Jump to content

Cecilia Dolk

Medlem
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

About Cecilia Dolk

 • Rank
  50+

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 1. Biljetterna säljer som smör i solsken, både folk ifrån gamla Solnedgång, Berättelsefrämjandet och MilSim som alla är Sverok föreningar är delaktiga på olika hör i projektet. Läs mer om oss på https://www.facebook.com/monitorcelestra http://www.celestra-larp.com/ A technology enhanced science-fiction Nordic LARP in the Battlestar Galactica fiction about cultural and personal conflict in the shadow of the destruction of the twelve colonies of mankind. It is a pay 'n play which means the fee covers character, costume, meals, accommodation and gameplay Friday - Sunday. We will modify the interior of a retired cold-war destroyer to become the spaceship. Slap a bunch of computers on for simulation and systems operation to get the spaceships feel. Add crew, engineers, refugees, military officers, scientists, political representatives. Throw in a couple of cylons, and a limited number of weapons and let the drama unfold. If you are a LARPer or BSG-fan or just a sci-fi spacenerd you definetly wanna check this out. If you have questions, want to participate or help promote please visit us.
 2. Hej jag sitter på kansliet framöver dagtid, bor nära så kontakta mig direkt om du behöver komma in.
 3. Vi har fått förfrågan ifrån SVT debatt om att medverka imorgon kväll, vi är medvetna om att det är kort om varsel för er och även för oss! Men låt oss göra något bra av den här möjligheten! Känner du att du skulle vilja representer sverok i debatten om våldsamma dataspel ? SVT Debatt sänds direkt från tv-huset i Göteborg på tisdagar med start klockan 20.30. Programledare: Janne Josefsson. Sverok Väst står för reseersättning och emot kvitto! Kontakta då antingen Johan (Vargman) på tel nr 0732-463174 fram till 22 idag eller imorgon. Får ni inte svar där kan ni ringa mig Cecilia, fram till midnatt. 070 611 60 10 Både två finns även på sveroks irc kanal och nås även via pm!
 4. Vi har fått förfrågan ifrån SVT debatt om att medverka imorgon kväll, vi är medvetna om att det är kort om varsel för er och även för oss! Men låt oss göra något bra av den här möjligheten! Känner du att du skulle vilja representer sverok i debatten om våldsamma dataspel ? SVT Debatt sänds direkt från tv-huset i Göteborg på tisdagar med start klockan 20.30. Programledare: Janne Josefsson. Sverok Väst står för reseersättning och emot kvitto! Kontakta då antingen Johan (Vargman) på tel nr 0732-463174 fram till 22 idag eller imorgon. Får ni inte svar där kan ni ringa mig Cecilia, fram till midnatt. 070 611 60 10 Både två finns även på sveroks irc kanal och nås även via pm!
 5. Eftersom denna diskusion inte rör ett lajv utan rör mer att en film söker folk, så har jag valt att flytta tråden till Spelare söker Spelare. // Cecilia, moderator för lajvforumet
 6. Arrangörsgruppen Solnedgång presenterar: Ingenmansland 23-27 juli 2008 Lousie Ekeblads dagbok, sidan 19. Tordag, 28 april, 2022 "Trött på det här ständiga regnet. Lika trött som jag är på konserver. Jag vill aldrig äta ärtsoppa eller gulasch igen om jag så skulle svälta ihjäl! Vi satte potatis hela förra veckan och alla knogade och högg i. Jag hoppas skörden blir bättre i år än förra, så vi slipper gamla unkna konserver och nödmat. Vi har det i alla fall bättre än många av Grävarna... när det handlar om mat i alla fall. Vi svälter inte, men det är ingen lyx direkt. Om jag hade vetat för tio år sen hur jävla mycket jag skulle vilja ha en pizza nuförtiden hade jag aldrig sysslat med dumheter som råkostdiet och bantningskurer. Syrran är fortfarande sjuk, vi vet inte hur allvarligt, men det finns knappt någon medicin kvar. Det som finns är inlåst i förrådet och enbart för extrema nödfall, och så sjuk är hon ju inte... än. Det ryktades att några av Grävarna hade kontakt med en bosättning söder om oss, isåfall skulle de kanske kunna ha medicin? Eller om nån av de lortiga knallarna som kommer förbi här ibland bara skulle kunna ha med sig enkel jävla antibiotika... Tänker ibland på Johanna, hon var ju diabetiker. Hon lär ju knappast ha överlevt nu, även om hon överlevde bomberna. Får sluta nu, mitt vaktpass börjar snart. Två dagar kvar, sen är det helg. Jag bytte nyligen en tröja som var för liten mot två spritkuponger, så helgen blir nog bra. Skriver mer när jag får tag i en bättre penna." Nästa sommar kommer den efterlängtade och mytomspunna fristående uppföljaren till Solnedgång: Efter slutet. Lajvet utspelar sig fortfarande vid Stråssa gruva några år efter kriget som ödelagt större delen av den värld vi har idag. Vi utlovar en omfattande communityinspirerad hemsida, där du som deltagare erbjuds bra verktyg för att förbereda dig, lära känna de andra deltagarna och bidra till ett lyckat arrangemang! Vill du ta möjligheten att sätta dig in i känslan att inte ha dagens lyx och flärd och leva enbart på hoppet om att morgondagen kan vara ljusare än natten? Kom då och skapa denna resa med oss! För att förstå vad vi menar se det här: http://solnedgang.net/video/ingenmansland_trailer.wmv http://www.ingenmansland.com/ Vi hoppas se dig på Ingenmansland! Ta hand om dig så ses vi! Med vänliga hälsningar Arrangörsgruppen Solnedgång
 7. Men men . . jag har ju lärt mig nu att vi är de mysgula distriktet ju! :oops: Håller med dig Mikael, vi ska inte släppa de mysgula och vi ska vara stola över den! 8) Så varför inte bara Sverok Svealand och så har vi det mysgula inom oss, sen får vi se till att lära upp de nya som kommer. :twisted:
 8. Jag heter alltså Cecilia, kallas annars för Cizzi och jag bor i Oxelösund, östra delarna av Sörmland. Min hemförening är NOS, http://nos.frag.nu/ Fyller 19 till sommaren och har alldeles snart ett körkort, ska bara klara av uppkörningen. Just nu har jag APU och är då kanslist på Sveroks kansli i Linköping, annars läser jag It-Media i Norrköping. Just nu spelar jag mest X-box när jag är hemma, annars försöker jag prova på det flesta hobbygrenar inom sverok. Annars är jag även säckpipebyggarlärling och håller just på att bygga min egna säckpipa. http://www.borsljudet.com Kommer i år att besöka LinCon, Kastaria-Spirans Gunst, Medeltidsveckan och Falby 4. Sitter nu mitt andra år i distrikteks styrelse och i år kommer jag vara sekreterare som huvud delen av mitt arbete. Något ni undrar, tvevka inte då att ringa mig!
 9. Cecilia Dolk

