Gå till innehåll

Quebbster

Medlem
 • Innehåll Antal

  604
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Quebbster

 • Placering
  500+

Profile Information

 • Ort:
  Tja, bor i Umeå i alla fall.
 1. GävleDala på Facebook

  Maskerade... Och alla följande böcker med Agnes Nitt.
 2. Snöcon

  SnöKon blir vad man gör det till, varken mer eller mindre. I och med att det ligger nere nu är det väl fritt fram för någon att ta över och stöpa om det om det är det som önskas.
 3. Snöcon

  QFT. Utan intresserade arrangörer som är villiga att satsa blir det inget.
 4. Inspiration till Shadowrun/cyberpunk kampanj

  Vet att Collector's Point i Umeå har en del Shadowrunböcker inne... och de säljer via postorder...
 5. Förening sökes

  Han kanske vill stödja Sverok ÖN och inte Sverok Svealand? (jag vet vad du fikar efter... )
 6. ÖNs Årsmöte

  Lloyd Baltz blev vald till ordförande utan att ens behöva presentera sig - folk tyckte han skulle få laga middag i fred. Oskar Vikström och Mats Johansson blev båda omvalda. Sen var det två-tre stycken som anmälde sig frivilligt till styrelsen på mötet (ahhh... fresh meat!), men jag minns inte på rak arm vad de hette. Men protokollet är ju justerat och klart, så den infon kommer nog upp snart.
 7. ÖNs Årsmöte

  Instämmer.
 8. Drakar och Demoner 91: Akrobatik

  Vill man skulle man nog kunna göra ett nätverk av olika färdigheter som påverkar varandra - alla fysiska färdigheter kräver ju viss fysisk träning som skulle kunna göra en bättre i andra färdigheter också. Själv föredrar jag nog KISS-metoden dock: Vill folk vara bra på att smyga får de lägga poäng på att höja färdigheten. Inga gratispoäng.
 9. Drakar och Demoner 91: Akrobatik

  Tja, det blev lite tjatigt att han jämt spelade samma typ... Särskilt som den typen inte passade särskilt bra ihop med resten av spelgruppen.
 10. Drakar och Demoner 91: Akrobatik

  Japp. Jämrans skillnad på olika i det här fallet. När jag spelledde Chronopia hade jag återkommande diskussioner med en spelare som prompt ville spela ljusalver i 6000-årsåldern med 19 i Smidighet... som ansåg att bästa sättet att börja spelet var att höja så många färdigheter som möjligt (främst stridsfärdigheter) till max och helt ignorera resten. Och så blev han sur när han inte fick ha ihjäl folk till höger och vänster... Det blev liiite enformigt.
 11. Årsmöteshandlingar 2010

  mja... det går väl att besluta om ändringar i verksamhetsberättelsen på själva årsmötet. Det har i alla fall gjorts förr.
 12. Gissa boken

  Det måste ju synas att det är en ny utgåva... Sant. Men båda utgåvorna av GURPS Supers jag äger har samma omslag - den senare utgåvan har bara en svart ram runt bilden. Det hade funkat på Uplift-boken också tror jag. Det kan ju förstås vara så att Steve Jackson inte ville betala royalties till killen som ritat den första bilden... eller något strul med copyrighten... eller nåt.
 13. Gissa boken

  Japp, det är GURPS Uplift, antagligen en senare utgåva - hittade den på SF-Bokhandelns utförsäljning på SSK 2004. Var lite nyfiken på om det kunde finnas andra rollspel baserade på Uplift-serien dock... Måste säga att din bild var snyggare. Undrar varför de ändrade.
 14. Gissa boken

  Inga fler gissningar? Rosen, du kan väl i alla fall säga var din bild kommer ifrån? The tråd must go on...
 15. Gissa boken

  Ser så ut ja. Apor i rymddräkter ser man lite nu och då... men inte delfiner. I så fall en annan utgåva. Den bilden finns inte med i versionen jag har, vad jag vet. Det är inte Blue Planet. Men det låter som ett spel man borde kolla in.
×