Jump to content

Ottofisk

Medlem
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Ottofisk

 • Rank
  25+
 • Birthday 07/24/1969

Contact Methods

 • Hemsida
  http://thegargoyles.sverok.net

Profile Information

 • Ort:
  The Gargoyles, Kallinge
 • Intressen
  Rollspel, dataspel mm.
 1. Visst finns det rollspelsgrupper i Blekinge. Vilken del av Blekinge bor du i? Bor du i Karlskrona trakten så kontakta Likströms http://www.likstrom.net/index.php
 2. Tackar så mycket Johan.
 3. Vem var sekreterare på Årsmötet? Var är protokollet? Vill läsa!!!
 4. Vill bara veta hur det blir med denna så jag kan planera vårat.
 5. Ottofisk

  Efter Spelhelgen

  Vill oxå passa på o tacka alla som varit med o arrangera helgen men håller med föregående talare om att änglarp är en bättre plats för spelhelg (flera små rum) annars tyckte jag att det mesta skötes bra, finns kanske en del som skulle kunna förbättras t.ex. arbetsfördelningen ang. matlagning o disk. oas. så hade jag roligt o fick testa en massa nya spel.
 6. Man kan fixa till sin stadga på följande sätt om man är orolig för att bli kuppad eller att all kompetens försvinner på ett bräde. §8 Styrelsen Styrelsen ansvarar för föreningens medlemslista, bidragsansökningar, medlemsvärvning, beslut som tas på årsmötet och övrig verksamhet. Föreningens styrelse består av ordförande som väljs på två (2) år, vice ordförande som väljs på två (2) år, kassör som väljs på två (2) år, sekreterare som väljs på två (2) år samt tre (3) ledamöter som väljs på två (2) år. Valen förrättas så att halva styrelsen väljs vid olika tillfällen. Första året väljs ordförande, sekreterare och två (2) ledamöter, året efter så väljs vice ordförande, kassör och en (1) ledamot. Samma person kan inte inneha flera poster i styrelsen. Styrelsen väljs på årsmötet och tillträder direkt efter valet. Valbar är medlem i föreningen.
 7. Föreningslänkar hade varit trevligt. Självklart de som finns i distriktet.
 8. Ottofisk

  Tack!

  En mycke bra helg med mycket trvliga personer och andra Och lycka till Nya Styrelsen. Och Tack gamlastyrelsen för det gågna året
 9. Ottofisk

  Hur många?

  Finns det inte fler kommuner med lokaler i skåne/blekinge? Kan vara värt att se över, med tanke på att den gård som är ngt att ha ligger där den ligger o att den andra är som den är.
 10. Ottofisk

  Hur många?

  Hur många får varje förening skicka i samband med spelhelgen och årsmötet? och vilka räknas inte med (nominerade till styrelse osv.)? Vart ska årsmötet hållas i år?
 11. Ok, tack så mycket då kör jag på det o hoppas att våra medlemmar blir nöjda med det
 12. Om jag ska ha tuneringstorlek på banan, vad styr och hur stor iförhållande till arme? alltså om man har en 2000p arme hur stor spelplan? vilka storlekar på arme finns i turneringssammanhang? är det skillnad på storleken på spelplanen om armen är större eller mindre? OBS!!! spelar inte själv, ska ta fram spelplan till medlemmarna.
 13. Ska oxå passa på o tacka för en mycket rolig helg med mycket spel och nya kontakter och det kan aldrig bli fel med julbord
×
×
 • Create New...