  Skicka In

  Rapporter skickas till Rikskansliet Sverok Sandbäcksgatan 2 582 25 Linköping
 10. går bra att maila mig på cecilia.dolk@telia.com
 11. Cecilia Dolk

  XBOX vs PS2?

  hur gör man ? jag har funderar att göra det på med min...
 12. Cecilia Dolk

  XBOX vs PS2?

  Grattis till ett bra köp! jag stormtrivs med min Xbox och den är kanon att fördriva några timmar med hit och dit.. Körde med Nintendo tidigare, det enda jag saknar är MarioKart spelen. Anledningen till att det blev Xbox, var att Spel & Hobby i Nyköping berättade att det kommer häftigare spel till Xbox.
 13. Cecilia Dolk

  hemsida

  kolla in lrp.zon.se den absolut bästa sidan anser jag!
 14. Hej alla! här kommer en distriktare ifrån Svealand och inkräktar! nej, skämt å sido. Jag har börjat studerar i Norrköping och har det tråkigt vissa kvällar? Om det finns några snälla spelare som vill och kan dra med mig i något roligt rollspel, lajv, lan ja vad som helst! Hör gärna av er!
 15. Visst är det häftigt att budgeten ser ljus ut inför nästa år, jag tycker att det känns jättekul! En idé som jag redan haft under året, om som redan har nämnts här, är att vi i styrelsen visar oss mer. Det är något jag vill göra, men har inte haft alla medel till de i år, dvs bilen. Det är svårt att försöka planera ihop något med att bara åka buss och tåg, det går det säger jag inte, men den extra tid som ibland måste ges finns inte alltid. Tiden samlar på sig och det blir mycket tid i längde, tid som man kanske inte har. Men snart så, är körkortet i min hand och då skall jag försöka ta mig runt till de som vill ha besök! Så om ni vill ha det, kontkakta mig på cecilia.dolk@telia.com ! Jag kommer gärna till er och spelar ett parti UNO! Cecilia Ledamot Sverok Svealand
×
×
 • Create New...