Jump to content

Liinux

Medlem
 • Content Count

  2,384
 • Joined

 • Last visited

About Liinux

 • Rank
  2000+
 • Birthday 04/12/1983

Profile Information

 • Ort:
  Göteborg
 • Intressen
  Legend of the Five Rings, brädspel, andra kortspel, massa spel
 1. Enormt bra tips med Arkivförbundet! Jag kände inte till dom alls, kanske vi ska lämna in Sverok Västs alla gamla pärmar till Folkrörelsernas Arkiv i Göteborg
 2. Kontakta gärna oss i Sverok Väst nästa gång ni planerar ha lajv, så kanske vi kan samarbeta med er för att få ner era kostnader lite.
 3. Efter en snabb genomläsning tycker jag motionen ser välformulerad och väl underbyggd ut. Upplägget liknar de övriga festivaler som finns i våra samhällen, så det är inte en helt oprövad väg att gå. Jag gillar att det är en motion till årsmötet, så medlemmarna får bestämma om hur det kommer bli. Inget sker i någon mörk korridor, utan det går lätt att diskutera och besluta om. Får önska NärCons medlemmar lycka i sina diskussioner om hur de vill driva arrangemanget vidare.
 4. Om du menar stadgarna på hemsidan så väntar jag med att uppdatera dom tills årsmötesprotokollet är justerat.
 5. Årsmötet beslutade att bifalla motionen, fast med texten "Föreningar som inte rapporterat medlemmar för året före årsmötet får inte skicka några ombud." struken.
 6. Årsmötet är över, följande personer förtroendevaldes. Ordföranden valdes på två år och övriga på ett år. Styrelse Robert Tiinus, ordförande Adam Loftbring, kassör Nadja Andersson, ledamot Alexander Hallberg, ledamot Carl-Magnus Carlsson, ledamot Christoffer Lindgren, ledamot Valberedning Jonatan Rhodin, sammankallande Freddi Swahn, vice sammankallande Jennie Rhodin, valberedare Revisorer Jacob Hallén, revisor Magnus Haglund, revisor Niklas Kärrstrand, personlig ersättare till Jacob Per Reimers, personlig ersättare till Magnus
 7. Nu är alla berättelser färdigformaterade och redo för mötet, ni kan hitta dom här: http://db.tt/lXUDzMbl
 8. Styrelsen har idag konstaterat att vi av tekniska orsaker inte kan avgöra om en förening är inaktiv eller inte i år, föreningar som är uppenbart aktiva och har rapporterat i tid riskerar att inte få skicka några ombud alls. Inga listor vi fått i efterhand av riksförbundet har heller kunnat ge oss tillförlitliga siffror. Därför har vi beslutat att aktivitetskravet inte gäller i år, ombudslistan är uppdaterad med hur många ombud som våra föreningar får skicka. Tänk på att sista anmälningsdag är imorgon om man ska garanteras mat!
 9. Det var rolig statistik, jag bygger på! 0 Ombud: 136 Föreningar, 46% av föreningarna. Totalt 0 ombud, vilket är 0% av de totala ombuden. 1 Ombud: 56 Föreningar, 19% av föreningarna. 56 ombud, 16% av de totala ombuden. 2 Ombud: 50 Föreningar, 17% av föreningarna. 100 ombud, 28% av de totala ombuden. 3 Ombud: 24 Föreningar, 8% av föreningarna. 72 ombud, 20% av de totala ombuden. 4 Ombud: 14 Föreningar, 5% av föreningarna. 56 ombud, 16% av de totala ombuden. 5 Ombud: 14 Föreningar, 5% av föreningarna. 70 ombud, 20% av de totala ombuden.
 10. Nu kommer du med sådana där praktiska lösningar igen... Vi satte faktiskt in den här texten i vår årsmöteskallelse: Dock så gick kallelsen ut för bara lite drygt två veckor sedan, vilket ändå var för nära inpå. En tidigare påminnelse hade behövts.
 11. Jag tror inte att ett variabelt totalt antal ombud som får sändas till årsmötet hade avhjälpt det här problemet så bra, även där hade man fått ha deadlinediskussioner. Det hade varit bättre att säg ett fast antal ombudsplatser om man ska gå den vägen, antalet föreningar Sverok Väst har varierar inte så mycket år för år. Enligt din beräkning borde det fasta antalet vara 29 då vi har 294 föreningar.
×
×
 • Create New...