Jump to content

Pirrekurr

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Hej där allihop. Jag är ledsen att jag inte svarat här i tråden, men så här ligger det till. Jag har inte sålt någonting även om avtal har ingåtts men inte genomförts från motparternas sida. Nu ser det ut som så att inget är till salu just nu pga brist i intresse från min sida att bestämma en massa saker med människor, och sedan händer ingenting. Det är för mycket meck helt enkelt när jag inte kan lita på folk. Jag kommer istället ta med det mesta till Lincon för att auktionera ut det där, så är det sedan avklarat. Återigen, inget är sålt, men inget är till salu längre.
 2. Hej alla. Vilket intresse det var. Jag arbetar just nu och en del de närmaste dagarna och har inte riktigt tid att ta tag i det här förrän torsdag-fredag. men jag kan i alla fall svara på lite frågor om det är något ni undrar.
 3. Allt Kislev är omålat i nyskick. Aldrig spelat med, men upppackat och har stått i en hylla i en garderob i flera år (utom Ice Queen som ligger i blister). Ska försöka fixa bilder på Ariadna. Det är påbörjat målat, men inte färdigt. Jag bytte till mig dem i en bytesaffär och hade tänkt rengöra dem och måla om dem eftersom jag inte kan måla i samma höga standard som de faktiskt är målade i.
 4. Så var det dags att rensa ur lite ur gömmorna, följande är till salu: OGRE KINGDOMS: 3 Bulls med Standard. Monterade och sprejade vita. 4 Leadbelchers. Monterade, några sprejaded vita. SPACE WOLVES: 1 Rune Priest med plasmapistol & Powerweapon, ej monterad SÅLT 1 Iron Priest med Thunder Hammer, monterad SÅLT DARK ELVES (målat i ett svart/Scab Red/Mechrite Red/Terracotta/Go Fasta Red färgschema): 20 Executioners, FC Champion målad och dippad till bra Table Top Standard 21 Black Guard, FC, gamla modellerna 17 Dark Riders, inklusive 1 champion, 1 musician & 2 Standard Bearers. 4 modeller målade och dippade till bra Table Top Standard 41 Crossbowmen, 31 gamla i metall, 10 nya i plast, målade och dippade till bra Table Top Standard 13 Shades, 12 målade och dippade till bra Table Top Standard 15 Warriors i plast, FC, 1 målad och dippad till bra Table Top Standard 15 Warriors i metall, FC 18 Corsairs i metall, FC (gamla modeller, det har kommit nya modeller 2 ggr efter dessa) 7 Bolt Throwers (6 gamla, 1 ny ej monterad) 5 nya Cold Ones i plast, FC ca 20 gamla Cold ones i metall 1 Manticore, sprejad svart och påbörjat målad i Terracotta 1 Gammal Sorceress på Dark Pegasus 1 Gammal Hydra , målad och dippad till bra Table Top Standard. 1 Gammal Sorceress i metall, målad och dippad till bra Table Top Standard. 1 Gammal Sorcerer i metall 3 Assassins, 2 gamla, 1 Aenur, Sword of Twilight (Mordheimfigur), målade och dippade till bra Table Top Standard. 1 Konverterad Sorceress på Dark Steed, med Crossbow, sprejad svart. IMPERIAL GUARD: 1 Commissar Gaunt i blister 2 Steel Legion Liutenants, 1 med Boltpistol & Powersword, 1 med Powersword. ORCS & GOBLINS: 1 Giant, påbörjad målning. DWARFS: 20 Warriors i plast, sprejade vita EMPIRE: 1 Box med Outriders/Pistoliers på frames, plasten bruten 1 Great Cannon 1 Karl Franz Hippogriff utan svans 1 Plastic Amber Wizard 1 Jade Wizard till häst 1 Bright Wizard till häst 1 Priest of Ulric till häst 1 Priest of Ulric till fots 20 konverterade &/eller gamla Crossbowmen, en del i plast, en del i metall KISLEV: 1 Ice Queen, i blister 10 Cossacks med tvåhandsyxor och bågar 1 Cossack leader, vad det nu heter TAU: 1 box Kroot Warriors, 10 monterade SÅLT INFINITY, ARIADNA: 1 Ariadna Starter Pack 2 1 Tank Hunter med Autocannon 1 Scout med Ojotnik 1 Antipode Assault Pack Kom med bud om något är av intresse, säljer helst Dark Elfs som 1 affär. Bilder kan ordnas om intresse finns.
 5. Missade att logga in när jag lade upp det här, ville bara att ni ska se vem jag är.
 6. Tänkte ge lite positiv feedback. Jag har nu fått spelet och rekommenderar därmed BigPapaBear som säljare.
 7. Här har du en länk som visar alla färdiga lekar (decks) som White Wolf någonsin släppt till V:tes. Många av dem går inte längre att få tag i, men ju nyare desto lättare kan man väl säga. Om du har en önskan om att du vill spela på ett särskilt sätt så kan jag ge dig råd från min begränsade kunskap om spelet (jag har bara spelat ca ett år). De grundläggande tre sätten att spela är genom bleed, dvs du gör skada direkt på motståndarens pool (Ofta spelat av folk som kör Lasombra, Malkavian, Followers of Set mm) vote, dvs du har röster och kan därigenom skada motståndarens pool (Nya Ventruestartern är sådan, men även Brujah Antritribu, Guruhi, Toreador spelas ofta så) samt combat, dvs du slår ner din motståndares vampyrer i torpor och att han därigenom tappar pool. Skulle säga att Combat är det svåraste att spela (exempel på sådana lekar är Brujah, Brujah Antitribu, Osebo, Assamites, Tzimisces osv). Sedan finns tusen kombinationer av lekarna och även andra mer specialiserade lekar, men de tre är grundidéerna skulle jag säga. http://www.thelasombra.com/precon_decks.htm
 8. Mitt förslag är att du köper en starter och spelar med helt enkelt. De flesta starters fungerar helt okej som casuallekar, en del som kompetativa lekar till och med. Särskilt de lekar som är klanspecifika fungerar riktigt bra.
×
×
 • Create New...