Jump to content

Zambaku

Medlem
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 1. Söker befintlig grupp eller några att starta en grupp med i Vingåker/Katrineholm. Är mest intresserad av fantasy spel men kan tänka mig allt från Carcassonne till D&D.
 2. Kan tänka mig att spela alla typer av brädspel, endera att hoppa in i en existerande grupp eller om vi tillsammans skapar en!
 3. Hej. Jag är en nördkille på 28 år som skulle vilja börja spela DnD i Södermanland. Jag bor i Vingåker. Är ni nyfikna på mig så fråga på!
 4. Zambaku

  DnD?

  Hejsan! Nördkille på 28 år här. Har inte rollspelat på cirka 5 år och är nu sugen på att börja igen! Jag bor i Vingåker och söker ett DnD gäng runt Vingåker, Katrineholm eller Örebro. Är ni ingående nyfikna på mig så ställ gärna frågor!
 5. Nyfiken på om det finns några Beyblade fantaster? Vore kul att dra ihop ett gäng och hålla turneringar. \o/ Lade till "Sökes" i titel samt flyttade tråden till kategorin Spelare söker spelare, samt önskar trådskaparen lycka till i sitt sökande // Khetep, moderator
 6. Hej, är en kille på 24 år som söker en grupp som spelar Carcassone, alternativt ett gäng som vill starta en grupp! Jag är bosatt i Stavsnäs Gärde ute på Värmdö, så om det finns en grupp i Värmdö vore det toppen, annars går det bra i Stockholm också \o/
 7. Tänkte höra efter ifall det finns intresse för att starta en spelgrupp för klassiska spel så som Backgammon, Domino, Mahjong, Go osv, om det inte redan finns en dvs för då är jag gärna med Om det finns intresse för att starta en grupp så kan jag bidra med Backgammon, Schack, Domino och Mahjong
 8. Jag är nyfiken - vad för material bör man göra tennformar av om man vill göra helt originella figurer och ej avtryck? Hittar ingen information alls på google om ämnet.
 9. Jag är nyfiken på lajv, närmare bestämt lite mer historiskt lajv utan magi alá magic missile. Finns det någon förening eller så för detta? Hade varit kul med ett lajv som utspelar sig under 900-talet. I.E vikinga åldern.
 10. Jag är i behov av tärningar och tänkte höra mig för om någon kunde rekommendera någon svensk sida som har ett bra utbud av tärningar till rimliga priser. Är i behov av T:6'or, både vanliga och så kallade poker dice. Gärna storpack, runt 100st eller så =3
 11. Zambaku

  Zombies!!!

  Det är kul lite då och då, men ibland tar det fruktansvärd lång tid att ta sig igenom det. 200 zombies som alla ställer sig ivägen för en, man blir uppkäkad gång på gång, men kul är det =D
 12. Hejsan. Jag är en kille på 23 år som bor på Värmdö. Jag är intresserad av att komma i kontakt med någon eller några att spela Backgammon och Domino med.
 13. Indeed, har lurat PV'n till att spela och vi har rätt kul, men det vore helt klart roligare med fler pers =)
 14. Jag undrar om det finns fler butiker än Sci-Fi Bokhandeln i Gamla Stan i Stockholm som säljer figurer. På Sci-Fi Bokhandeln har dom bara figurer från Warhammer, Star Wars och D&D och inga figurer som jag är i behov av. Det spelar ingen roll om figurerna är i plast, metal, målade eller inte målade. Tipsa vilt om butikerna ni känner till som har figurer som inte bara är Warhammer Gärna zombies och gladiatorer =)
×
×
 • Create New...