Jump to content

marken

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by marken

 1. Jag är spontant intresserad. Kanske inte så sugen på fantasy men gillar det du säger om storytellingen.
 2. Hör av dig till mig på mail. christopher.marken AT gmail.com
 3. Spelare sökes till Apocalypse World med tillägget Kult-hack. http://rpggeek.com/rpg/5891/apocalypse-world http://www.rollspel.nu/forum/ubbthreads ... v_1_1.html Söker spelar i Stockholm (bor själv i centrala) för att dra igång lite spel. Hör av dig med PM eller mail om du är intresserad. /marken
 4. Hur går det med att hitta spelare? Jag är intresserad. Har precis snubblat över kult-hacket till Apocalypse World som verkar mycket intressant men ni verkar vara inställda på att spela med orginal-reglerna?
 5. Hej, Jag letar efter en förening i centrala Stockholm som spelar brädspel och kanske även rollspel. Har hållit på av och till i många år och skulle nu vilja engagera mig lite mer aktivt. /marken
 6. Lite sent ute i den här tråden men man kan alltid göra ett försök. Är en 26årig avdankad spelare/spelledare som är intresserad av lite spel nån gång var annan vecka eller så. Setting spelar ingen roll. Har provat det mesta. Inga spelare under 21-22 år eller hur ung man nu ska vara för att få mig att känna mig gammal. Bor central i Stockholm. Släng ett mail: christopher_marken@yahoo.se eller ett PM.
 7. Tja! Jag är gammal räv. Dock inte 30+, men väl 26. Inte spelat på säkert 3-4 år men det skulle vara kul att ta upp det igen. Innan dess spelade jag nog från att jag var 11 år tom 22 år. Hjälp, det är ju 11 år. Man börjar bli gammal Du kan ju slänga mig ett PM om jag platsar. Jag gillar karaktär- och lösa problem-spel mer än köttarspel. Spelar fantasy, skräck eller Sci-Fi. Spelar faktiskt ingen roll.
×
×
 • Create New...