Salle

Medlem
 • Innehåll Antal

  1 623
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  3

Salle senast vann den dag 25 April 2016

Salle hade det mest gillade innehållet!

Om Salle

 • Placering
  1000+
 • Födelsedag 1973-03-12

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.innsmouthsfinest.se

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 • Intressen
  Rädda er människor från undergång. Skydda min mästare.
 1. Den senaste veckan har det börjat komma in spam på forumet, men inget som har hanterats. Är det ingen som bryr sig längre?
 2. Senaste inlägget var för drygt ett halvår sedan. Frågan kvarstår - "Lever distriktet?" Utan information till "allmänheten" så blir det en stagnerande circle jerk för de initierade, och lite (om inget) nytt blod tillkommer.
 3. Tack för ett uttömligt svar, Sebastian! Även om jag inte är aktiv på de fysiska träffarna i distriktet så har jag fortfarande ett stort intresse för vad som händer med mitt gamla skötebarn Hoppas ni kommer fram till ett arbetssätt som kan fungera nästa år!
 4. Hej Sebastian! Jag har själv suttit på två stolar, då som distriktsordförande för Sverok Stockholm och överlappandes med ett vice förbundsordförandeskap i Sverok. Det var en väldigt kluven period, även om det bara var två månader. Jag har sett det hända fler gånger, och egentligen aldrig sett det fungera optimalt. Självklart förstår jag att du har för avsikt att separera arbetet mellan sysslorna, och det är inte att jag tror att du är en dålig människa. Dock kommer du aldrig att kunna fokusera fullt ut på någon av uppgifterna. hade du suttit som ledamot i SS styrelse hade jag inte tyckt att det var något att ens ifrågasätta, men du kandiderar ändå som distriktsordförande, den som ska leda det ideella arbetet i distriktet. Du ser inte att det skulle kunna krocka?
 5. Har valberedningen något alternativt förslag till styrelse, med tanke på att den föreslagne ordföranden, Sebastian Krantz, även är föreslagen som ledamot i ett annat ungdomsförbunds förbundsstyrelse för samma period?
 6. Har valberedningen något alternativt förslag till styrelse, med tanke på att den föreslagne ordföranden, Sebastian Krantz, även är föreslagen som ledamot i ett annat ungdomsförbunds förbundsstyrelse för samma period?
 7. Tack för svar, Erland. Jodå, jag följer Sverok Stockholm på Facebook också. Dock är det ju så att www.sverokstockholm.se och forum.sverok.se är officiella platser, och troligtvis de två första platserna de som söker information (istället för att få information till sig, vilket jag håller med om att nyhetsbrev och Facebook är suveräna platser för) vänder sig till. Vad gäller just nyhetsbrev kan det vara en idé att följa Sverok Stockholms mailpolicy: "Det ska finnas information om tillgängliga mailinglistor och hur man går med i dem på forumet och hemsidan."
 8. Två dygn och inget svar än. Fortsättning följer. Hoppas jag.
 9. Lever distriktet fortfarande? Det var länge sedan något officiellt material publicerades antingen på hemsidan eller forumet. Har ni lagt ner dessa informationskanaler? De är väl några av de viktigaste ställena att ex. publicera kallelse och handlingar till årsmötet? En välmenad uppmaning till styrelsen 2016/2017 - om ni postar officiella handlingar och artiklar så kommer ni nå ut till väldigt många fler. Det är inget stort jobb, men ger väldigt mycket uppmärksamhet. Det kan vara bra att ha en person i styrelsen som hanterar sociala medier.
 10. Hur mycket skulle du vara intresserad att betala för hela paketet? Sitter på alla böcker, inklusive den eftersökta Vid Regnbågens Slut.

  Sen finns jag själv med i Östersjö-boken, plus att en av mina skapelser, Jurij 1138 finns med i tre av böckerna. :)

 11. Då förstår jag dig bättre, och håller helt med. Hela motionen, inklusive bakgrundsbeskrivning och att-satser, bör stå innan FS kommentarer. Annars blir det, som du helt riktigt förklarar, en skev maktpositionering.
 12. Bakgrund bör ju lämnas med i motionens text, annars är det (i mina ögon) en ofullständig motion. Anledningen till att jag tycker att det är bra att FS kan lägga till en kommentar är att de är den gruppen ideella inom förbundet som (troligtvis) har bäst koll på hur förbundet fungerar i dagsläget, och därför är de som är mest insatta i hur motionen påverkar förbundsverksamheten, något som ett fåtal motionsställare har en aning om när de skriver sina förslag.
 13. Finemang! Det är ett resultat jag tror fler kan ställa sig bakom, och som representerar Sveroks engagemang i samhället.
 14. Helt rätt i att politiskt oberoende inte är samma sak som opolitisk. Däremot blir det knepigt när man går ut för att agera mot ett politiskt parti - särskilt när det gäller saker som inte är förbundets kärnverksamhet. I såna fall bör väl förbundet även aktivt stötta Folkpartiet och Kristdemokraterna som är de två partier som lagt Riksdagsmotioner som stöttar Sveroks verksamhet. Och förbundet kanske även skulle jobba mot Socialdemokraterna, som är det enda parti som aktivt motarbetat Sverok i Riksdagen. Det är ju tyvärr inte så enkelt när man väl börjar nysta i det hela. Enklare då att stå upp för kärnvärden som fascismen inte står för, och på så sätt passivt motarbeta vissa partier.
 15. Inte för att vara den, men: Alltså bör inte förbundet agera mot ett demokratiskt valt parti, men kan däremot verka för ett mer öppet och inkluderande politiskt klimat. I min mening är det alltid bättre att agera för något istället för att agera mot något, då det förra oftare leder till ett positivt tänk. Se Scouterna, som är världens största fredsorganisation. Där är det inte tillåtet att bära scoutskjorta i demonstrationer mot krig, men fritt fram att bära den vid demonstrationer för fred.