Jump to content

eLD

Medlem
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

About eLD

 • Rank
  100+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Säljer två böcker till Drakar och Demoner 6. DoD6:Rollpersonen DoD6:Magi PM:a vid intresse.
 2. Jag är intresserad av att sälja min nästan kompletta MU:A samling. Jag är främst intresserad av att bli av med allt på en gång. Kanske knepigare men jag är inte i brådska. Böckernas skick varierar mellan gott begagnat skick till nyskick. Generellt sett ju senare publicerade, desto bättre skick. Pirit: Den Innersta Kretsen (har två små jack på kanten av pärmen, annars gott begagnat skick) Nordholmia:Kaisers Testamente Hindenburg: Min Älskade Kalabaliken i Karle Mutant:UA, regelbok reviderad Zonernas Zoologi Spelarboken Österhavets otämjda riken Göborg: Encyclopedistens Klagan Ulvriket: Det Eviga kriget Ulvriket: Den Längsta Marchen Blodsmak:Ett fall för Senja Mahler(roman) Utöver böckerna följer även hundratals sidor extra material. Grejerna skickas med DHL eller posten. Schenker är lite bökigt. Eller kan iaf ta längre tid. (Vid upphämtning: böckerna finns i Kalmar) Pris: 7000 kr.
 3. Letar främst efter boken Tales from the Black Kingdoms till ConanD20 från Mongoose. Är även intresserad av boxen Shadizar och Scrolls of Skelos.
 4. Jag intresserad av att hitta en grupp som spelar 4e D&D aktivt i Kalmar.
 5. De böcker som är specifikt för DoD Trudvang (från 2006) är: DoDT boxen Eld&Sot, dvärgar Vastermark, länderna i väst Galtevår, äventyr Likstorm, äventyr Trudvangs Äventyrare, regelexpansion DoDT spelledarskärm DoD Jubileumsutgåvan: Regelbok (kan kanske kallas DoDTrudvang version 1,5). Trudvang världsboken (sammanslagning av de äldre världsböckerna Osthem, Mittland, Vastermark, Eld&Sot, människors religionskapitel ur DoDT-boxen, info om Arkland från Snösaga och några få sidor nyskrivet material. Mycket gammalt är dock borta. Tyvärr verkar det saknats genomläsning av kritiska ögon så det finns massa korrmissar i text och kartor, namedropping utan förklaringar). Helt regellös. Äldre böcker till DoD6 DoD6 från år 2000 Vildhjarta, äventyr Snösaga, äventyr Jorges Bestiarium, monsterbok Spelledarskärm Drakar och Demoner6 Expert:Rollspersonen, regelexpansion och lite info om folkslag Osthem, länderna i öst Mittland, länderna mellan Osthem och Vastermark Drakar och Demoner 6 Reviderade (egentlligen en helt ny regelversion) DoD6 reviderad spelleadarskärm Eldsjäl, äventyr Drakar och Demoner Expert Magi, regelexpansion och mer fluff om magiker. Äventyren brukar även innehålla en hel del världsbeskrivning. Om man inne på att börja med Riotminds DoD så får man räkna med massor av arbete själv med att konvertera både regler och världsinformation då de aldrig kunnat förmedla en enhetlig vision eller regelsystem och världen förändras oftast på något sätt i varje produkt som motsäger det som stod i någon innan (för att sedan ändras tillbaka i nästa). Dock har jag funnit användning av de flesta äldre böcker på något sätt när jag spelat DoD Trudvang, boxversionen (den nyaste struntade jag i att skaffa) via snabbkonvertering eller bara använt information om världen. Om jag skulle rekommendera någon idag som vill börja med Trudvang idag skulle jag snarare tipsa om att endast köpa den nya världsboken Trudvang, äventyret Vildhjarta och monsterboken Jorges Bestiarium om man kan hitta dom. Och använda vilket regelsystem för fantasyrollspel som helst man redan finner sig bekväm med. Eller ladda ner de gratis grundreglerna till Saga och konverteringen Saga Trudvang härifrån http://sagagames.com/ladda-ner . Men det är jag det.
 6. Säljer den reviderade grundregelboken till Mutant Chronicles från Target Games (den med massor av fyrfärgsbilder, expanderad världsbeskrivning, arketyper etc). Den engelska utgåvan. Mycket gott skick. Fin invändigt vad jag kan se. Utvändigt ganska lite bruksslitage, något nött på bokryggen. PM:a för kontakt. Skickar ej boken innan betalningen är avklarad(bankkonto). Skickas med posten.
 7. Tyckte det bara var kul när man såg det. Hoppas det kanske får fler att vilja spela gamla DoD igen om så bara för nostalgin. Synd dock att de inte tog med det bästa materialet: Konfluxsviten och Trakorien. Själv har jag de flesta av böckerna men det här släppet gjorde mig sugen på att spela en kampanj med DoDIvanhoe.
 8. eLD

  Viking fantasy?

