Jump to content

flYing_snAke

Medlem
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

About flYing_snAke

 • Rank
  25+

Profile Information

 • Ort:
  Lindome, spelföreningen Citronmilisen i gbg
 • Intressen
  Spel, party och mycket annat.
 1. som svar till archie så kostar sverok västs buss 100kr att åka med, det är sant, men det man betalar för är tur och retur om man så väljer, det kostar 100kr. väljer man att bara resa en väg kostar det också 100kr. så priset gäller altså både turochretur eller enkel resa. kanske låter skumt men det är så det är sagt. sedan så kommer man till dörren på konventet vilket är det stora pluset med distriktets buss. det och att man inte behöver stanna säg 20 gånger på väg till och från utan bara 5-7gånger för att släppa på och av folk.
 2. Det är mycket möjligt att just din skola, grundskolan och gymnasieskolor är slut då, men universitet, sommarkurser, folkhögskolor m fl är kanske inte all slut då, jag vet att min sista tenta ska jag skriva den 11e juni vilket bara är en halv vecka innan konventet. Andra skolor har det på andra sätt. Och vi har ju faktiskt dem som jobbar i distriktet även om det låter lite konstigt och det är dem vi mest tar hänsyn till med att starta bussen så sent på torsdagen. Vi har diskuterat detta, jag och rasmus, när det är lämpligt att busen går och vi kom fram till att vi ska köra bussen så som vi har gjort tidigare år eftersom detta är en lösning som passar dem flesta av våra ressinärer. I övrigt önskar jag alla som åker på bussarna en trevlig resa och ett trevligt konvent. MVH Olof Nilsson, fd Bussansvarig Sverok Väst. Post Scriptum Jag kommer inte att närvara på Lincon då konventet fick en ändrad tid och mitt intresse tog sig åt andra håll under just den helgen. Den Samma
 3. då saknas ju bara jag tror jag... hej och goddag olof nilsson heter jag, 21år, jag bor väl om man räknar det geografiskt också i halland. men staden där jag bor heter lindome och ligger i västragötalands län på gränsen till hallands län. "i am the inbetweener" jag är inte nån hallening men jag är inte heller gbgare(vilket jag brukar räkna mig till). jag splare inte heller något speciellt spel utan är en sådan där prova-på-are. jag har som många andra runt om i sverige fastna med world of warcraft just nu där jag spelar en lyckligt ovetande dvärg på server stormreaver om nån vill söka upp mig där, vilket är ett ganska snabbt sätt att nå just mig. jag gillar inte forum så mycket utan är mer av den karaktären att jag vill prata med folk över telefon och ögon emellan. min spelbana började i 12års åldern med warzone och har eskalerat till att man har testat allt innom sverok nu utom paintball, lajvar gärna och ska göra det även i sommar, spelar airsoft när jag kan, vilket kanske är lite sällan numer. hur som så är detta jag, jag har även en klon som många lyckas förveckla mig med. han heter erik och är bra till sveroksaker då han är lika inbiten som jag om inte mer. men trots att vi ser ut som varandra är vi inte (alltid) samma och vem som är ond av oss låter vi vara osagt så att ni ska får mer skill i judge of character. vi ses bland dvärgar, drakar, plast, metall, papper och alla dungeons!
 4. visst kan vi ta det på plats, jag finns i receptionen under torsdagen och i sveroks satsningen under fredag och lördag.
 5. jo det var ju tanken att man skulle köra sverok info och inte bara disktriks info även om folk vill ha sådan information och kan få det i "montern" med. men det är lite sent så jag vet att det är dålig planering. men som sagt tanken är god och vi hade gärna sett en GDare där med, men om det inte går så tror jag att vi klarar oss.
 6. jena! jag undrar om det finns någon i osts styrelse som ska ner till gothcon och kan tänka sig att sitta med någon annan distriktare i en informationsmonter under ett par timmar under lördag eller söndag? sverok väst har tidigare år haft denna monter för sig själva men har i år beslutat att försöka skrapa ihop folk från övriga styrelser så att det inte längre blir en "västgrej" utan en sverokgrej! är det någon som vet vilka i styrelsen som ska till gothcon så skicka ett pm eller ring mig på 031993392 mvh olof nilsson, ledamot sverok väst.
 7. tjena! jag undrar om det finns någon i GDs styrelse som ska ner till gothcon och kan tänka sig att sitta med någon annan distriktare i en informationsmonter under ett par timmar under lördag eller söndag? sverok väst har tidigare år haft denna monter för sig själva men har i år beslutat att försöka skrapa ihop folk från övriga styrelser så att det inte längre blir en "västgrej" utan en sverokgrej! är det någon som vet vilka i styrelsen som ska till gothcon så skicka ett pm eller ring mig på 031993392 mvh olof nilsson, ledamot sverok väst.
 8. Här är tider och annat som behövs för en anmälan till bussarna mot Gothcon. Här har du tiderna: Båda resorna sker TORSDAG den 24/3 NORRA Lidköping 19:00 Skara 19:20 Skövde 19:50 Ulricehamn 21:00 Borås 21:35 Göteborg 22:35 SÖDRA Halmstad 19:00 Slöinge 19:30 Falkenberg 20:00 Varberg 20:35 Göteborg 21:30 Hållplatserna hittar ni på http://vast.sverok.se Att resa med bussarna kostar 80kr, en avgift som gäller tur och retur eller för enkel resa, altså kostar det inte mindre för att man bara reser en väg. Uppgifter jag vill ha: Fullständigt namn Födelseår Avreseort Hemkommun Föreningsnamn En anmälan är bindande och kan INTE överlåtas till någon annan. Anmälan kan göras till två dagar innan avresa via mail till: BUSS@VAST.SVEROK.SE eller GERONIMO_MATE@HOTMAIL.COM därefter per telefon till 0709209932 Personer som anmäler sig efter två dagar innan avresa åker med i mån av plats. EXEMPEL: Jag vill åka med den södra(fritt val) bussen till gothcon Olof Nilsson 83 Varberg Mölndal Citronmilisen MVH(GBH) Olof Nilsson, tf bussansvarig Sverok Väst
 9. det går en buss till gothcon från både söder och norr mer info i ett seperat inlägg.
 10. jag vill med tacka för trevligt sällskap trots att jag började min resa i "fiendeland", skudare är inte så farliga som alla har sagt till mig tidigare...
 11. gött då vet jag det. var lite skraj att jag inte hade kommit med när jag inte visste klart. tackar och ses om två veckor.
 12. hur vet jag om jag har blivit med på bussen eller inte, jag betalade så att ni skulle ha pengarna den 1 okt så jag vet att jag var i sista minuten. skulle gärna vilja ha en bekräftelse på att jag är med.
 13. jag är helt klart på att åka ner, jag försöker i denna stund att få lite subventionering från väst, till västs deltagare på denna resa.
 14. japp, det gör den. var i god tid dock, det kan hända att bussen är tidig eller så kan det vara problem med lokaltrafiken i gbg.
 15. oopps, har man glömt saker igen... den går på torsdag den 29/7 till malmö och hem söndag den 1/8.
×
×
 • Create New...