Jump to content

the holy fighter

Medlem
 • Content Count

  543
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by the holy fighter

 1. okej, tack så mycket för tipsen! hur lång tid är det vi snackar om som dom behöver ligga i?
 2. Jag har tänkt rensa några figgar på färg och har därför köpt bromsvätska. Har ni några tips innan jag gör det så jag inte skiter i det blå skåpet o förstör något?
 3. Påminner mig om när vi efter att den gammle mannen, som kom med uppdraget från början, berättat att guldstaven han hade var mycket värdefull, slog ner honom, tog staven och sprang
 4. Jag har kört BF3 alphan, och efter de erfarenheter jag fick är det awesome och helt klart värt att införskaffas. Ang. CoD vet jag inte då jag inte spelat det, men det känns som de tidigare spelen fast med uppdaterad grafik.
 5. kommer inte hinna bli klar pga oförutsedda händelser
 6. Det kommer ju snart nya TKs så jag hade börjat med dem
 7. Nu finns gruppen Sverok på Steam. http://steamcommunity.com/groups/sverok Om det är någonting som är i behov av att ändras så e det bara att skrika till.
 8. okej. känns inte det lite konstigt att man kan döda någon lika lätt med en knytnäve som ett svärd eller w/e?
 9. jag vet, vad jag syftade på var att de inte har något hw.
 10. Alla modeller kan alltid slåss med sina grundattacker oavsett om dom har HW eller inte. man slåss altså lika bra med hw som ingenting?
 11. Alla trupper har någon typ utav handweapon De har inte något HW enligt armybooken eller den nya erratan/FAQen. udda...
 12. om du har en lord så tror jag att de kan använda lore of life
 13. flails är riktigt elakt på marauder horsemen om du kan få poängen för det.
 14. Hade det varit en bra idé att skapa en Sverok grupp på steam kanske?
 15. Jag har spelat mindcraft i ett par veckor nu och dragit in några polare som också gillar det, därför tänkte vi se om vi kan fixa en server som vi kan köra på tillsammans nästa gång vi lanar. Jag har läst på minecrafts hemsida och fixat ner servermappen men jag har fortfarande dålig koll på hur jag ska göra. Behöver man en dator dedikerad till servern eller kan man spela på den samtidigt, och allmänt hur gör man.
 16. hur mkt vill du ha för talisman och hero quest med expansioner och var finns sakerna?
 17. äckligt nice! :shock: \o/
×
×
 • Create New...