Jump to content

Danno

Medlem
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

About Danno

 • Rank
  50+

Profile Information

 • Ort:
  Göteborg
 1. Ska läsa allt lite mer noggrant, och det kommer bli rolig läsning, då jag själv hade planer på ett Piratspel strax innan jag hittade marcussens info om att Merchants & Marauders var under utveckling. Intresse vet man ju aldrig, men min grupp gillar Co-op spel, även om det ibland kan vara gött att få vara ensam om att vinna :-)
 2. Hundra spänn! Jag kan hämta det imorrn :-) Nej.. Hur mycket vill du ha för spelet? Med vänlig hälsning, Daniel, gbg
 3. Är det inte den som bytte namn till XV-77 eller nåt sånt i de "nya" burkarna?
 4. Jag kan tipsa om följande bytescirkel! http://www.boardgamegeek.com/geeklist/1 ... nuari-2014 Jag vet att jag såg Iallafall ett av spelen som du vill ha, där.
 5. Jag tar nuclear war för en hundring! Om det är ok :-) Jag bor också i gbg!
 6. Hej igen! Nu har jag ett gäng "asteroider" som passar perfekt till X-wing miniatures, men de fungerar säkert lika bra till andra figur/rymdspel. De är monterade på genomskinliga plastbaser och står stadigt. Förhöjer känslan av x-wing miniatures game (som jag använder dem till) OTROLIGT mycket! 6 st asteroider/set, så ni kan byta ut alla de fula cardboard-tokens som medföljer originalspelet Finns det något intresse? ca 200kr/set
 7. Vi är ett par stycken som spelar descent lite då o då. Brukar oftast vara på tisdagar efter småbarnen gått o lagt sig. Är det nån från gbg som känner sig sugen att haka på? Vi håller till i hemmet i högsbo. Jag har alltid fått vara overlord men hade gärna kört som hero i en kampanj.
 8. Hej! Sitter ni med expansioner till det första descent-brädspelet från FFG, kan jag vara intresserad att köpa dem. De måste självklart vara kompletta. Hör av er! MVH Daniel
 9. Ingen som är intresserad av att göra sig av med sina figurer? :-)
 10. Janhafrr, Om inte kungfuyoda köper rubbet, vad ska du ha för Wood elves-laget? Och är de målade? Hur många modeller? Vilket pris?
 11. Blev det nån deal? Hur mycket ska du ha för spacehulken?
×
×
 • Create New...