Jump to content

Zpider

Medlem
 • Content Count

  308
 • Joined

 • Last visited

About Zpider

 • Rank
  250+
 • Birthday 03/21/1984

Contact Methods

 • Hemsida
  http://zpider.blogg.se/

Profile Information

 • Ort:
  Torshälla
 • Intressen
  Rollspel, brädspel, biljard, lan, pizza, navelskådning.
 1. Nos, er ansökan är godkänd, kassören ska ha era kontouppgifter (jag meddelade honom själv om dem) så att ni inte fått några pengar är väldigt konstigt. att vår ordförande säger sig vara tjänstledig må vara bra, men det här är ingen tjänst... det är ett ideellt uppdrag man ska ta om man känner att man kommer lägga ner LITE tid på det, vilket jag rakt ut kan säga att jag inte tycker han gjort. Öppen kritik ftw. han verkar heller inte ha meddelat resten av styrelsen om sin "tjänstledighet", utan kanske bara släppt allt. jag vet inte. min egna erfarenhet och åsikt är att jag gav fan i att ta reda på allt runt oktober november, och då dröjde det till, ja ungefär februari, innan det blev ett möte. jag klev ner från ordförandeposten i våras för att jag tyckte det blev lite tungt att släpa hela mälardalen själv (bortsett från ren ekonomisk hantering), sen när nya ordföranden lessnade eller vad han gjorde, så var allt som förut. Jag ber personligen om ursäkt för att ni fått vänta och har frågor, men kommer lämna detta vrak vid nästa årsmöte, och kan bara hoppas att det blir bättre framöver.
 2. Hej, såvitt jag vet så blev det aldrig något möte den 11e, det var efterfrågat vilka som kunde, men var lite ont om folk som kunde den dagen.
 3. just i eskilstuna vet inte jag personligen om något som är satt till datum, men vet att det finns tankar om att fixa något till nästa år.
 4. Zpider

  Bidrag

  ansökan går att skicka till vemsomhelst i styrelsen egentligen, är det digitalt så skicka gärna till alla, det ska/borde finnas kontaktuppgifter tillgängliga. annars skicka till någon som verkar online.
 5. Tackar Melin! ( i did not have clue)
 6. Dryga tre veckor kvar till starten, Konventet är ganska riktat kring releasen av Magic 2012, men kommer finnas saker för alla (spelare) på konventet, med brädspel, figurspel, och förhoppningsvis drop-in rollspel. Vi har gott om lokaler till vårt förfogande, vi har sovsal, tillgång till duschar, och om vi får ihop det med transporter och väder, ska vi försöka klämma in badturer! Frågor? Fråga! http://www.facebook.com/event.php?eid=202985086399648 http://luncon.wordpress.com
 7. Zpider

  Bidrag

  Tjenare. Bifogade dokument, ska ha varit tillgängliga här sedan länge, men verkar inte vara det av någon anledning. Men de ger hyfsade svar på dina frågor skulle jag tro Beslutsprocessen är varierande, om vi har följdfrågor så tar det längre tid, om allting ser ok ut, så går det förstås fortare. Det är alltid bra att vara ute i god tid när man ska söka bidrag.
 8. Hallstahammar ligger ju faktiskt i distrikt Mälardalen
 9. jag skulle säga att det är ok. ser inte någon riktig anledning till att det skulle vara stängt, men förmåner som resebidrag och såna saker bör ju i ren rimlighet inte gälla... skicka iväg en anmälan, se vad som händer =)
 10. [attachment=0]Kallelse till mälardalens årsmöte 2011.pdf[/attachment] Allt har sin tid, o även jag får tummen ur ibland, även fast jag är relativt tekniskt okunnig... ^^
 11. jag kan iaf inget sånt.. kan inte photo shop, kan inga office program.. jag spelar på datorn inget annat!
 12. det stämmer, jag försökte få personen som la upp dokumenten att lägga upp dem offentligt också, men det är tyst. ska se om jag kan ordna en google-docs länk (det är såklart pdf'er o jag har fan ingen koll på såna moderniteter ) Edit: eller ja, det finns en kallelse, faktiska handlingar är inte uppe än, de kommer upp i månadskiftet. ska försöka klämma in kallelsen i en tråd
 13. Jag vill gärna komma förbi, men är upptagen med att spela spel ^^. lägg gärna en tråd i mälardalens forum också, om ni tror ni kan dra folk därifrån (bor själv i eskilstuna)
 14. Det låter bra det! tristess kan vara en ovanligt bra motivator =)
×
×
 • Create New...