Jump to content

Cecilia Bergfasth

Rikskansliet
 • Content count

  266
 • Joined

 • Last visited

 1. Förening i Motala?

  Det finns två föreningar i Motala som är inriktade på Magic, en som utöver magic även spelar brädspel och figurspel samt en airsoftförening, så det beror på vad du är intresserad av. I Vadstena finns Federationen, som spelar rollspel och figurspel. Det är dock svårt att säga hur aktiva de olika föreningarna är. Om något av det låter intressant får du gärna maila till info@sverok.se, så ska du få kontaktuppgifter till dem.
 2. Närcon blir vinstdrivande?

  Just den här sortens antagande går emot personuppgiftslagen, eftersom ett samtycke måste vara informerat och den som samlat in uppgifterna måste hålla sig till det ursprungliga avtalet. Det lättaste för föreningen och företaget vore att låta föreningen sköta medlemshanteringen inför nästa konvent och då inhämta samtycke till att även företaget får hantera uppgifterna från de som då blir medlemmar.
 3. Hej! Nu har vi i valberedningen enats kring ett förslag till förtroendeposterna för Sverok Östergötland 2012. Samuel Gyllenberg, Ordförande Magnus Johansson, Vice ordförande (rek.) Ellen Ramsell, Kassör Anders Dahnielsson, Sekreterare (rek.) Daniel Jensen, Ledamot Styrelsen väljer inom sig vilka som ska ta posterna som vice ordförande och som sekreterare, men valberedningen har valt att göra en rekommendation utefter vad de nominerade visat för egenskaper och kunskaper. Martin Berggren, Revisor Carl Dickfelt, Revisor Vakant, Revisorsuppleant Vakant, Revisorsuppleant Som ni ser har vi inte lyckats fylla revisorsposterna. Ni får gärna höra i era föreningar om det finns någon som kan tänka sig att vara revisorsuppleant. Cecilia Bergfasth, Valberedare (sammankallande) Olivia Totemark-Lindström, Valberedare Vi ses på lördag kl. 14.00 på Sveroks kansli. Glöm inte att ordna fullmakter så att ni får rösta för er förening! Varma hälsningar Valberedningen Sverok Östergötland 2011
 4. Rollspel Linköping?

  Northern Lights i Linköping ordnar kontinuerligt rollspelsträffar för nybörjare och nyinflyttade spelare. Deras kontaktperson Björn Persson nås på bpersson90[at]gmail.com.
 5. Vi i valberedningen för Sverok Östergötland har varit på besök vid ett av Sverok Östergötlands styrelsemöten och på Sveroks riksmöte. Vi passade då på att prata med så många som möjligt av de som sitter i nuvarande styrelse och andra som gärna skulle vilja göra det. Vi är fortfarande öppna för förslag till alla de olika posterna, såväl till styrelsen som revisorer och valberedare. Om du eller någon du känner är intresserad av att engagera sig i distriktet på något sätt eller om du känner att vi missat att prata med just dig är du välkommen att höra av dig. Nuvarande styrelse har lagt en grund inför kommande arbete och det är tydligt vad som behöver göras kommande år, men det finns även utrymme för egna idéer. Pm:a Cecilia med frågor och nomineringar, så träffas vi och pratar om vad du vill! Varma hälsningar Valberedningen, Sverok Östergötland
 6. Jag tänkte höra om ni skulle kunna lägga upp era stadgar här på forumet, alternativt maila dem till mig.
 7. Krävs på legitimation

  Om en medlem sagt upp sitt medlemskap innan 31 december det gällande bidragsåret är föreningen skyldig att meddela Sverok detta, genom att ta bort medlemmen från bidrag.sverok.se. Sverok får i sin tur bara söka bidrag från Ungdomsstyrelsen för de som var medlemmar i en förening vid årsskiftet.
 8. Att välja bank!

  Observera att Nordea inte har någon kontoform som fungerar för föreningar, då de kräver att kontot ska vara knutet till en privatperson. Då vi inte får betala ut bidrag till privatpersoner skulle föreningen alltså inte kunna få bidrag om ni valde Nordea.
 9. Va fasen?

  Tillsammans med valsedeln fick ni ut en blankett som heter "Förenklad medlemsrapport för 2009". Om ni fyller i den och skickar in till kansliet, så att vi har den innan 1 oktober räknas det som medlemsrapport och ni kan rösta som vanligt.
 10. Östergötland?

  Vi har en liten lajvförening i Linköping som heter Silverpilen och den Blyga Liljan. Vårt stora projekt i sommar är att åka på Tuonelas Port. Vad som händer efter det vet vi inte, men vi är ett gäng gamla lajvrävar som drar med oss en och annan nybörjare i ganska avslappnad anda.
 11. Skapade förening i Midas, registrerad?

  Vi har nu antagit färdigt alla föreningar som kunde antas för 2008. Korrupt data i Midas, saknad information, ej godkända stadgar och annat har gjort att vi inte kunnat anta alla som ansökte om medlemskap för 2008. Har man inte fått ett välkomstbrev hemskickat nu är föreningen inte antagen. Eftersom allt nu är överflyttat från Midas kan vi heller inte göra några flera 2008-antagningar, utan har börjat med 2009. Om ens förening inte antagits ännu måste vi tyvärr be er att skicka in en ny ansökan enligt vårt nya system. Blanketten som ska fyllas i finns på http://www.sverok.se/foerening/gaa-med- ... aelan.html Vi vill också passa på att tacka alla föreningar för ert stora tålamod med våra begränsade möjligheter att hjälpa er.
 12. Styrelse Sverok Ost 2009

  Hej styrelsen! Vi hälsar nya Sverok Ost-styrelsen välkomna och hoppas på gott samarbete under året. Vi vill gärna ha in uppgifter på hela styrelsen snarast möjligt. Det väntar en inbjudan till Inslaget som är den 9-10 maj. Dessutom kommer vi att skicka information, erbjudanden och annat roligt till er under året, så se till att rapportera in till oss snarast möjligt.
 13. Om årsmötet i OST

  Jag är visst lika trött som alla andra... (utom Maria) ...datumet gäller för i år, 2009.
 14. Om årsmötet i OST

  Sverok Osts årsmöte 2008 är den 25 april kl. 14.00 i G&B Syds lokal Svavelsticksgränd 7 , 553 15 Jönköping.
×