Jump to content

mordoten

Medlem
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

mordoten last won the day on October 18 2017

mordoten had the most liked content!

About mordoten

 • Rank
  50+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. GubbCon 2 kommer anordnas i Norrköping den 31/8-1/9! Vårt magnifika figurspelskonvent för vuxna (+18år) kommer i en andra upplaga redan i höst! Redan nu erbjuder vi turneringar i X-Wing, Bushido, 40K, Epic:Armageddon och Infinity. Vi har även spelbutiker på plats och amdra aktiviteter på gång. För mer info gå in på www.gubbcon.com och kika. Välkomna!
 2. Goda nyheter! Idag blev det klart med att det även kommer anordnas en Infinity-turnering på GubbCon! Detaljerna om den hittar ni på hemsidan: https://gubbcon.com/arrangemang-sondag/ Välkomna!
 3. Nu börjar turneringsschemat bli klart! Än så länge har vi turneringar i Epic:Armageddon, 40K, Bushido och X-Wing klara. Det ser även ut att bli turneringar i Malifaux och Infinity på konventet! In och ta en titt på vår hemsida vettja! https://gubbcon.com/
 4. GubbCon 2 kommer anordnas i Norrköping den 31/8-1/9! Vårt magnifika figurspelskonvent för vuxna (+18år) kommer i en andra upplaga redan i höst! För mer info gå in på www.gubbcon.com och kika. Välkomna!
 5. mordoten

  GubbCon 2017

  Det är upp till varje TO att bestämma.
 6. mordoten

  GubbCon 2017

  Nu är även hemsidan öppnad och nästan all info om alla turneringar på plats! Välkomna in och ta en titt: www.gubbcon.com
 7. mordoten

  GubbCon 2017

  Figurspel är fokus, där spelar vi med gubbar. Därav GubbCon.
 8. mordoten

  GubbCon 2017

  Välkommen till GubbCon! Ett nytt spelkonvent som enbart riktar in sig på figurspel.Vi vill pröva lite nya koncept och former för att anordna spelkonvent i Sverige och hoppas att du vill vara med!Konventet hålls den 19-21 Januari i Norrköping och är under uppbyggnad.Klara arrangemang:Fredag 19/1:Fria spelLördag 20/1:Epic Armageddon X-wing Warhammer 40K 8th edition Söndag 21/1: Warmaster Infinity Mer info och länk till hemsida kommer inom kort.
 9. Hej! Har börjat intressera mig för GW:s gamla spel Warmaster. Har redan spelat Epic Armageddon i ett par år nu. Nu söker jag efter Warmastermodeller som folk har liggandes hemma. Alla arméer är intressanta! Är inte intresserad av att betala ebaypriser utan är beredd att köpa modellerna till ett billigare pris. Har du ingen användning av dina modeller tar jag gärna hand om dom och betalar lite för det. Hör av er här eller maila mig på moroten(a)gmail.com Ha det bra!
 10. Hej! intresserad av att köpa upp dina Battlefleet Gothic modeller! Alla raser intressanta! Inte intresserad att betala överpriser utan vill köpa sådant som inte används och ligger och samlar damm. Dra gärna iväg ett mail till moroten@gmail.com om du har något du vill sälja!
 11. "Norrköping Epic III" Vad: 3x3000p matcher i Epic:Armageddon. Datum: 12/9 Tid: start kl 10:00 Lokal: Primate Lounge (Butängsgatan 44), Norrköping. Kostnad: 100kr. Tillåtna listor: NetEA Approved och development, EpicUK. 3000p. Sista anmälningsdag: Måndag 7/9. (också sista dag att skicka in sin lista) Vi kommer ha tillgång till 8st bord, så 16st spelare kan vara med. Först till kvarn gäller. Anmälan sker till moroten@gmail.com Sovplatser går att ordna för långväga gäster! Besökare är välkomna att titta på gratis! Välkomna!
 12. "Norrköping Epic III" Vad: 3x3000p matcher i Epic:Armageddon. Datum: 12/9 Tid: start kl 10:00 Lokal: Primate Lounge (Butängsgatan 44), Norrköping. Kostnad: 100kr. Tillåtna listor: NetEA Approved och development, EpicUK. 3000p. Sista anmälningsdag: Måndag 7/9. (också sista dag att skicka in sin lista) Vi kommer ha tillgång till 8st bord, så 16st spelare kan vara med. Först till kvarn gäller. Anmälan sker till moroten@gmail.com Sovplatser går att ordna för långväga gäster! Besökare är välkomna att titta på gratis! Välkomna!
 13. Säg till om du vill ha tips på Epic-spelare ute i Sverige! På FB finns våran grupp epic 40k scandinavia där vi kommunicerar med varandra! :-)
 14. Epic:Armageddon växer i Sverige! GW:s smått bortglömda och kasserade spel drar till sig mer och mer spelare som fastnar för spelmekaniken och möjligheten att få använda hela tankkompanier, enorma infanterihorder och flertalet titaner på samma bräde (utan att det kostar skjortan). Vi vill sprida detta fantastiska spel till fler figurspelare och har därför beslutat att anordna en turnering i Epic:Armageddon på LinCon. Turneringen består av 3st 3000 poängs slag under fredagen den 15/5. För mer info se: http://www.lincon.se...arrangemang-21/ För mer allmän info om spelet och dess community i skandinavien se: https://www.facebook...27810663904335/ Välkommen in och titta, fråga eller kanske t.o.m delta i denna eminenta turnering! Välkomna!
 15. Epic:Armageddon växer i Sverige! GW:s smått bortglömda och kasserade spel drar till sig mer och mer spelare som fastnar för spelmekaniken och möjligheten att få använda hela tankkompanier, enorma infanterihorder och flertalet titaner på samma bräde (utan att det kostar skjortan). Vi vill sprida detta fantastiska spel till fler figurspelare och har därför beslutat att anordna en turnering i Epic:Armageddon på LinCon. Turneringen består av 3st 3000 poängs slag under fredagen den 15/5. För mer info se: http://www.lincon.se/arrangemang/arrangemang-21/ För mer allmän info om spelet och dess community i skandinavien se: https://www.facebook.com/groups/527810663904335/ Välkommen in och titta, fråga eller kanske t.o.m delta i denna eminenta turnering! Välkomna!
×
×
 • Create New...