Jump to content

Andreas(AHTF)

Medlem
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

 1. När kommer det dyka upp information om vilka som spelar etc?
 2. Tvivlar på att det där skulle betraktas som en ekonomisk förening melin. I en ekonomisk förening ska ändå huvudsyftet vara att tjäna pengar. Det verkar det knappast vara här. Jag förstår inte på något sätt hur upplägget inte skulle vara ok för sverok. Om sverok tillåter lön till personer i föreningar måste det även vara ok att betala ut prispengar till medlemmar, ser inte riktigt skillnaden.
 3. Är knappast något man behöver ha i stadgar heller. sverok föreningar får helt enkelt pengar för verksamhet som främjar spel. Finns otroligt många olika sorters verksamheter. I många fall så går helt enkelt till att finansiera medlemmarnas spelande. Det som lloyd har mest emot i ditt förslag är att ni skulle ta in andra medlemmar bara för att bildas. Alla medlemmar ska ju egentligen gå med för att de vill främja spel och spela, men så länge ni har aktiviteter tillsammans med alla medlemmar så tror jag inte sverok kommer bry sig om var ni sedan spenderar en majoritet av era pengar på (min gissning). Dock är inte sverok bidraget heller så stort så att ni skulle kunna finansiera särskilt mycket resor på det.
 4. Med den tolkningen lloyd får ni väl kasta ut varje förening som är en klan direkt. Tycker väl själv också att det hela låter lite tveksamt, men om sverok godkänner andra klan föreningar så måste ni nog komma på en bättre anledning en den du just gav. Tycker Melin med sin post slår huvudet på spiken, vet dock själv inte någon lösning. Men känns konstigt att säga att man ska vägra en förening bara för att de frågar innan de skapar en förening där en majoritet av bidragen går till vissa spelare. Man kan ju vägra dem om de verkligen skriver in spelar avlöning i stadgarna. Förstår inte varför de skulle skriva in spelaravlöning i stadgarna.
 5. Tycker själv mass effect spelen är de bästa rpg på marknaden. Beror dock lite på vad man vill ha i ett rpg.
 6. Håller med om alla 3 spelen. Även om jag knappast tycker planescape torment är underskattat .. tycker alla hyllar det!
 7. swtor kommer ju ut om 8 dagar. Runt 115 kr i månaden.
 8. För de som är uppe vid den här tiden och läser och kanske gillar att se sc2. Destiny och Fxo sheth streamar just nu sc2 showmatcher i 24 timmar, alla reklamintäkter från båda går till läkare utan gränser och justin tv har gått med på att dubbla summan för den som får in mest. Destinys stream hittas här: http://www.teamliquid.net/video/streams/Destiny information om eventet hittas här: http://www.teamliquid.net/forum/viewmes ... _id=265062
 9. Intresserad av svea rike beroende på pris, även hero quest, spacehulk men tror fler är intresserad av det och kommer bjuda högre . Kontakta mig när du gett upp att sälja allt det där i klump
 10. Håller med Melin till en viss nivå. Om ni vill ha ett prestigefyllt lan baserat på priser måste ni lägga priserna på en så hög nivå så ni får ditt elitspelarna. Då är det stor prestige att vinna. Om det inte är vad man är ute efter bör man lägga fokus på något annat än priserna tycker jag. Om man vill ha hög standard etc på matcherna och inte bara ett roligt lan så måste man dock ha en någorlunda bra summa i prispengar ändå så klaner och spelare som är "semi-professionela" blir intresserade. Allt beror helt enkelt på vad man är ute efter. Dock tveksam till hur många elit eller semi elit spelare som hänger på sveroks forum, tror nog du kommer längre i att hitta intresserade på rena dataspelsforum. Men för att verkligen få personer intresserade måste du nog också specificera inom vilka summor priserna kommer få ligga. Svårt att hitta intresserade för ett kanske lan med stora summor. Om ni inte är beredda att specificera redan nu är det nog också bättre att satsa på ett mer skoj lan inledningsvis.
 11. Tycker själv att relic sköt sig kraftigt i foten i och med DoW2. DoW 1 hade viss framgång inom esporten och hade tillräckligt med element för att göra det till ett vettigt esports spel.m I stället för att bygga på detta gjorde relic istället DoW 2. DoW 2 är ett små roligt singleplayer och multiplayer spel men som esports spel fungerar det fruktansvärt dåligt (orkar inte gå in på alla detaljer). Tror relic i och med detta tappade stora delar av den spelarbas de fått via DoW 1. Ett bevis är att kolla hur många dedikerade DoW 2 forum det finns och DoW 2 turneringar. DoW 1 har t.o.m fler fortfarande.
 12. Expansionen lägger till hjältar, creeps samt lite annat smått och gott. Utan att vara för mycket av en säljare så tycker jag att det helt klart spelet blir bättre med exp.
×
×
 • Create New...