Gå till innehåll

Agnes

Medlem
 • Innehåll Antal

  656
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Agnes

 1. Årsmöteshandlingar 2015

  Här finns en länk till årets handlingar: http://stockholm.sverok.se/?p=1853 Mycket nöje – vi ses på årsmötet den 22 mars! //styrelsen
 2. Kallelse till årsmöte 2015

  Hej alla medlemsföreningar inom distriktet Sverok Stockholm! Härmed kallas alla till årsmöte på söndag den 22:a mars kl 10-17, längst upp i huset på Gammelgårdsvägen 38. Motionsworkshop 11 februari på kansliet i samband med onsdagsmiddagen. Motionsstopp 22 februari, skicka era motioner till kontakt@sthlm.sverok.se. Anmälan sker på http://bit.ly/1AeTsSl Läs fullständig kallelse i den bifogade filen – och varmt välkomna till årsmötet! //styrelsen kallelse2015_klar.pdf
 3. Förtroendeposter 2014/2015

  Följande personer valdes till poster inom distriktet på dagens årsmöte. Det fullständiga protokollet finns förhoppningsvis klart inom en snar framtid Styrelsen hade konstituerande styrelsemöte direkt efter årsmötet och fördelade posterna vice kassör, vice ordförande samt sekreterare. Styrelsen: Agnes Ambrosiani (ordförande) Zishan Ahmad (kassör) Erland Nylund (sekreterare) Sebastian Krantz (vice ordförande) John Lundhgren (vice kassör) Hedvig Lindström Rasmus Storkamp Kajsa Harnesk Valberedning: Robert Jonsson (sammankallande) Joakim Hammarsten Mats Heden Verksamhetsrevisorer: Dennis Rundquist (ordinarie) Anna Westerling (ersättare)
 4. Årsmötesanmälan

  Jag vill påminna alla föreningsmedlemmar som vill vara med på årsmötet nu på söndag 9 mars att anmäla sig här så snart som möjligt: https://docs.google.com/forms/d/1nScmZk ... 8/viewform Detta för att vi ska kunna fixa mat och fika till alla närvarande.
 5. Sverokare! Härmed kallas alla Sverokföreningar inom Stockholmsdistriktet till ordinarie distriktsårsmöte. Kom och gör er röst hörd i hur distriktet ska styras och vad det ska göra! Mötet äger rum söndag 9 mars 2014 kl 10-18, i IOGT-NTO:s lokaler på Klara Södra Kyrkogata 20 i centrala Stockholm (se http://www.iogtklara.se för mer information). Lokalen är öppen från 9:30 för registrering och vi vill verkligen påbörja mötet kl 10: planera er ankomst efter det. Under mötet bjuder distriktet på lunch och fika. Föreningar får skicka ombud utefter det antal medlemmar som de rapporterat till Sverok senast fyra veckor innan mötet, om detta antal inte stämmer vänligen ta med er en uppdaterad medlemslista. Övriga föreningsmedlemmar får närvara på mötet men har ingen rösträtt. Antalet röstberättigade ombud per förening ser ut som följer: - upp till 25 föreningsmedlemmar - två (2) ombud - 26 till 50 föreningsmedlemmar - tre (3) ombud - 51 till 100 föreningsmedlemmar - fyra (4) ombud - 101 eller fler föreningsmedlemmar - fem (5) ombud Eftersom distriktet bjuder på mat vill vi att ni anmäler hur många från er förening som kommer att närvara på mötet. Anmäl er här: https://docs.google.com/forms/d/1nScmZk ... 8/viewform Motioner ska skickas till kontakt@sthlm.sverok.se senast söndag 9 februari. Inför årsmötet kommer distriktet att hålla två årsmötesworkshops i samband med onsdagsmiddagarna på kansliet (Lidnersgatan 10, t-bana Kristineberg). Dessa äger rum den 12 februari (fokus på budgeten) samt den 19 februari (fokus på verksamhetsplanen). Kom gärna dit och diskutera samt förbered handlingarna till årsmötet! Under detta möte kommer vi göra en andra läsning av föreslagna ändringar av stadgeparagraf § 2 och § 3 Tidigare lydelse: §2 Sverok Stockholm är en regional sammanslutning av föreningar inom Sveriges roll- och konfliktsspelsförbund (Sverok) §3 Sverok Stockholm är ett distrikt inom Sveriges roll- och konfliktspelsförbund, förkortat Sverok Föreslagen ändring: §2 Sverok Stockholm är en regional sammanslutning av föreningar inom Sverok §3 Sverok Stockholm är ett distrikt inom Sverok Se även föregående årsmötesprotokoll. Varmt välkomna till Sverok Stockholms årsmöte år 2014! //Styrelsen edit: Här är länkar till facebookeventen för Årsmötet, 9 mars: http://on.fb.me/1da6EXI Workshop #1, 12 februari: http://on.fb.me/1bBdHIW Workshop #2, 19 februari: http://on.fb.me/1dQwtMg edit 23/2: Här finns möteshandlingarna att ladda ned: http://sverokstockholm.se/2014/02/23/mo ... mote-2014/
 6. Här är en budgetjämförelse. Vissa saker ska fortfarande korrigeras (kommer att ske på fredag 7 mars), men denna indikerar tydligare vad som kostat distriktet pengar. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... ring#gid=0
 7. Leasingen på rison går ut om ungefär ett år, om jag minns rätt (siffrorna flimrade förbi och jag har dem inte här att kolla på). Någon gång under 2015 i vilket fall, och förmodligen i början av året.
 8. Nu finns även det undertecknade årsbokslutet uppe i handlingarna: http://sverokstockholm.se/2014/02/23/mo ... mote-2014/
 9. Tilläggas kan att det finns möjlighet att söka pengar från Riks för att utveckla tjänsten, åtminstone i en uppstartsfas.
 10. Vi jobbar med att sammanställa en exakt jämförelse med föregående års budget. Återkommer.
 11. Tryckkurs 9/12 samt 14/1!

