Jump to content

Sankt Leon

Medlem
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Sankt Leon

 • Rank
  25+

Profile Information

 • Ort:
  Årsta, Stockholm
 1. Just nu laddar vi inför rollspelsveckor på LEKBERG'S. Alla gamers är välkomna att köpa ett rollspel till ett schysst pris!
 2. Nu finns det en ny spelbutik som säljer rollspel, brädspel och kortspel och den heter LEKBERG'S. Allt är under uppbyggnad men kika gärna in i butiken för att se våra öppningserbjudanden. Du hittar oss på www.lekbergs.se. Välkommen!
 3. Hej Niklas, Alfons och Anders. Har ni startat en spelgrupp? Jag skulle gärna vara med. Jag spelar allt men gärna Mutant:UA och NOIR. Jag spelleder eller spelar. Skulle också gärna testa Dragon Age RPG. Jag undviker för tillfället WFRP, D&D 3.5 och 4E, Trudvang och fantasy i allmänhet. Har ni börjat? Jag kan spela varannan vecka, typ varje måndag, men också lördag. Så en måndag och en lördag i månaden. (Jag har barn varannan vecka så därför detta schema. Är det okej för er att anpassa er efter det så är det rock on!). Jag bor i Årsta men är mobil. Jag jobbar heltid och är 31 år och har spelat rollspel i över 20 år. /Andy
 4. Det är klassiska flintlåsvapen, gevär och pistoler som hör ett 1700-tals spel till. På det är det fin, fina värjor och sablar. Alla illustrerade efter bästa Riotminds (dom som ger ut spelet) anda. Jag kan säga så här: Vapenbilderna i Götterdämmerung är de snyggast vapenillustrationerna som har gjorts till ett svenskt (kanske i hela världen) rollspel (och jag tror att jag har bläddrat igenom 80-90% av alla svenska rollspel och många engelska). :shock: Så, du har mycket att se fram emot. Kanske höjde jag dina förväntningar en aning. :wink:
 5. Jag tycker att Sveroks forum är en skön omväxling från wrnu:en och dessutom enklare att navigera. Nu vill jag inte börja jämför forum men. . .
 6. @rising: Jag gillar verkligen din tankar och jag börjar genast fundera på vad för värld jag skulle kunna göra (som premierar OSG). @Arfert: Gör en standardfantasyvärld utan magi. Det skulle jag gilla. (Men jag behåller pengarna).
 7. Tack för tipsen. Mer inriktning mot personligheterna hos karaktärerna än vad de är (rang, skickligheter, kunskaper). Här kommer min lista: 1. Soldat 1 är en sann soldat som slåss för sin kamrat bredvid. Om det är Staten eller en ätt spelar ingen roll. Det är soldatlivet som är det viktiga. 2. Soldat 2 är en ledare. Han är tror att hans insats kan göra skillnad men han har slutat att tro på krig. Sen vet jag inte. . .
 8. Jag har en jätte smal avgränsning, där jag som Berättar kommer att skapa huvudpersonerna. Det ska var en grupp av 5 soldater i 20-års åldern som kommit vilse på väg tillbaka från fronten. De ska hamna på ett vildmarkshotell och så vidare. . . Med den här tråden tänkte jag få hjälp att tänka i nya banor. Någon som lyfter fram ett Kännetecken på ett nytt sätt, eller en expertis som jag tidigare inte har tänkt på. Få lite schyssta uppslag till en huvudperson med djup. That's all.
 9. Bra tips Poppe och Rickard. Jag känner till hela "bygga-äventyr-strukturen" i NOIR men med denna tråd hade jag tänkt mer tips som: En huvudperson som heter Robel Ekinci, frilansande livvakt med dubbla axelhälster. Han är kopplad till kyrkan då han länge vaktade en präst, som i sin tur hade kopplingar till en ätt. Han har varit marinsoldat och seglat långt ut på havet, därför är han idag rädd för öppna och djupa vatten. Lite åt det hållet. Skulle ha varit mer tydlig i första inlägget.
 10. Alla idéer är välkomna. Jag väntar med spänning.
 11. Jag har också ett sådant där slå-huvudet-i-väggen-spel och det är NOIR. Har du frågor om det så slå en signal. :wink: Jag lär återkomma med mer frågor och det är ju inte första gången du hjälper mig med BW (vi har haft diskussioner på wrnu om jag inte missminner mig).
 12. Tack för all hjälp Poppe. Jag kommer att ha mycket nytta av det.
 13. Jag är inne på den linjen. Att köra enkla motståndsslag för istället för scriptade strid, DoW och RC. Men det känns som lite av den taktiska känslan försvinner. Går det att använda delar av Script melee, typ olika anfallstyper utan att använda volley?
×
×
 • Create New...