Jump to content

Sorgeudd

Medlem
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Sorgeudd

 • Rank
  25+

Profile Information

 • Ort:
  Urskogarna i norr
 • Intressen
  Rollspel
 1. väldigt intresserad av mycket Hör av dig om vad du har kvar till sorgeudd@hotmail.com
 2. Drakar och Demoner V3 och Mutant2 faller på min första plats. väldigt bra RPg:s som lämnar alldeles lagom mycket åt fantasin, både inom världsuppbyggnaden och regelmässigt. 8)
 3. den där förhandsbeställningen..hur funkar den?
 4. Mina spelare försökte ljuga sig ur en något svår stöldhistoria i helgen. Alven Alvidil till Dvärgen Yx "berätta nu för den snälla stadsvakten vad vi gjorde i hertigens sovrum, vid midnatt, maskerade och till tänderna beväpnade" (viskar hest, och halhögt till dvärgen) "och nu talar du inte sanning dvärgjävel"
 5. Fortfarande mest lästa...sånt värmer
 6. Kalla det vad du vill,ta det namn som du är mest fäst vid...men som tidigare sagt så är det alltid en bonus om man håller namnet på spelet på samma språk som det är skrivit på...det vill säga Svenskt rollspel - Svenskt namn. Engelskt rollspel - Engelskt namn, men..men..allt kan ju trots allt vara bättre än (FR)(N)Eon...det får mig alltid att tänka på kylskåp och mystiskt färgade lysrör...´skulle ha passat bättre som namn om det utspelat sig i någon slags cyberpunkalldelessförstoraaxelskyddochhjältemagasin rollspel. Men som förslag så kan du kanske kalla det "SKYMMNING"
 7. Det där kallar jag ett bra svar... Alla ni där ute...se och lär.
 8. Sorgeudd

  Rollspelstabbar

  Under en omgång DoD-EXP så lyckas en krigare jag spelat med något ganska roligt...alltihop utspelar sig i en seconhandalldiversebutik... Butiksägaren frågar min krigare ifall han är intresserad av att göra en god affär...visst det krigare alltid. så butiksägaren erbjuder krigaren ett uråldrigt mithrillsvärd ifall han kan leverera ett brev till hans "kusin" i huvudstaden (en resa på en vecka) och visst det gick väl bra...så efter en lång resa på 4 månader, en mordförsök på konungen och ett falskt vittne och en massa slagsmål med både rättvisan och butiksägarens "kusin" så återvänder krigaren...något småsur till butiken. Väl där trycker han upp butiksägaren mot väggen och kräver att han ska få en helrustning i mithrill....och visst säger butiksägaren, han har den uråldriga helrustningen som hittades med svärdet och som bara råkar vara i krigarens storlek...han försvinner in på sitt lager och återvänder med en väldigt rostig uråldrig rustning..och krigaren plockar på sig rustningen skrattar och förklarar för butiksägare att det här var den bästa affär han någonsin gjort och hur dum i huvet butiksägaren var som gav en så dyrbar klenod till honom och går sedan ut i världen och söker nya äventyr...(krigaren dog av en pil igenom bröstkorgen)
 9. glöm inte dvärgarnas gryndyr....
 10. Aldrig är det någon som tar i beräkning drakars otroliga förmåga att behärska magi och den alldeles simpla men effektiva ANTIMAGIN.....Vilka besvärjelser sa ni? åhh dom som just blev effektlös!!!
 11. Sorgeudd

  två vapen

  vi brukar köra med att innan man kan köpa färdigheten två vapen så skall man kunna hantera åtminstone två stycken enhandsvapen. Sedan så kör vi med att färdigheten i att hantera två vapen kan aldrig överstiga det vapen som bäraren har lägst fv i (av vapnen han hanterar alltså) och sedan skallfärdigheten två vapen slås på en gång i stridens början och sedan slås vapenfärdigheterna separat för att se om man träffar/parerar :wink: syotf
 12. jaha då är vi uppe i det magiska antalet lästa gånger...2000 verkar populär den tråden
 13. M.U.L.E är det spel som alla "riktiga" gamers har på HD:n...
×
×
 • Create New...