarens victory points... De gick från omöjligt att få annat än draw (i princip) till pissenkelt att vinna/förlora. Varför de tog bort de mallarna från 7:e kan man ju fundera på, victory points tabellen var ju inte direkt bruten. Annan kul sak är ju att man inte får poäng för flyende enheter heller, de måste av planen eller dö helt som sagt Vilket gör det hela ännu mer skrattretande.
 8. Hejsan! Är intresserad av att köpa gamla fula beastmen modeller om någon har sådana liggandes hemma utan användningsområde. Vill få tag i 12st, men har ni några fler är det inget problem. Bilden nedanför vilka modeller det är jag menar (de på sprues). MVH // Etheru
×
×
 • Create New...