Gå till innehåll

snake

Medlem
 • Innehåll Antal

  29
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av snake

 1. Bumpar detta, går även bra att ringa eller skicka sms till 0706522884
 2. Hej Jag har fått för mig att jag skulle vilja ha alla äventyr till western så är det någon som har äventyret Blodspengar, Dead or Alive eller Lawster lode? Skulle gärna vilja köpa dessa i så fall. Skriv i tråd eller skicka PM
 3. Descent första utgåvan köpes

  Hej Vårat gäng vill gärna ha tag på Decent första utgåvan komplett, är det någon som har ett liggande tro? maila kaxmaniac@hotmail.com
 4. Descent första utgåvan köpes

  Redan hittat ett men expansioner är fortfarande intressanta
 5. Runebound köpes.

  Kan även sälja det rakt av, komplett och bra skick!
 6. Runebound köpes.

  Hej Du har möjligtvis inte Decent första utgåvan? Har ett Runebound som kan bytas med lite pengar emellan i så fall, måste dock fråga ägaren först men vi har inte spelat det på flera år så det är säkert inga problem. maila kaxmaniac@hotmail.com
 7. Warzone

  Inget har ändrats förutom att jag blivit lite nyfiken på att spela igen, skall kolla igenom reglerna igen och se om man kan få till en enkel regelguide och spela lite enkla scenarion med min vapendragare Danne och de andra i gänget. Hur går det för er andra?? Är någon i behov av Mishima eller Capitol??
 8. Bidrag för oss över 25

  Hej Undrar om man verkligen inte kan få verksamhetsbidraget om alla medlemmar råkar vara över 25 år?
 9. Bidrag för oss över 25

  Hmm studiecirklar men då kommer inte bidragen genom sverok va? och man måste skriva upp alla möten och rapportera in detta antar jag? Sen är väl bidraget baserat på hur många möten man har?
 10. Hej Om någon som läser detta blivit av med elller känner till någon som blivit av med ett större parti WFB eller W40K figurer så hör gärna av er. Kanske kan hjälpa i så fall.
 11. Vet ej någonstans i Sverige. Går inte att regga sig på Ylva nu :-( annars hade jag försökt, kan du posta och ge mig som referens på detta forum??
 12. Warzone

  Warzone nedlaggt för oss tillsvidare, en av oss har gjort sig okontaktbar samt att fler vill och kan spela FoW. I nuläget ser Warzone ut som en riktig felsatsning (Tur att man tjänat ihop sin armé via traderaaffärer där man sålt gamla dubletter till rollpel ;-)
 13. Hej Om någon som läser detta blivit av med eller känner till någon som blivit av med ett större parti WFB eller W40K figurer så hör gärna av er. Kanske kan hjälpa i så fall.
 14. Warzone

  Hej Jag och min kompis JoatanRaven skall träffas idag och skriva en lathund för regeler så man bara kan slänga upp figgarna och spela när man känner för det. Har som sagt lite brotherhood som jag kan lägga upp bilder på om någon är intresserad av att byta. Gärna capitol, Legion eller något så avigt som ett halflinglag till bloodbowl eller bara halfling till WFB som jag kan modda. Det ajg främst söker är dock Capitol heavy infantry snipers. Hannibal: Vi har med hamnat i FoW träsker och målar arméer as we speak men Warzone får man ju inte glömma. Vi finns i GBG för er som inte visste
 15. Warzone

  Nåväl brödraskaparen får höra av sig om han var intresserad. Det är mellan 20-30 figurer några har avskavda vapen men majoriteten är hela.
 16. Warzone

  Vårat Warzonespelande ligger lite på is nu ett tag framöver men jag har fixat lite brödra skapare nu och skall färdigställa resten inom någon dag vem var det som var interesserad av Brödraskapet? kan ju ta några kort och skicka så får vi se om du vill ha något?? Jag behöver dom inte.
 17. Warzone

  Hmm vart lite dött här ett tag nu. Inte hänt så mycket på våran front skulle målat i fredags men det blev inget. Har pratat om att måla nästa vecka, skall kolla mina brödraskapare då igen för att se om det bitit bättre på dom då. Vi kanske kan ta lite kort då med har bara lite kvar på mina capitol medan Toron har klart en bauhaus grupp. Jonatan kanske kan färdigställa en stor grupp legionärer med lite vilja med ;-)
 18. Warzone

  Kommer nog få låta brödraskaparna ligga i badet ett tag till innan jag tar upp dom men jag ostar här när det är klart och vad det är för figurer.
 19. Warzone

  Såja ännu en målardag till ända, efter nästa målardag kommer jag defintivt kunna lägga ut lite bilder så ha tålamod. Skall kolla in mina brödraskapsfigs imorgon med om de är "klara" med badandet i Thinner ;-)
 20. Warzone

