Jump to content

Kansliet i Väst

Medlem
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Kansliet i Väst

 • Rank
  25+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.vast.sverok.se

Profile Information

 • Ort:
  Göteborg
 • Intressen
  Byråkrati och föreningar
 1. Beklagar att det har dröjt så sabla länge, men nu har den mest akuta informationen uppdaterats på hemsidan. Räkna med fler uppdateringar under dagen och löpande framöver nu.
 2. Nu har vi dragit en mailinglista för alla er som vill ta emot och skicka ut information om spelarrangemang inom distriktet. Tack till Mattias Kilbo för idéen om att dra igång denna igen! För att vara med på listan mailar du till vastinfo-subscribe@vast.sverok.se, så får du ett e-post strax som du måste svara på. Klicka "reply" bara så ska det fungera. Vill du inte vara med på listan är det istället vastinfo-unsubscribe@vast.sverok.se som gäller. För att posta på listan så skickar du ett mail till vastinfo@vast.sverok.se, detta kan vem som helst göra, från vilken adress som helst då det krävs att en av listmoderatorerna godkänner ett mail innan det skickas vidare till listan och att alla prenumeranter får informationen. Därför kan det dröja ett litet tag innan ditt mail kommer ut på listan. Med andra ord är inte listan till för några diskussioner, utan bara för att snabbt kunna komma ut med information om ett lajv, ett konvent, ett LAN eller vad det nu kan tänkas vara. Diskussionerna får ni hålla här på forumet även i fortsättningen. Allmänna frågor kan vi ta i den här tråden, tekniska problem besvaras av listmaster@vast.sverok.se
 3. Under vecka 50 och 51 (6-19 december) har kansliet fullt upp med att fixa, packa och dona inför vår flytt till andra, större lokaler. Under den tiden kan det vara svårt att få tag på oss vissa perioder, eftersom vi kommer att pendla en del mellan lokalerna. Från och med den 1 januari 2005 gäller därför en ny adress till kansliet: Sverok Väst Riksdalersgatan 32 414 81 GÖTEBORG Telefonnummer och e-post kommer inte att förändras. Den nya lokalen är dubbelt så stor som vår nuvarande och det kommer att finnas gott om utrymme för föreningar att använda sig av kansliet för projekt och liknande. Kansliet kommer då att ligga i Högsbo, nära Axel Dahlströms torg.
 4. Kansliet har just nu stängt eftersom vi är på Ung i Skaraborg, en ungdomsmässa i Skövde. Vi öppnar igen på måndag.
 5. Nu bör alla ha fått bekräftelse till bussresan! Det går fortfarande bra att göra sista minuten anmälningar då det fortfarande finns platser kvar på bägge bussarna. Gör dessa genom att ta kontakt med kansliet via mail eller telefon under dagen, eller under onsdag FM.
 6. Kansliet (som sammställer och tar emot anmälningarna) har haft problem med att skicka mail, det är därför man inte har fått någon bekräftelse. Dock så kan vi ta emot mail utan problem. Så fort jag kan skicka mail igen så kommer alla som har föranmält sig att få bekräftelser!
 7. Eller ring oss på kansliet i Väst, så kan vi också ordna det!
 8. Hållplatser i anslutningsorterna Borås - Centralstationen Falkenberg - Centralstationen Falköping - Centralstationen Göteborg - Shell vid Ullevi Halmstad - Folkets Hus Herrljunga - Centralstationen Hjo - Centralstationen Jönköping - Centralstationen Karlsborg - Karlsborgs Busstation Laholm - Centralstationen Lidköping - Järnvägsstationen Mariestad - Järnvägsstationen Skara - Busstationen Skövde - Resecentrum Slöinge - Vid skolan Tibro - Busstationen Trollhättan - Järnvägsstationen Uddevalla - Bohusläns Museum Ulricehamn - Busstationen (vid ICA Kvantum) Varberg - Centralstationen
 9. Den 12-25 juli har kansliet i Göteborg stängt för semester. Alla mail till vast@sverok.se kollas endast sporadiskt, så alla frågor som måste besvaras innan den 26 juli då kansliet har öppet igen MÅSTE gå direkt till styrelsen! Ni hittar telefonnummer och e-postadresser till samtliga medlemmar i styrelsen på vår hemsida: http://www.vast.sverok.se Ha en bra sommar!
 10. Nu ligger all info uppe på http://www.vast.sverok.se! Åk mer buss!
 11. *host* OK, vi kan ta emot mail. Men vi kan inte skicka! Jobbar på att lösa det...
 12. Nu har vi på kansliet tillgång till vast@sverok.se mailen igen! Vi har tappat många mail, det verkar som att alla mail som är skickade mellan den 3-11 mars har försvunnit, så har ni mailat oss under den perioden, maila igen är ni snälla!
 13. Kansliet i Väst

  BSK 21

  Här kommer tiderna för våra bussar! Avgång torsdagen den 30 oktober till Borås Spelkonvent 21. Södra bussen: 19:30 - Halmstad (Folkets Hus) 20:00 - Slöinge (Vid skolan) 20:20 - Falkenberg (Centralstationen) 21:00 - Varberg (Centralstationen) 22:00 - Göteborg (Shell Ullevi) 23:00 - BORÅS Norra bussen: 19:15 - Lidköping (Järnvägsstationen) 19:45 - Skara (Busstationen) 20:30 - Mariestad (Järnvägsstationen) 21:15 - Skövde (Resecentrum) 21:45 - Falköping (Centralstationen) 22:30 - Ulricehamn (Busstationen vid ICA Kvantum) 23:00 - BORÅS Bussarna går sedan hem på söndagen 16:30 från konventet. Pris är som vanligt 75 kr tur & retur! Bokning sker genom mail till: buss@vast.sverok.se Ange: -Namn -Förening -Avreseort -Födelseår -Hemkommun Resevillkor: Respriset inkluderar resa tur och retur (ingen prisreduktion utgår för enkelresa). Eventuella inträden bekostas av resenären själv. Anmälan till distriktets resor är bindande och är personliga. Restplatser erbjuds i mån av vakanser vid avresa. Bussarna stannar ej i städer där ingen föranmälts. Medlemskap i förening tillhörande Sverok Väst krävs. Detaljer och sista minuten info kring resorna publiceras på www.vast.sverok.se eller kan fås från kansliet.
×
×
 • Create New...