  Nu har det blivit dags att lära sig hur Sverok Stockholms tryckverkstad fungerar! Utrustningen som finns i verkstaden gås igenom och du får prova att trycka själv. Är du intresserad? Kursen kommer att gå av stapeln två gånger, den 9 december kl 18:30 samt den 14 januari kl 18:30. Meddela oss i din anmälan vilken dag du tänker vara med på. Skicka ett mail till kontakt@sthlm.sverok.se så att vi vet hur många som kommer! Kommer det för få personer kan kursen komma att ställas in, och vi vill inte heller slå i vårt maxtak. Med andra ord, maila om du faktiskt tänker dyka upp så blir det lättare för alla
 12. Soffan

  Specialverktyget är hämtat, soffan är åtskruvad så gott vi kunde men tänk fortfarande på att soffan inte tål vad som helst! Om det skulle behövas ligger verktyget överst i verktygslådan.
 13. Soffan

  Woopwoop heja kotte!
 14. [Uppdaterat 26/1-14] - Styrelsemöten 2013.

  Vi ska försöka, men siktar i första hand på att få upp protokollen så fort som möjligt.
 15. [Uppdaterat 26/1-14] - Styrelsemöten 2013.

  Om någon vill delta vid ett virtuellt styrelsemöte, kontakta någon i styrelsen så löser vi det!
 16. ÅM 2013 - protokoll

  Så, nu finns protokollet uppe på http://sverokstockholm.se/arkiv/protokoll/.
 17. Nomineringar till årsmötet 2013

  Har du planer på att om du blir vald att flytta till stockholm?Jag befinner mig utomlands på ett Erasmusutbyte, vilket innebär att jag kommer att flytta tillbaka till Stockholm fram emot slutet av juni. Efter det har jag inga planer på att flytta utomlands de närmaste åren. Så om jag blir vald är det endast de första månaderna som jag inte kommer befinna mig på plats. Jag vill jobba med stabiliteten och kontinuiteten i distriktet, samt att öka informationen till föreningarna om de resurser som finns. De senaste åren har jag mest arbetat på föreningsnivå och där ibland känt av en brist på kontakt med distriktet. Något annat jag tycker är viktigt är transparensen inom distriktet, det ska inte vara svårt att få reda på vad som händer. Jag är också intresserad av att nå ut till folk vi inte når just nu, jag tycker att spelhobbyn överlag skulle må bra av lite mer mångfald. Jag tror att jag kan göra ett bra jobb eftersom jag har stor erfarenhet av styrelsearbete och av att få folk att samarbeta och prata med varandra. Jag tycker att organisation och projektledning är intressant, och jag är bra på att skapa och upprätthålla ett stort kontaktnät. Sedan 2005 har jag haft ett flertal ideella uppdrag, både inom spelhobbyn men också bland universitetsföreningar och studentorkestrar. Mitt intresse för mångfaldsfrågor kommer sig delvis av att jag själv tillhör flera minoritetsgrupper inom Sverok som helhet, men intersektionalitet över huvud taget är en viktig fråga för mig. Jag anser dessutom att något så viktigt som Sverok inte borde begränsas till bara ett fåtal personer Fler frågor välkomnas gärna, hoppas att det här svarade på de jag fått hittills.
 18. Nomineringar till årsmötet 2013

  Jag har precis tackat ja till nomineringen till ordförande. Eftersom jag bor utomlands för tillfället, är det enklast att kontakta mig via mail (agnes[at]ambrosiani.se) om man undrar något eller vill prata med mig på skype.
 19. Kallelse årsmöte 2011 5/2

  Torak: Skriv till Cecilia Dolk här på forumet och fråga henne. Det var hon som pratade om det igår
 20. Maskeradbal 6/11

  Hej! Föreningen Stockholm by Night bjuder in till ett lajv i sin Vampire: The Masquerade-krönika, "Maskeradbalen". Alla som vill är välkomna på lajvet som går av stapeln den 6 november i södra Stockholm. Kika gärna på hemsidan http://www.dalath.com/maskerad2010 för mer info och anmäl er redan idag!
 21. Gissa filmen - bildtråden.

  The Witches? Matilda? Big Friendly Giant? Något över huvud taget baserat på Roald Dahl?
 22. Jag verkar vara inne i en filmfas just nu. Ikväll har jag sett Dr Strangelove or How I learned to stop worrying and love the bomb samt Bloody Sunday. Andra gången jag såg Dr Strangelove och den var lika bra och galen som förut; första gången på Bloody Sunday och min hjärna är översköljd av sinnesintryck som är svåra att hantera. Mycket bra film (och jag tänker inte prata politik här).
 23. Såg Das Boot (1981) igår kväll. Jävlar vilken film. Deprimerande, klaustrofobisk, hemsk och alldeles underbar.
 24. Tjohoo!

  Tjohoo för glass!
 25. Blähä!

  Blähä för att mitt ben inte samarbetar och plötsligt slutar funka, vilket gör att jag inte kan jobba.
×