Gå till innehåll

Lunerian

Medlem
 • Innehåll Antal

  134
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Lunerian

 • Placering
  100+
 • Födelsedag 1989-03-03

Profile Information

 • Ort:
  Eskilstuna/Västerås
 • Intressen
  Spel, duh?
 1. Timewarp i Eskilstuna kör bland annat eon och har ett stort antal böcker till det och en massa andra rollspel. Medlemskap i föreningen kostar 50kr per år och ger tillgång till vår föreningslokal, vår rollspelsböcker, diverse rollspelstillbehör mm. Vi hjälper er dessutom starta studiecirklar för rollspelsgrupper vilket ger möjlighet att beställa in böcker eller vad det nu må vara som man anser saknas. Hör dig för på timewarps forum: http://timewarp.forum24.se/timewarp.html
 2. Det spelas en del eon på spelföreningen Timewarp, i nuläget tror jag att vi har en aktiv grupp. Dock har vi ju en massa andra rollspel också. Allt som krävs för att spela med timewarp är medlemskap som kostar 50kr. Hör dig för på timewarps forum: http://timewarp.forum24.se/timewarp.html
 3. Jag är själv nyinflyttad till Västerås. Sysslar med rollspel, brädspel och kortspel framförallt. Jag tänkte ta mig tid att hälsa på hos Väs imorgon faktiskt.
 4. Valberedning

  Det låter jättebra!
 5. En första prototyp behöver inte vara snygg, faktum är att om den är snygg så har du slösat din tid. Rita lite på en bit kartong, klipp ut kartongbitar eller pappersbitar som brickor och sno pjäser från från fia med knuff (eller vad du nu har). Kort fixas enklast med hjälp av plastfickor för kort med kort i för att de ska håla formen och en liten papperslapp med den nödvändiga informationen. Sen är det bara att testa och testa och testa och testa... etc tills det blir bra eller tills du ger upp.
 6. Konventskiosk

  Bra idé det där, det ska tänkas på inför nästa LunCon.
 7. Konventskiosk

  Svårt det där, Dr Pepper är ju guld och eftersom det inte är så vanligt kan man vara övertygad om att de som gillar det blir glada. Annars funkar cola och fanta (gärna lemon). Fast något utöver burkläsk som man gärna ska ha är juice (typ pago). Snickers och andra chokladbitar funkar bra, chips är inte heller fel. Men glöm inte att ha något mer "matigt" åtminstone lite frukt. För övrigt, om ni inte redan visste det så kan föreningar med organisationsnummer få grossistkort på tex axfood och därmed handla bland annat läsk och godis väldigt billigt.
 8. Valberedning

  Det börjar verkligen bli hög tid att dra igång valberedningen för sverok mälardalen. Som nybliven student har jag inte haft mycket tid att tänka på valberedning, att datorn där jag hade kontaktuppgifter till de övriga valberedarna fanns kraschade hjälpte ju inte heller(ni får gärna kontakta mig). Är DU intresserad av att sitta i sverok mälardalens styrelse? Hör av dig! Jag träffar gärna de som är intresserade om chansen finns. Jag finns oftast i antingen Eskilstuna eller Västerås och det bör finnas andra valberedare i andra delar av distriktet. /Sammankallande valberedare sverok mälardalen
 9. [Blood Bowl]

  Jag spelar inte själv men det är ett gäng från Timewarp (LayZie?) som spelar.
 10. Luncon 2010, 9-11 juli

  Nåja. Luncon 1 hölls 1956, Luncon 2 1986 och Luncon 3 1987.Och det talas om ett Luncon 4 snart. Oavsett det, hoppas att det blir ett trevligt konvent! Ok, kan man få lite mer bakgrund till det? Det verkar för övrigt vara helt omöjligt att hitta ett konventsnamn som inte är taget.
 11. Luncon 2010, 9-11 juli

  Nu finns en arrangemangslista uppe på http://luncon.wordpress.com/
 12. Distritksstyrelsemöte på Luncon?

  Ja om inte annat kan det vara ett tillfälle att visa upp sig.
 13. söker roligt mmo som är gratis

  FOnline 2238 är gratis om du har fallout 2 vilket du kan då för hundra spänn nu för tiden. Det är alltså Fallout 2 som av amatörer gjorts om till ett MMO. Det är ganska instabilt och obalanserat men gillar man Fallout så är det grymt. http://fonline2238.net/forum/index.php?topic=4.0
 14. Special Kost

  Varför skulle någon tveka inför att åka på ett konvent som serverar vegetarisk mat, det får jag inte ihop. De flesta konvent serverar ingen lagad mat. Lagad mat är att se som en bonus och vad det är för mat är upp till arrangörerna. Sen kan man ju absolut tillhandahålla micromat vid sidan av.
 15. Special Kost

  Varför kan man inte tvinga någon som vill ha "normal mat" att gå någon annan stans? Ett konvent är på intet sätt skyldigt att stå för mat. Vegetarisk mat är något som alla mår bra av om inte annat för att det är bättre för miljön. Arrar man ett konvent kan man servera vilken mat man vill och ingen är tvungen att äta den. Det här rör sig inte om ett företag, det finns inga kunder, det finns deltagare. Kika på majoriteten av alla konvent, finns det vegetariskt mat? Nej oftast inte, de tvingas alltså äta kött eller gå någon annanstans och oftast får de leta lite ändå för att hitta något. Det behöver knappast köttätare göra. Armitage, du beter dig som att det är köttätarna som på något sätt är förtryckta, det är bara löjligt. Vill konventets arrangörer servera vegetariskt, veganskt, fruktarianskt och tror att det inte kommer hindra folk från att dyka upp? Så gör det, det är en miljöinsats och dom är det alldeles för ont om. Edit: Om jag skrivit osammanhängande och konstigt så beror det på ganska mycket brist på sömn. Rätar upp eventuella konstigheter imorrn.
×