Jump to content

Melin

Moderator
 • Content Count

  1,872
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Melin last won the day on November 16 2015

Melin had the most liked content!

About Melin

 • Rank
  Sir Regent Lord Melin
 • Birthday 03/04/1979

Contact Methods

 • Hemsida
  http://melin.co

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  Märsta
 • Intressen
  Spel?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. That I did. Planen var att göra en webbplats där alla skulle kunna ladda upp sina husregler, rollspelsscenarion, kompletta spel och egentligen vad som.
 2. Finns ju också en serie Tycoon-spel.. Rollercoaster och Zoo är två av mina favoriter som jag faktiskt än idag spelar ibland (och jag är 35)
 3. Våld i spel är vanligt förekommande. Även Super Mario har våld (man dödar en hoper mängd "monster" i jakten på prinsessan). Man måste dock skilja på våld och våld, våldet i Super Mario går t.ex inte jämföra med våldet i t.ex GTA. Men även unga kan spela GTA eftersom våldet är frivilligt (om man ger tusan i att spela uppdragen utan bara leker med sandboxmiljön) - och detta har gjorts av flera barn. Något man ska tänka på med spel som innehåller våld är att inte låta barnen spela själva samt föra en dialog kring spelet - det är det bästa sättet för barnen att förstå skillnaden på fiktiv värld och verklig värld. Jag skulle kunna låta mina barn spela säg Fallout 3 men vara väldigt tydlig med dem att världen inte fungerar så som spelet gör (där är det en hel del våld men mot monster och "onda" personer). Undvik spel med rått våld och gore (blod etc) men undvika våld helt och hållet tror jag blir svårt om du vill hitta spel som håller i längden. Beroende på deras förmåga att förstå strategi kan även spel som t.ex Anno (1404 t.ex) fungera. Det är spel där man ska bygga upp en stad genom att förse staden med resurser. Stadens krav ökar med tiden och det blir svårare och svårare att tillgodose dess behov. Spel som Diablo 3 innehåller också mycket våld men återigen, mot monster och onda - och kan kräva en dialog. Spelet är dock lätt att lära sig och innehåller många timmar spelande. När det kommer till spel helt utan våld så blir det nog tyvärr bara spel som bygger på att baka, sälja eller liknande. Men som jag sa i början, man får nog skilja lite på våld och våld.
 4. Föreningar som inte råkar vara placerade i Göteborg, får de resebidrag? Sverok Väst glömmer ibland att det finns föreningar utanför Göteborg (iaf så får vi lätt den känslan)
 5. kan vara för att det här är en sju (7!!!) år gammal tråd.. gravedigger you..
 6. If she hasn't read it anytime soon I can always send her a text - I have her phonenumber afterall
 7. Message sent to her - good luck mate
 8. Ok.. so I have her facebook profile, adress, phone. She's married, got a kid and so on and so forth.. Seems like she's got a dog too Why don't you post your name and other info here and I'll toss her a message (nope, I dont know her - but Im reluctant to give personal info about someone to someone else just like that)
 9. Interesting. So what data do we have? She was 22 in 2010, meaning she is about 26 now (depening on birthday). She lives in Eslöv (or did then) and her name is Min. Now, before I use my black belt in stalking - who are you?
 10. Det behöver inte vara en regelrätt lagindelning, mest att spelets mekanik ska uppmuntra till det.. t.ex som i Cosmic Encounter kan man alliera sig om man vill - inget i spelet kräver det men det uppmuntrar till det - precis som det uppmuntrar till att man saboterar för varandra. Det gör det hela roligare och en total känsla att man inte kan lita på någon.
 11. Melin

  När?

  Jag har flera gånger tänkt att dra igång det - jag började en gång i tiden men för mycket runt om strulade till det Nu är jag typ 50ggr bättre på att koda så man kanske skulle ge sig på det igen.. men då behöver jag nog ha en massa bra feedback på hur en sån tjänst skulle kunna fungera I min idé (några år gammal nu) så tänkte jag ha en bank där man skulle kunna ladda upp allt från scenarion till rollspel till kompletta rollspel, moddar för brädspel (husregler?), egna brädspel och gud vet vad.. Så vad säger ni? Finns det fortf. ett stort intresse? Ska man köra internationellt?
 12. Underlag för att i spelet skapa allianser och även hugga varandra i ryggen - det är ALLTID uppskattat hos oss brädspelare
 13. https://www.facebook.com/sveroksvealand?fref=ts De lever men är inte så aktiva på Sveroks forum, vilket självklart är tråkigt
 14. Första ska vi definiera vad sponsring faktiskt är: marknadsföring (för de som sponsrar) Med den vetskapen så kan vi börja bena lite i hur man fixar spons. Definiera målgruppen (i ert fall deltagarna). Vad vill de troligen ha för något? Vilken ålder är de i och liknande. Vad skulle en sponsor vinna på att ge er priser? Finns det en lokal handlare som kan skänka priser (det han/hon skulle vinna på det är ju förhoppningsvis att de syns och får kunder - min rekommendation när det kommer till lokala handlare är att få dem att skänka presentkort, oftast enklare än prylar då presentkort faktiskt drar folk till butiken). När ni fått svar på det här så söker ni upp en sponsor och ger dem så mycket info ni kan om ert event, målgruppen och vad för spons ni primärt är ute efter. Ett färdigt förslag ger ett professionellt intryck vilket underlättar processen för ett "ja!". Glöm inte att ta med antal besökare samt vad ni kan göra för sponsorn (t.ex sätta upp affischer i era lokaler, ha reklamblad eller vad som nu passar bäst). Hoppas detta hjälper lite - lycka till!
 15. Melin

  Buss till Lincon

  Vore onekligen intressant faktiskt
×
×
 • Create New...