Gå till innehåll

snake

Medlem
 • Innehåll Antal

  29
 • Gick med

 • Besökte senast

Om snake

 • Placering
  25+
 • Födelsedag 1978-02-02

Profile Information

 • Ort:
  Göteborg
 • Intressen
  Warzone, bloodbowl, många brädspel och rollspel
 1. Bumpar detta, går även bra att ringa eller skicka sms till 0706522884
 2. Hejsan, jag har Lawster’s Lode i mycket bra skick, enda knaset är att den verkar ha tillhört en förening som märkt den på omslagets insida. Den kan uallafall bli din för 150 pix, plus frakt. 

  Robert Andersson, Umeå

  1. snake

   snake

   Hej

   Jo men det låter ju bra.

   Hur löser vi detta då?

   Swish?

   Du kan ju sms:a mig på 0706522884

    

   MVH

    

   Ragnar

  2. ragngand
 3. Hej Jag har fått för mig att jag skulle vilja ha alla äventyr till western så är det någon som har äventyret Blodspengar, Dead or Alive eller Lawster lode? Skulle gärna vilja köpa dessa i så fall. Skriv i tråd eller skicka PM
 4. Descent första utgåvan köpes

  Redan hittat ett men expansioner är fortfarande intressanta
 5. Runebound köpes.

  Kan även sälja det rakt av, komplett och bra skick!
 6. Descent första utgåvan köpes

  Hej Vårat gäng vill gärna ha tag på Decent första utgåvan komplett, är det någon som har ett liggande tro? maila kaxmaniac@hotmail.com
 7. Runebound köpes.

  Hej Du har möjligtvis inte Decent första utgåvan? Har ett Runebound som kan bytas med lite pengar emellan i så fall, måste dock fråga ägaren först men vi har inte spelat det på flera år så det är säkert inga problem. maila kaxmaniac@hotmail.com
 8. Warzone

  Inget har ändrats förutom att jag blivit lite nyfiken på att spela igen, skall kolla igenom reglerna igen och se om man kan få till en enkel regelguide och spela lite enkla scenarion med min vapendragare Danne och de andra i gänget. Hur går det för er andra?? Är någon i behov av Mishima eller Capitol??
 9. Bidrag för oss över 25

  Hmm studiecirklar men då kommer inte bidragen genom sverok va? och man måste skriva upp alla möten och rapportera in detta antar jag? Sen är väl bidraget baserat på hur många möten man har?
 10. Vet ej någonstans i Sverige. Går inte att regga sig på Ylva nu :-( annars hade jag försökt, kan du posta och ge mig som referens på detta forum??
 11. Warzone

  Warzone nedlaggt för oss tillsvidare, en av oss har gjort sig okontaktbar samt att fler vill och kan spela FoW. I nuläget ser Warzone ut som en riktig felsatsning (Tur att man tjänat ihop sin armé via traderaaffärer där man sålt gamla dubletter till rollpel ;-)
 12. Bidrag för oss över 25

  Hej Undrar om man verkligen inte kan få verksamhetsbidraget om alla medlemmar råkar vara över 25 år?
 13. Hej Om någon som läser detta blivit av med eller känner till någon som blivit av med ett större parti WFB eller W40K figurer så hör gärna av er. Kanske kan hjälpa i så fall.
 14. Hej Om någon som läser detta blivit av med elller känner till någon som blivit av med ett större parti WFB eller W40K figurer så hör gärna av er. Kanske kan hjälpa i så fall.
 15. Warzone

  Hej Jag och min kompis JoatanRaven skall träffas idag och skriva en lathund för regeler så man bara kan slänga upp figgarna och spela när man känner för det. Har som sagt lite brotherhood som jag kan lägga upp bilder på om någon är intresserad av att byta. Gärna capitol, Legion eller något så avigt som ett halflinglag till bloodbowl eller bara halfling till WFB som jag kan modda. Det ajg främst söker är dock Capitol heavy infantry snipers. Hannibal: Vi har med hamnat i FoW träsker och målar arméer as we speak men Warzone får man ju inte glömma. Vi finns i GBG för er som inte visste
×