Gå till innehåll

Wille Raab

Medlem
 • Innehåll Antal

  5 338
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Wille Raab

 • Placering
  4000+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://blog.gnallspik.net

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 • Intressen
  Samhälle, organisation, ekonomi, demokrati, historia, lajv, airsoft, skytte, samla, samt att resa med SJ för alla överraskningar de bjuder på.
 1. Suppleantdiskussionen på årsmötet 2013.

  Det skulle kunna förklaras av att stadgan såg rätt annorlunda ut. Jag hittar inte de gamla just nu, men stadgan har en liten histori av att förändras:
 2. Nomineringar till årsmötet 2013

  \o/ Berätta varför du ska bli vald och vad du ska göra! =)
 3. Anonymiserad användare

  I vissa fall är inte idiotsäkert nog.
 4. Läget med nätverket på kansliet

  Tips: jag har ownit hemma sedan många år, och de har alltid varit grymt snabba att ge support via http://www.ownit.se/privat/kundservice/ ... a-oss.aspx - men då ska man ju ha nät för att det ska fungera... ,-)
 5. utkorg och skickat?

  Nina: blir lite långt. Men får testa lite sedan. Jag har iaf hittat språkfilen nu, det är en start. =)
 6. utkorg och skickat?

  Hm. Inser att det inte heller blir bra. Står det "Mottaget" i menyn kommer man ju tänka "här är mina mottagna meddelanden"... :I
 7. utkorg och skickat?

  Utkorg och Mottaget tycker jag var ett bra förslag. Dags för en mental anteckning om att kolla på det i dagarna...
 8. utkorg och skickat?

  Metafor: det ligger i din utkorg. Alla som går in på postkontoret Forumet, bläddrar sedan igenom alla utkorgar för att se om något där ska till dem. =)
 9. utkorg och skickat?

  Jag kanske kommer ihåg fel nu, men som jag har för mig så är utkorgen verkligen en "utkorg" i phpbb, inte en "skickat". Om du redigerar i utkorgen eller tar bort, så kommer det som mottagaren ser när hon väl läser vara det redigerade (eller inget alls då, obvisously). Det finns alltså inget "skickat" utan enbart "väntar på att läsas men är ditt just nu" respektive "har lästs så nu är det mottagarens och inte ditt".
 10. Det finns tyvärr en del spambots som lyckades regga och aktivera konton innan vi fick stopp på allt. Har rensat bort några hundratal, men det finns troligen kvar ett gäng fortfarande så det lär dyka upp lite spamraider då och då ett tag till. Ser ni spam, rapportera gärna så upptäcker vi admins det snabbare.
 11. Vi får se. Det mesta som fixats är bakom kulisserna, men de bör få mer problem nu. Återstår att se hur pass bra det tog... :/
 12. Uppdateringarna är nu genomförda. Ytterligare underhåll kommer att köras under dagen, men det ska inte kräva att forumet tas offline något mer. Om ni upptäcker något som verkar konstigt, rapportera det gärna direkt i PM till admingruppen.
 13. Vi kommer att genomföra diverse forumunderhåll och uppdateringar under eftermiddagen. Som en del i det kommer forumet under en kort stund vara avstängt. När är svårt att bedöma just nu men troligen kommer det bli runt kl 14:30 och under ca 5 minuter.
 14. Seriöst...vad har hänt med spamfiltret?

  Yes, tyvärr verkar det ha dykt upp en rätt sofistikerad spambot nu. Det är lite intressant. Och drygt. Vi jobbar på en lösning, och det är som sagt något som slagit rätt hårt de senaste dagarna så vi är inte direkt ensamma om det. Förhoppningsvis kan vi döda av det här snart, till dess får våra stackars moderatorer gråa hår.
×