Jump to content

Syliar

Medlem
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Syliar

 • Rank
  25+
 • Birthday 02/03/1991

Profile Information

 • Ort:
  Kristinheman
 • Intressen
  Poesi, Lajv, Musik, Film, Böcker, Kreativitet
 1. Perfekt! Jag får dock inte öppna PM:et du skickat. Prova igen?
 2. Hej igen, Missade att gå igenom boxen nog noggrant. Den innehåller utöver ovanstående även: * Äventyret Trolltagen * Färgkarta * Ytterligare 7-8 bokmärken (i ett oöppnat paket)
 3. Jag har följande som jag eventuellt kan tänka mig att skiljas ifrån: Trudvang boxen innehållandes: * Galtevår * Trudvangs Stigar * Trudvangs hjältar * Spelledarskärm * 7st Trudvang bokmärken * Häfte med karaktärsblad * 9st tärningar Är det av intresse?
 4. Fortfarande ingen information?! Har Svealand återigen gått i graven?
 5. Är intresserad av Core Rulebook. Går det att få bild på den?
 6. Det är taget! Kontaktar dig via PM med leveransadress. Släpper Warcraftspelet till EmilLundgren
 7. Hej! Jag är intresserad av att köpa följande: 1. Lord of the Rings the card game, med expansionen Khazad Dum - http://boardgamegeek.com/boardgame/7742 ... -card-game - 200 kr 2. Tom Whams Snits! - http://boardgamegeek.com/boardgameversi ... es-edition - 30 kr 4. Livingstone - http://boardgamegeek.com/boardgame/40444/livingstone - 60 kr 6. Warcraft - http://boardgamegeek.com/boardgame/7479 ... board-game - 100 kr GÅr det att få ett paketpris?
 8. Hur mycket för samtliga böcker?
 9. Alla sakerna i boxen är likaså i gott skick. Inget skrivit i böckerna och inga hundöron, enbart ett par karaktärsblad använda av arket med karaktärsblad också, så gott om tomma blad finns med. Till och med bokmärkena är i gott skick och inte böjda alls. Har ingen aning om vad priset ligger på. Så.... Vad skulle du kunna ge?
 10. Hej! Boxen är i fint skick, med enbart ltie kantstötningar. Tyvärr finns bara de saker jag listade i mitt förra inlägg med i den :/
 11. Hej! Jag och ett par kompisar har en Trudvangbox som eventuellt är till salu. Den innehåller följande: *Galtevår (Äventyr) * Trudvangs Hjältar * Trudvangs Stigar * Spelledarskärm * Karaktärsblad * Bokmärken * Tärningar Är boxen av intresse?
 12. Hej! Sugen på Shadows Over Camelot Har bland annat Tannhäuser att byta med om intresse finns?
 13. Hej! Vart & när kan man hitta protokollet från årets årsmötet för att se vad som beslutades?
 14. Synd på klanböckerna, men antar att någon var före mig?
 15. Syliar

  "Marknadsföring"

  Hejsan alla Forumanvändare! Hoppas att jag kommer lyckas med att uttrycka mig tillräcklig klart och förståligt samt att ni kan hjälpa vår förening lite samt hänvisa oss vidare. Vår förening, Spegelglas, har som en del av sin verksamhetsplan det här året valt att satsa på en stor marknadsföringskampanj där vi vill sprida spelhobbyn, främst lajv, till högstadium samt gymnasie elever och lärare. Anledningen är att vår huvudsakliga verksamhet just nu är Vampirelajv och att vi valt att rikta oss till denna målgrupp. Dock vill vi gärna starta upp något form av lajv för yngre barn samt även börja med diverse roll- och brädspel inom föreningen. Likaså ska vi försöka få skolorna att inse att Lajv/Rollspel kan vara en väldigt bra och annorlunda form av pedagogik. Det vi undrar över är om ni inom har några tips på hur man bör göra, material vi kan ge ut till elever och lärare samt "övningar" vi kan visa upp/göra. Vad bör man göra den dag man är på skolan? Vad bör man säga och visa? Finns det något enkelt man kan låta eleverna vara med i som visar vad spelhobbyn är för något? Tror att det satts upp ett skollajv i Södertälje om jag inte minns helt fel? Finns det något material kring det som man kan få ge ut? Finns säkert tusen frågor till som vi skulle kunna ställa, och långa diskussioner som skulle gå att hålla kring detta. Föreningen är beredd att lägga både tid och pengar på att genomföra detta på ett antal skolor i Värmland (Kristinehamn). Vi är tacksamma för alla svar på detta inlägg och fortsätter gärna att diskutera. Mvh. Simon Larsson, Spegelglas
×
×
 • Create New...