Gå till innehåll

swe_wolfis

Medlem
 • Innehåll Antal

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Swedbank vet inte vad dom gör

  Men alternativet verkar ju inte heller fungera bra, snart 6 veckor sedan vi skicka in papper om att byta firmatecknare och inte ett skit har hänt...
 2. ebas och hitta 2.0

  Har lagt in alla ordinarie träffar för året och skulle bara vilja ha en bekräftelse att allt fungerar men alla träffar syns på hitta så då borde allt fungera framöver.
 3. ebas och hitta 2.0

  Undrar egentligen hur lång tid efter att en träff har ägt rum(som uppfyller träffbidragsreglerna) dyker träffen upp i bidragsloggen på ebas? Ja, jag vet att man inte kan söka bidrag förrän om några månader men om det är några problem i kommunikationen mellan dessa två system så är det ju bra att hitta de så fort som möjligt.
 4. Utbetalning Träffbidrag 2011

  Jag vet varför de inte betalats ut tidigare, men undrar fortfarande varför de inte betalas ut nu för, eller menar du att vi måste vänta minst till april/maj för att få ut bidragen?
 5. Hitta 2.0 och träffbidrag

  Ok, tack för det svaret
 6. Utbetalning Träffbidrag 2011

  Sant, men det är gäller träffbidrag rapporterade före 24/8 och är väntande och godkända i systemet men jag får av någon anledning inte igång utbetalningen.
 7. Hitta 2.0 och träffbidrag

  Lite osäker om den här frågan går under ebas, bidrag eller hitta så jag lägger den här så får ni flytta den om ni tycker den hör hemma på något bättre ställe. Hur "smart" är egentligen hitta 2.0 och ebas gällande 10 dagars gränsen för träffbidrag. Om jag skriver att vi vill söka bidrag för alla våra träffar(ca 5 i månaden), sorterar hitta 2.0 bort de som är för täta och bara rapporterar de "korrekta" till ebas eller underkänner den alla eller vet ni helt enkelt inte?
 8. Utbetalning Träffbidrag 2011

  Hej, försöker få ebas att betala ut våra stackars 100-lappar som vi inte har begärt ut än men inget händer när jag tycker på "sök bidrag", allt är godkänt och grönt så det ska inte vara några problem iallafall så...vad är problemet? Förenings id:F000294-9
 9. Zonernas Zoologi Pirit- Den Innersta Kretsen Spelarbok I Spelarbok II Spelarbok III Spelarbok IV
 10. Träffbidrag

  Medveten om den, tänkte fixa i kväll. Ville inte fixa klart något som innefattade att man raderar data när klockan var alldeles för mycket.. Bra ide
 11. Träffbidrag

  Jupp, det går att registrera träffar, dock svårare att radera...
 12. Träffbidrag

  Kanske dags att ändra på hemsidan ang träffbidraget från "mitten av mars" till "när det är klart" typ...om ni nu inte skjuter upp det ett år....
 13. Träffbidrag

  Tänkte bara höra lite när det ska dra igång egentligen? Mitt av mars var det ju sagt, och det är väl passerat redan? Fast det är väl inte vår i Linköping innan LHC har åkt ur slutspelet :twisted:
 14. Hej, jag är en 33-årig kille som söker en ny grupp att spela med, jag bor i Grillby och har bil så det är inga problem för mig att åka några mil för att få spela lite. Jag har spelat i över 20 år så jag kan en del system och har en del olika system. Under de senaste åren har det mest blivit D20 spel, Men även lite Drakar/Mutant. Skicka mail eller PM för att kontakta mig.
×