Jump to content

Caesar Auf Ghota

Medlem
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

About Caesar Auf Ghota

 • Rank
  250+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.tommyboy.se

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  Stockholm
 • Intressen
  Tja... spel?
 1. Regnig sommar vi har =)

 2. Ärade sverokmedlemmar Jag vill slå ett slag för vår spel och eventförening, Fantastic Nerds. Vill du ha nördigt sällskap som du kan spela spel, umgås och slå följe på bio och event så är du välkommen till vår förening. Följ oss på facebook https://www.facebook.com/swefantasticnerds och kika på vår hemsida för mer info: http://www.fantasticnerds.se/
 3. ja undrar hur många ombud/reserver som åker från gbg hållet, men fylls en buss upp så är detta en bra alternativ till att alla åker till mötet på egen hand. buss plus betalda resor till bussen blir nog billigare än att låta alla få sina egna resor betalda troligtvis.
 4. Melin: Be gentle to me. promotor iustitiae och lite Blot sven: Som ja skrivit innan så har ja inte lusläst alla era inlägg i alla trådar. Och lär inte göra det heller. Gillar bara att lägga näsan i blöt när jag vill ha skutan styrd till soligare breddgrader. Jag får känslan av att många vill ha någon form av upprättelse istället för att komma med idéer hur distriktet som sådant ska skötas. "gnäll" trådar är ju inget bra om de inte används på rätt sätt och ja är inne på promotor iustitiae idé med. Att någon medlem som har ris eller ros, förmedlar detta genom ett mail till styrelsen, eller här på forumet. Riktat till styrelsen som enhet, även om riset eller rosen skulle utdelas till en individ, så är styrelsen ansvarig. Allt dokumenteras sedan så som promotor iustitiae beskrev det. Så börja maila era ris och ros till styrelsen och ge dem plats att skriva här på distriktforumet om alla sjyssta julklappar vi kommer få från dem! Visst kan man ju ha personliga motsättningar, men vi är väl proffsiga nog att hålla oss på en sådan nivå att sakfrågorna kommer främst?
 5. Mitt namn är Tommy Johansson. Varit SVEROK aktiv i ett årtionde och haft olika förtroende poster i förenings och distriktnivå. Misstänker att föreningar kommer byta säteskommun till andra distrikt om man inte går vidare här.... :arrow: \o/
 6. En "klagomur" är inte önskvärd, blir kontakten mellan distriktstyrelsen och föreningarna bättre så kommer kommunikationen fungera bättre också. konstruktiv kritik och kreativa idéer kommer lyftas utan bekymmer och utan klagande. Vi är nu ett större gäng som tycker att dessa "gnäll" trådar tar för stor plats. styrelsens arbete kommer i skymundan.
 7. Håller med andra skribenter här, det är nu dags att gå vidare med verksamheten. Att älta saker hela tiden leder ingenvart... Lös konflikten offline, eller droppa den helt. För någon lösning här lär aldrig dyka upp och man får bara minuspoäng hos alla som läser detta. Det gör ju att man inte blir omvald på årsmötet.
 8. En enkät är ju ett bra verktyg för att få lite feedback Jag personligen skulle uppskatta om väst tog sig lite tid att åka ut och besöka föreningarna på deras träffar, stora som små. För att främst träffa de förtroendevalda och hjälpa dem med frågor och även kolla om de inte kan bistå distriktet med sin kunskap. Sedan är det ju en bra grej om väst styrelse kommer ut och träffar lite olika typer av spelare. och att de får träffa väst med Jag har varit med och arrat flera träffar där vi haft besök av folk ur sverok väst styrelse. Det har alltid varit oehört uppskattat med deras närvaro.
 9. Alltså helt ärligt? Jag har inte och kommer inte läsa era inlägg så noga, men om någon sedan undrar varför kontakten mellan Sverok väst styrelse och distriktets föreningar är lika med noll, så kan man ju bara hänvisa till denna och alla andra meningslösa debatter ni fört. Helt klart verkar fel personer fått för mycket att säga till om. Hoppas valberedningen inte tar med några av huvudrollsinnehavarna i styrelsen eller omnejd inom de närmaste årtusenden. "Hej, vår förening tillhör Sverok väst, det bråkiga distriktet"
 10. Om ja får flika in.... Jag är medlem i SF TOG, jag kunde själv inte delta på årsmötet, men föreningen hade medlemmar som deltog. Jag har inte läst alla vackra ord ni alla skriver. För jag är upptagen med att spela spel. För spela spel är vad man gör i en spelförening. Och i ett spelförbund. Jag vill att Sverok väst fokuserar på att stödja SF TOG och alla andra föreningar i det som vi gillar mest, spela spel!
 11. Vi var allt några som nappade. Det var en intressant utbildning De allra, allra minsta föreningarna kanske inte får ut så mycket av den dock. Beror på deras intresse.
 12. Ja måste dessvärre avböja ja med... För min del fungerar helger bäst. Hojta om ni har ngt liknande på ngn helg
 13. SF LAGUS håller till i både Trollhättan och Lilla Edet o i viss mån Vänersborg. Vi ska snart ha ett minikonvent som du och alla andra är välkomna till. Surfa som sagt in på hemsidan för mer info: http://sflagus.org om hur man hittar oss.... Man kan få bekymmer med registreringen om man har otur, men maila då connykarlsson9@hotmail.com så ska han ordna detta på stört.
×
×
 • Create New...