Jump to content

Ekströmskan

Medlem
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Ekströmskan

 • Birthday 04/17/1993

Profile Information

 • Ort:
  Karlskrona
 • Intressen
  Historieintresserad
 1. VÄSTRA FRONTEN 1788

  Hej! Låter riktigt intressant det här. Som medlem i Carlskrona Volontairregemente undrar jag om vi är inbjudna? Har inte hört nåt, och säkert många som är intresserade av att åka upp. MVH//David
 2. Gotterdammerung Anatolis Secrets of the Third Reich tråd

  Riktigt snygga figurer Man får ju nästan ta och beställa ett par figurer för att prova på att måla, är ju inte särskilt dyrt...
 3. Dvärgar 2250p komp 17

  Som redan sagts, det brukar räcka med en runesmith. För poängen det blir över skulle jag nog byta ut en enhet quarrellers mot thunderers (strength 4 och armour piercing dödar alver i massor) och kanske byta ut någon bolt thrower/katapulten mot en kanon. Och stoppa gärna in en organ gun. Alver är bara t3 så de dör som flugor mot krut. Skriv gärna vad som gick fel och vad han använde?
 4. Att priserna har gått upp beror på att det har blivit dyrare för butikerna att köpa in figurerna, så det blir nog svårt att hitta något jättebilligt. Det billigaste är från figurspel, unispel eller speltid. Kolla in alla tre, man kan spara mycket på fraktkostnaden.
 5. Warzone

  Japp, det är dem. Tack.
 6. Warzone

  Hallå! Var inne på en närliggande återförsäljare av Games Workshop-produkter (BRIO) i dag, och hittade en blister med titeln "Warzone". Jag vet dock inte vad det är för figurer. Det är fyra stycken, och en håller i en symbal i var hand. Någon som kan hjälpa mig?
 7. Skapa egen ras (till 40k)

  Behöver väl knappast lägga till något, men som sagt så kommer du inte att få använda dig av de på turneringar och GW = nej. Det är dock, som DHettNeck sade, väldigt roligt att göra sin egen armé. Det svåraste är nog att balansera armén, det andra kommer av bara farten :wink:
 8. Secrets of the Third Reich: En presentation

  Nu när GW höjer sina priser med 20% så blir man lite sugen på att prova något nytt. Har aldrig provat ett historiskt (typ) spel i så stor skala. Endast sysslat med 15mm och 2mm tidigare.
 9. Ny WHFB edition?

  Jo, det är därför jag undrar om någon vet något mer om det. Låter rätt konstigt faktiskt.
 10. Ny WHFB edition?

  Hallå; Har börjat höra att det ryktas om en ny edition till Warhammer Fantasy inom 1-2 år... Någon som vet mer?
 11. Snotlingarmé (whfb)

  Japp. Men snotlings behöver det.
 12. Snotlingarmé (whfb)

  Limbo: Dåligt forumlerat av mig. Jag menade förstås att flera jättar ska kunna bilda en egen enhet. Återkommer.
 13. Snotlingarmé (whfb)

  Har bestämt mig för att börja spela Orcs&Goblins i fantasy, fick boken igår och fastnade genast för Snotlings. Så jag tänkte; Varför inte en armé bestående av just Snotlings? Tyvärr går inte detta, eftersom det inte finns snotlingkaraktärer och snotlings räknas inte till minimum core choices. Jag bestämde mig därför för att fixa en armélista, som jag håller på att jobba med. Jag har tänkt ha med följande enheter: Heroes Snotling King Snotling Shaman Core Snotlings Special Snotling Pump Wagon Rare Troll Giant Eftersom Snotlings är så hopplöst dåliga, så speglas även detta i de bílliga men miserabla hjältarna. Jag kopierade resten i stort sett direkt från O&G boken. Jag gjorde Snotling Pump Wagon till special men den fick behålla sitt ta två betala för en. Trollen blir billigare att uppgradera och man kan ta två jättar som ett rare choice. Detta för att man överhuvudtaget ska ha minsta chans att vinna mot den sämsta armé. Jag tänker även att på 2000+ kan man sätta giants i enheter, och armén kanske borde få sin egen Force Organisation Chart, som HE. Självklart ska snotlings ha sin egen magi (snot magic?) och egna magiska föremål. Spånar fortfarande och inget är klart, men vad tycker ni? Armén kommer att förlora varenda match, men bara för sakens skull? Mycket kritik, tack! MVH//Ekströmskan
 14. Necron 40k

  12 per enhet ger mer skytte och possibelt fler attacker i närstrid. Om många dör kan du också forma större squads när dina warriors lyckas med sitt WBB-slag. Jag kan inte hålla med dig när du säger att Pariahs är snygga, personligen så har jag aldrig sett fulare modeller. Och vill du förstöra warmachines i närstrid säger jag bara Disruption Fields. Är dock inte säker på om det ger någon större fördel med nya reglerna, har bara spelat en gång i 5 ed. Ha dé!
 15. Necron 40k

  En Monolith som tidigare sagts. Och utöka dina Warriors till åtminstone 12/squad. Själv tycker jag att Pariahs och Flayed Ones är helt värdelösa, stoppa hellre in några vanliga Destroyers för ökad tyngd. Du har inte övervägt en Destroyer Body på en Lord? +1 Toughness och dubbel Movement för 30pts, absolut prisvärt. Ett par Scarabs till är inte helt fel, har varit med om att ett par gynnare förstörde en Baneblade.
×