  Det var Jonatan som gjorde gästinlägget här ovan om ni undrar. dgpierre: Finemang Pierre!! Men ta och maila mig och säg vad du vill ha för dom och frakt så för jag över pengar så kan du skicka dom när du ser att jag satt in pengar (som en tradera-affär utan tradera). Vad sägs??
 21. Warzone

  Dgpierre: Hejsan Pierre det var attans att du skulle vara på fel sida landet du med (ur min synvinkel) och dessutom kör du med arméer som vi oftast inte kör med och det där med en turnering är ju en dröm för oss tre här i GBG också. Kollade in dina bilder med gillade skrarpt din legionfigurer och cybertronic, skall som sagt lägga ut bilder på mina med men de är inte riktigt klara än. Det var ju finemang att du satt på några Atilla III kyrassiärer och Varianter. Hur många kan du avvara? Jag skulle ju inte säga nej till 3 av varje om du har men viktigast är väl minst 1 Attilla III och en Variant upptill då 3 av varje. Så jag köper gärna av dig eller byter om du vill, sitter på lite brödraskapetfigurer om du är intresserad. Om du dessutom har heavy infantry sniper till capitol är jag med intresserad. Skall se efter med Jonatan (våran legionspelare) vad han har och kan tänkas skilja sig från om du är intresserad av att byta något där. Han är som sagt främst ute efter golem of darkness just nu. Jag har med köpt en del på tradera så vi har säkerligen bjudit på samma grej eller så kanske jag t.o.m. köpt något av dig. Men ta min msn så kan vi snacka där kaxmaniac@hotmail.com och det får du med gärna göra Hannibalbarca så kan vi snacka mer om figurer som vi kan byta/köpa samt annat warzonesnack.
 22. Warzone

  HannibalBarca: Äntligen har jag fått tummen ur och kolla in dina bilder. Härligt med en massa warzone. Gillade särskilt målningen du fått till på de blåa mishima enkel inte för plottring och oerhört passande, även biojätten är ett konstverk samt så gillade jag dina legionärer. Synd att vi troligen aldrig kommer spela med varandra dock :-( Såg att du fått kontakt med Jonatan här med han har ju med en Golgatha. Och håll nu på den där golem of darkness vi har fått använda plastrazider som proxy fram tills nu. Hatar iofs golem för den är jobbig men jag ser ändå gärna rätt figur på fältet. Han har ju inget internet heller så därför är han här rätt sällan.
 23. Warzone

  Härligt!!! Vart postar du dom så man kan få se??
 24. Warzone

  Jaså du kör gärna med Mishima, då hade du varit väldigt välkommen att spela med oss för det är den enda armen vi bara har en figur till och den är dessutom gammal och saknar pipan på sitt vapen, synd att vi bor tvärsöver landet från varandra finns ju inte så många som spelar warzone här tyvärr :-( . Skall bli kul att se dina bilder, när JonatanRaven behagar att bli frisk skall jag be honom lägga upp lite bilder på sina klara figurer och kanske hans pretorian Behemoth som han till mitt och Torons skräck kommer använda framöver. Om jag fattade det rätt så är ni med ett par gamla rollspelare på runt 30 som rätt nyligen fick för er att spela Warzone eller har jag blandat ihop er med några andra?? Det är iallfall våran story om det inte framkom i mitt första inlägg.
 25. Warzone

  Hehe jaså du var också med och budade, ja kompisen (Toron kommer han nog kalla sig här på forumet när han reggar sig) hann inte lägga sitt sista bud på 350 så det blev ju inget. Gällande regelerna så kör vi också 3:rd edition och fordonsreglerna var det våran mest regelkunnige som rynkade näsan åt. Han tyckte de tidigare reglerna från de andra versionerna verkade roligare, men eftersom vi inte har så många fordon (än!) är det ett mindre problem. Eftersom vi inte spelar eller tävlar mot andra kommer vi troligen skapa några husregler åtminstånde för granatkastare/artelleri som kan skada motståndaren. 3 golem of darkness?!! så kommer andra kompisen bli glad (kommer troligen regga sig som JonatanRaven här) så jag skall säga till honom senare idag så får ni snacka ihop er om det kan bli något byte eller affär. Skall be honom att lägga upp lite bilder med. Vi har ju dessutom den där boxen du pratade om 2:nd edition med alla imperial och Bauhaussoldater i plast så det finns ju resurser att köra stora slag men hittils har vi bara satt ihop och sprayat imperialstyrkan. Det ligger ju en helt ny Warzonebox ute nu på Tradera för 300 :- sist bjöd ingen på den och jag kommer inte heller göra det, kanske kan vara intressant? Märker att vi verkar vara på samma nivå av ansträningsning när det gäller målande, det är bra så slipper man att skämmas ;-)
×