Gå till innehåll

zac

Medlem
 • Innehåll Antal

  115
 • Gick med

 • Besökte senast

Om zac

 • Placering
  100+
 • Födelsedag 1989-01-29

Profile Information

 • Ort:
  Ofvansjö - Gästrikland
 • Intressen
  Airsoft, roll- och figurspelsutveckling och spelande. En andel PC och Konsol.
 1. Självfallet är vi fortfarande aktiva - varje lördag året om sen 2006! För mer info följ Facebook gruppen: Airsoft i Sandviken
 2. 18 år för att äga och spela på egen hand. 15 om du har övervakare, vilket de flesta deltagare brukar ställa upp på. Återkom via FB eller PMa mig om info.
 3. 18 år för att äga och spela på egen hand. 15 om du har övervakare, vilket de flesta deltagare brukar ställa upp på. Återkom via FB eller PMa mig om info.
 4. Säljes Runewars

  Är det original eller revised? (3D berg eller ej)
 5. Svea-2022: Handelsutpost Mackmyra är ett postapokalyptiskt lavj som utspelas i ett fiktivt Sverige, efter katastrofen. Lajvet nyttjar olika rollkoncept för intriger och action vilka anpassas efter den sorts spelupplevese spelaren själv önskar. Varje individs val och handlingar påverkar lajvets förlopp. 2022 Fyra år efter Gustav VIII kröning, som Konung av Svea, har konflikten med De Rättrogna blossat upp i fullskaligt krig. Några veckor efter slaget om Klangberget, vid Sandvikens övergivna ruiner, har arméerna grupperat sig för ännu en sammandrabbning. Inledande skärmytslingar inleds i närheten av E16 Hansans handelsupost Mackmyra. Handelsutposten har stora resurser men eftersom ingen av faktionerna vill ta risken att hamna i oråd med Hansan så är det av största vikt att säkra området kring utposten. Civila som drivits på flykt av kriget har bildat ett flyktingläger i utpostens skugga. Även mutanter, som nu vaknat ur dvalan, har sets i krokarna. Det cirkulerar även rykten om att dalmasarnas årliga rövartåg mot kusten närmat sig trakten, kommer striderna avskräcka dem eller locka dem? För att delta i en kamp om makt, resurser, vapen, ammunition och manskap som berör varje deltagare, gå in på våran hemsida och läs igenom de oilka faktionernas anmälningsbeskrivning. När: 17-19 Maj 2013. Var: Nedlagd Fabrik i Valbo, 15km väst om Gävle. Kostnad: 250kr (200kr om du betalar anmälningsavgiften innan 1/3 2013!) Sista anmälningsdatum: 31/4 2013.
 6. Svea-2022: Handelsutpost Mackmyra är ett postapokalyptiskt lavj som utspelas i ett fiktivt Sverige, efter katastrofen. Lajvet nyttjar olika rollkoncept för intriger och action vilka anpassas efter den sorts spelupplevese spelaren själv önskar. Varje individs val och handlingar påverkar lajvets förlopp. 2022 Fyra år efter Gustav VIII kröning, som Konung av Svea, har konflikten med De Rättrogna blossat upp i fullskaligt krig. Några veckor efter slaget om Klangberget, vid Sandvikens övergivna ruiner, har arméerna grupperat sig för ännu en sammandrabbning. Inledande skärmytslingar inleds i närheten av E16 Hansans handelsupost Mackmyra. Handelsutposten har stora resurser men eftersom ingen av faktionerna vill ta risken att hamna i oråd med Hansan så är det av största vikt att säkra området kring utposten. Civila som drivits på flykt av kriget har bildat ett flyktingläger i utpostens skugga. Även mutanter, som nu vaknat ur dvalan, har sets i krokarna. Det cirkulerar även rykten om att dalmasarnas årliga rövartåg mot kusten närmat sig trakten, kommer striderna avskräcka dem eller locka dem? För att delta i en kamp om makt, resurser, vapen, ammunition och manskap som berör varje deltagare, gå in på våran hemsida och läs igenom de oilka faktionernas anmälningsbeskrivning. När: 17-19 Maj 2013. Var: Nedlagd Fabrik i Valbo, 15km väst om Gävle. Kostnad: 250kr (200kr om du betalar anmälningsavgiften innan 1/3 2013!) Sista anmälningsdatum: 31/4 2013.
 7. Hoppas det finns någon veteran här ute som kan reglerna bättre än mig och förklara lite om Penetrations reglerna för Twilight 2000 v2 Vapen med "nil" är ju självklara, men alla med "1 - nil", "2-3-Nil" eller högre? Tänkte först om det var range relaterat, men jag förstår inte att de flesta då går upp, bättre pen vid längre avstånd för att sedan avstanna, efter "short" range, till ex TKSP eller "pump-shotgun" à "3-4-nil." Regel mysteriet jag söker svar på i alla fall, har bläddrat igenom 2.0 och 2.2 utan att hitta något, men det står säker någonstans. Sen så "Blk" i vapen statsen, nån har berättat för mig vad det innebar men minns inte längre dessvärre, undrar om det helt enkelt var "bulk" och var närstridsrelaterat... // Zac
 8. [Köpes] ASL

  Kolla in http://www.krigsspel.se/forum/ Brukar kunna finnas till salu.
 9. Figurspelsregler för 7åring

  (Har suttit och klurat själv, bra idé Egge!) Regelboken är skapligt pedagogisk också, med gott om bilder för att förklara hur allt utförs. Åtminstone i de utgåvor jag har.
 10. Söker diverse D&D 3.5 tillbehör. Skicka mig ett PM om du har något i hyllan du vill få undan för en slant.
 11. Battlefield evolution vs Force on force?

  Ännu bättre idée!
 12. Battlefield evolution vs Force on force?

  Jag har inte spelat BE men har spelat deras Starship Troopers. Regelsystemet är hyfsat, rätt okej. Force on Force har väldigt många bra idéer och vad jag anser vara nytänkande i sitt spelsystem. Det har dock en del problem, moral systemet är rent konkret drygt, hålla räkning på en mängd små faktorer, vilket är typ vad resten av spelet inte gör. Själva grund regeln i spelet är "4+", och använd t6 för "conscripts", t8 för tränade trupper, t10 för veteraner och t12 för eliter. Sedan är Force on Force inte som de flesta spel, det är inte poängbaserat, och det verkar, så lång som jag varit med och hjälp till med spelet, inte funnit något intresse för att föra in vanliga "poäng-baserade" skärmytslingar i spelet. Istället har Force on Force en oerhörd mängd litteratur med scenarion och än fler på gång. Du kan spana in den här topicen om Force on Force Kanske någon som spelat Battlefield Evolution kan stödja det? Har tittat på det förr men satsade aldrig på det.
 13. *Låst* Söker akut en kittelhjelm

  Har du eller känner du någon som har en kittelhjelm, i stil med de nedan, behöver jag en sådan till en kamrat i gruppen till Eleria, som är nästa vecka! Pris att diskuteras, men vi e inte snåla. Skicka "pm" så får du telefon nr. Hälsningar // Zac & Ofvansjö Pluton - The Lajv Edition - 22/4 Åtgärdat, tack!
 14. Jag tar gärna en titt på reglerna om du känner för att dela med dig.
 15. BBC vinter ställs tyvärr in av vår HQ pga för få anmälda till WHFB turneringen med mera. BBC kommer som vanligt hållas i sommar, om det blir Warfare eller "vanlig" 40k turnering återstår att se.
×