Gå till innehåll

Eli_i_värmland

Medlem
 • Innehåll Antal

  255
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Valberedningen Sverok Svealand

  Hej! Nu söker vi kandidater till Sverok Svealands styrelse inför nästa verksamhetsår. Är du intresserad eller har du frågor? Maila eli@spokk.se senast den 25:e januari.
 2. Någon klubb i Kristinehamn?

  Den jag känner till är lajvföreningen Spegelglas som sysslar främst med vampirelajv. Men ett annat hett tips är att kolla på hitta.sverok.se sär alla föreningar i Sverige finns registrerade. MvH Eli Pettersson
 3. Vakant ledamotsplats i Svealands Styrelse

  Hittills har vi bara en kandidat till den vakanta posten i styrelsen. Observera att önskemålen här ovan är just det, önskemål. Vi kommer att lägga störst vikt på personlig lämplighet, så om du inte uppfyller alla eller några av önskemålen ovan, var inte rädd för att ta kontakt med oss i styrelsen ändå.
 4. Vakant ledamotsplats i Svealands Styrelse

  Det är faktiskt en väldigt god tanke, Halken. Jag kommer nog föreslå något liknande på vårt kommande möte i helgen.
 5. Vakant ledamotsplats i Svealands Styrelse

  Årsmötet gav styrelsen mandat att fylla vakanta styrelseposter.
 6. Protokoll

  Håller med Saga. Skulle vara väldigt trevligt att få årsmötesdokumenten färdiga och påskrivna innan styrelsens första möte.
 7. Årsmöteshandlingar Sverok Svealand inför 2011-04-30

  Gillar't. Finns det något förslag från valberedningen?
 8. Kallelse till årsmöte i Sverok Svealand 2011-04-30

  *suck*... Jag saknar ord...
 9. Kallelse till årsmöte i Sverok Svealand 2011-04-30

  Nu vill jag inte vara den som är den, men borde inte handlingarna komma upp typ jättesnart. På grund av att handlingarna blev sena förra gången så blev mötet obehörigt, och det skulle ju vara något av ett antiklimax om det hände igen. Så vart finns handlingarna?
 10. Kallelse till årsmöte i Sverok Svealand 2011-02-12

  Mindre än två veckor kvar nu, och fortfarande inga handlingar på hemsidan? Börjar bli orolig...
 11. Kallelse till årsmöte i Sverok Svealand 2011-02-12

  Borde inte handlingarna till årsmötet dyka upp på hemsidan snart? Jag vet inte vad stadgarna säger (eftersom de inte heller finns på hemsidan), men vill ändå meddela styrelsen om att jag börjar bli orolig för årsmötets vara eller icke vara.
 12. Till Styrelsen i Svealand

  Absolut hävdar jag inget sådant. Men jag hävdar att det skulle kunna vara så att justeraren inte fått tillgång till protokollet för underskrift än. Tagga ner lite, halken. Visst, vi vill ha ett aktivt och arbetande distrikt, men vi måste också inse att det är ideella krafter som driver distriktet, och då kan det ta lite tid. Fler månader = inte okej, 4-6 veckor = mer okej.
 13. Till Styrelsen i Svealand

  Halken: Kan i och för sig vara förståeligt eftersom att inga beslut är officiella innan protokollet är justerat.
 14. En fråga till:

  Maria: Sant. Den hade jag inte sett förr. Dannooo: Jag kan inte mer än att hålla med.
 15. Ett arkiv?

  Om man gör arkivet till en underkategori till Svealands forum så är sökningen inget som helst problem. "Varför inte?" undrar ni? Därför att denna mening står i samband med sökfunktionen på forumet: Ergo, inga dubbla sökningar blir nödvändiga. Alla blir glada och nöjda, och forumet ser snyggt och städat ut, och medlemmar blir mer benägna att faktiskt använda det. Bra va? *Valfri klämkäck smiley*
×