Jump to content

Berjiz

Medlem
 • Content Count

  1,300
 • Joined

 • Last visited

About Berjiz

 • Rank
  1000+
 • Birthday 01/18/1989

Profile Information

 • Kön:
  Annat
 1. Varför vill studiefrämjandet ha 25k av Stockholm för det här när de själva lägger in ca 250k? Är de att de vill ha en symbolisk summa eller nåt?
 2. Kul att se handlingarna och att de verkar vara högre aktivet på kansliet. Intressant val att ta bort projektbidragen och lokalbidragen. Det är nog rätt kontroversiellt att ta bort dem men vad jag kan se är det de uppenbara stället att skära på när jag tittat i budgeten. Alla de andra stora kostnaderna är fasta. Visst de går att plocka ett par tusen här och där men det är alldeles för små summor för att göra någon större skillnad i slutändan. Dessutom är de lätta att återinför när de blir mer pengar igen eller när man minskat på de fastna kostnaderna, dock kan glapp i bidraget gör att folk slutar söka men antalet ansökningar verkar inte vara så högt ändå. Jag har en fråga om budgeten, hur mycket pengar fanns på kontot vid årsskiftet?
 3. Bump igen.... Fortfarande inga protokoll. Det saknas typ över ett år nu. Årsmötes protokollet finns inte heller på hemsidan.
 4. Bump. Vore trevligt med svar på frågorna/kommentarerna som ställts här. Hur går det med protokollen från senare möten?
 5. Trevligt med protokoll:) Hoppas allt går bra för er. Protokoll 3: Vem är kapten? Borde vara hela namnet på något ställe så att man vet vem det är. Bilagan för lokalbidragsansökan saknas, varför beviljades det i mars? Enligt policyn sker det på hösten varje år. Det finns fördelar att dela ut det i klump men går så klart att ändra dock ska man se till att meddela alla föreningar om det när förändringen sker. Protokoll 5: Rapporterna är samma som protokoll 2? Immersornisternas bidrag togs väl tillbaka också eller hur blev det med det? Det är länge sedan de blev beviljade det bidraget nu. Flera andra delar av protokollet är exakt samma som protokoll 2. Protokoll 6: Att använda "hitler" i protokoll kanske inte är helt lämpligt. Kul att det ser ut som att saker går framåt dock.
 6. Berjiz

  Protokoll?

  Bump. Inga protokoll än från iår? Tänk på redovsingen till landstinget snart också. http://www.webbhotell.sll.se/Kultur/Sto ... isationer/
 7. Berjiz

  Protokoll?

  Finns fortfarande inga protokoll från snart ett år tillbaka på hemsidan. Var de inte klara? Vore bra om de kunde komma upp snart.
 8. Berjiz

  Grill?

  Finns en grill utanför kansliet om jag inte minns fel? Typ längst bort från vägen finns det en liten grillplats eller nåt men är lite osäker. Värt att kolla med brf om inte annat, de kanske har nån.
 9. Och hur ser det ut med protokollen?
 10. Och hur ser det ut med protokollen?
 11. Är det fordringar på enskilda medlemmar och föreningar eller vad handlar det om? Gammalt skräp som fortfarande ligger kvar?Tror att det mest är privatpersoner och gamla saker men är inte helt säker. Jag trodde de avskrevs förut?
 12. Ett par frågor: Hade inte bussarna gått back en massa? Det ser inte ut så här, eller är utgifterna och intäkterna för bussarna sammanslagna i en post? Hur ser det ut med protokollen? Jag kan inte tänka mig ge ansvarsfrihet till en styrelse som inte har protokoll på sina beslut, framför allt när de gäller ekonomiska beslut. Har saker tappats bort så bör man skriva ihop något om det, vilka besluts som togs etc.
 13. Berjiz

  Resebidrag

  Jag tror att resebidraget är borta, iaf så var det inte med i budgeten eller verksamhetsplanen på årsmötet.
×
×
 • Create New...