Jump to content

Salle

Medlem
 • Content Count

  1,623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Salle last won the day on April 25 2016

Salle had the most liked content!

About Salle

 • Rank
  1000+
 • Birthday 03/12/1973

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.innsmouthsfinest.se

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 • Intressen
  Rädda er människor från undergång. Skydda min mästare.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salle

  Lever distriktet?

  Senaste inlägget var för drygt ett halvår sedan. Frågan kvarstår - "Lever distriktet?" Utan information till "allmänheten" så blir det en stagnerande circle jerk för de initierade, och lite (om inget) nytt blod tillkommer.
 2. Salle

  Lever distriktet?

  Tack för ett uttömligt svar, Sebastian! Även om jag inte är aktiv på de fysiska träffarna i distriktet så har jag fortfarande ett stort intresse för vad som händer med mitt gamla skötebarn Hoppas ni kommer fram till ett arbetssätt som kan fungera nästa år!
 3. Hej Sebastian! Jag har själv suttit på två stolar, då som distriktsordförande för Sverok Stockholm och överlappandes med ett vice förbundsordförandeskap i Sverok. Det var en väldigt kluven period, även om det bara var två månader. Jag har sett det hända fler gånger, och egentligen aldrig sett det fungera optimalt. Självklart förstår jag att du har för avsikt att separera arbetet mellan sysslorna, och det är inte att jag tror att du är en dålig människa. Dock kommer du aldrig att kunna fokusera fullt ut på någon av uppgifterna. hade du suttit som ledamot i SS styrelse hade jag inte tyckt att det var något att ens ifrågasätta, men du kandiderar ändå som distriktsordförande, den som ska leda det ideella arbetet i distriktet. Du ser inte att det skulle kunna krocka?
 4. Har valberedningen något alternativt förslag till styrelse, med tanke på att den föreslagne ordföranden, Sebastian Krantz, även är föreslagen som ledamot i ett annat ungdomsförbunds förbundsstyrelse för samma period?
 5. Har valberedningen något alternativt förslag till styrelse, med tanke på att den föreslagne ordföranden, Sebastian Krantz, även är föreslagen som ledamot i ett annat ungdomsförbunds förbundsstyrelse för samma period?
 6. Salle

  Lever distriktet?

  Tack för svar, Erland. Jodå, jag följer Sverok Stockholm på Facebook också. Dock är det ju så att www.sverokstockholm.se och forum.sverok.se är officiella platser, och troligtvis de två första platserna de som söker information (istället för att få information till sig, vilket jag håller med om att nyhetsbrev och Facebook är suveräna platser för) vänder sig till. Vad gäller just nyhetsbrev kan det vara en idé att följa Sverok Stockholms mailpolicy: "Det ska finnas information om tillgängliga mailinglistor och hur man går med i dem på forumet och hemsidan."
 7. Salle

  Lever distriktet?

  Två dygn och inget svar än. Fortsättning följer. Hoppas jag.
 8. Lever distriktet fortfarande? Det var länge sedan något officiellt material publicerades antingen på hemsidan eller forumet. Har ni lagt ner dessa informationskanaler? De är väl några av de viktigaste ställena att ex. publicera kallelse och handlingar till årsmötet? En välmenad uppmaning till styrelsen 2016/2017 - om ni postar officiella handlingar och artiklar så kommer ni nå ut till väldigt många fler. Det är inget stort jobb, men ger väldigt mycket uppmärksamhet. Det kan vara bra att ha en person i styrelsen som hanterar sociala medier.
 9. Hur mycket skulle du vara intresserad att betala för hela paketet? Sitter på alla böcker, inklusive den eftersökta Vid Regnbågens Slut.

  Sen finns jag själv med i Östersjö-boken, plus att en av mina skapelser, Jurij 1138 finns med i tre av böckerna. :)

 10. I would recommend going to Dragon's Lair on Kungsholmen, both for Magic evening events and to see if you can find any DnD groups there. Good luck! http://www.dragonslair.se/
 11. Borde det inte vara brytår för leasingen av tryckverkstaden snart? Kanske skulle vara en bra sak att eliminera en så stor kostnad om den är så dåligt använd (även historiskt).
 12. Är det samma man som stod och förklarade för RM 2010 att man måste vara med i Mensa för att förstå Schulze, men att han "kunde dumma ner det för er andra"?
 13. Det framgår inte av den ekonomiska rapporten hur mycket likvida medel osv. vi har i distriktet. Den är allför minimal för att vi över huvud taget ska kunna ta beslut om stora utgifter, enligt mig.
×
×
 • Create New...