  Utgå från premissen att det som kan hända i de nordiska sagorna kan lika väl hända i Viking. Utgå helt enkelt från varelser som finns i fornnordisk religion eller från folktron och gör dina egna tolkningar så funkar det nog fint. Men vad det något annat du hade i tankarna?
 9. Jag funderar på att sälja följande: DoD Trudvangbox med ett block rollformulär( jag tror sådär 7-10 saknas) med världskarta och introduktionsäventyr. Trudvangs Äventyrare(spelarbok och extra regler och världsinformation inriktad på de olika folkslagen) Över lag gott/väldigt gott begagnat skick. Ganska lite använda, men med lite normalt bruksslitage på böckerna i grundlådan. Notera även att grundböckerna i boxen och Trudvangs Äventyrare är erratade. Vilket betyder att errator är sitter på insidan av böckernas pärmar och att sektioner som blivit erratade har fått en liten rund svart klisterlapp ditsatta som markerar stycket. En del av böckerna är nog även namnade med blyerts. Säljes helst inte separat. Kan dock ändras beroende på föreslaget pris. Skickas med DHL. PM:a för kontakt
 10. Jo ibland känns det det lite osm att rollspelare i allmänhet är rätt inrökta. Ofta med en tendens att just de spel/regelsystem de föredrar är objektivt bättre än allt annat. Själv har jag haft en lite problem med spelare som bara går mitt i kampanjer pågrund av att det inte är deras favoritspel/system som spelas. Sådan mentalitet kan jag inte förstå mig på alls faktiskt och har börjat med nolltolerans emot. Alltså vad man kan spelarstrejk; alltså folk som inte drar sig för att utpressa övriga gruppen att om inte deras favoritspel spelas, så spelas inget alls. Att diskutera det hela som vuxna är en annan sak. Själv tackar jag i de flesta fall endast nej till att spela om jag inte tycker gruppen verkar vara kul. Men att vägra spela pågrund av system är mig ganska främmande. Undantaget så länge jag inte tvingas spelleda ett system jag ogillar/tråkigt/onödigt krångligt. Då jag har så mycket jag vill spelleda att jag måste göra avgränsningar kring vilka spel och kampanjvärldar som jag genuint är intresserad av så det inte rinner ut i sanden. Indie, tradsim, old school... det mesta funkar för mig. Sedan kanske man ska omnämna att det i sig inte är fel att hålla sig till ett spel mestadels. Att hålla igång en kampanj i sådär tio år i samma spelvärld/spel skulle vara riktigt kul om man lyckades med det. Sedan får man ju tänka på att alla som spelar inte heller samlar på flera olika spel utan många kör helt på ett spel och håller sig till det på grund av tid, ekonomi och intresse. Det tycker jag inte man ska basha. Problemet med det tycker jag bara mest är att det är bra att läsa/spela andra spel och få andra idéer och perspektiv. Att spela/läsa annat än bara en sak lär en ju olika sätt på hur man kan spela.
 11. Barbarians of Lemuria. Det är gratis. Om man inte tycker det är gritty nog så är det bara att stryka Hero Points från systemet. (Finns i tryckta uppdaterade versioner också: Barbarians of Lemuria Legendary Edition och Legends of Steel Barbarians of Lemuria Edition) http://www.1km1kt.net/rpg/barbarians-of-lemuria
 12. Om du inte sålt än, vad tar du för allt?
 13. Säljer ett ex Conan RPG Atlantean Edition(OGL). Fyrfärg. Innehåller kompletta regler för att spela, gazetteer över länderna i den hyboriska eran och bestiarium. Bra begagnat skick. Pris 300 med frakt inräknad(posten). PM:a vid intresse.
×
×
 • Create New...