Jump to content

Eli_i_värmland

Medlem
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

 1. Hej! Nu söker vi kandidater till Sverok Svealands styrelse inför nästa verksamhetsår. Är du intresserad eller har du frågor? Maila eli@spokk.se senast den 25:e januari.
 2. Den jag känner till är lajvföreningen Spegelglas som sysslar främst med vampirelajv. Men ett annat hett tips är att kolla på hitta.sverok.se sär alla föreningar i Sverige finns registrerade. MvH Eli Pettersson
 3. Hittills har vi bara en kandidat till den vakanta posten i styrelsen. Observera att önskemålen här ovan är just det, önskemål. Vi kommer att lägga störst vikt på personlig lämplighet, så om du inte uppfyller alla eller några av önskemålen ovan, var inte rädd för att ta kontakt med oss i styrelsen ändå.
 4. Det är faktiskt en väldigt god tanke, Halken. Jag kommer nog föreslå något liknande på vårt kommande möte i helgen.
 5. Årsmötet gav styrelsen mandat att fylla vakanta styrelseposter.
 6. Eli_i_värmland

  Protokoll

  Håller med Saga. Skulle vara väldigt trevligt att få årsmötesdokumenten färdiga och påskrivna innan styrelsens första möte.
 7. Gillar't. Finns det något förslag från valberedningen?
 8. Nu vill jag inte vara den som är den, men borde inte handlingarna komma upp typ jättesnart. På grund av att handlingarna blev sena förra gången så blev mötet obehörigt, och det skulle ju vara något av ett antiklimax om det hände igen. Så vart finns handlingarna?
 9. Mindre än två veckor kvar nu, och fortfarande inga handlingar på hemsidan? Börjar bli orolig...
 10. Borde inte handlingarna till årsmötet dyka upp på hemsidan snart? Jag vet inte vad stadgarna säger (eftersom de inte heller finns på hemsidan), men vill ändå meddela styrelsen om att jag börjar bli orolig för årsmötets vara eller icke vara.
 11. Absolut hävdar jag inget sådant. Men jag hävdar att det skulle kunna vara så att justeraren inte fått tillgång till protokollet för underskrift än. Tagga ner lite, halken. Visst, vi vill ha ett aktivt och arbetande distrikt, men vi måste också inse att det är ideella krafter som driver distriktet, och då kan det ta lite tid. Fler månader = inte okej, 4-6 veckor = mer okej.
 12. Halken: Kan i och för sig vara förståeligt eftersom att inga beslut är officiella innan protokollet är justerat.
 13. Maria: Sant. Den hade jag inte sett förr. Dannooo: Jag kan inte mer än att hålla med.
 14. Om man gör arkivet till en underkategori till Svealands forum så är sökningen inget som helst problem. "Varför inte?" undrar ni? Därför att denna mening står i samband med sökfunktionen på forumet: Ergo, inga dubbla sökningar blir nödvändiga. Alla blir glada och nöjda, och forumet ser snyggt och städat ut, och medlemmar blir mer benägna att faktiskt använda det. Bra va? *Valfri klämkäck smiley*
×
×
 • Create New...