Gå till innehåll

Khetep

Moderator
 • Innehåll Antal

  1 425
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Khetep

 • Placering
  1000+

Profile Information

 • Ort:
  Maastricht
 • Intressen
  Flames of war, Dystopian Wars, rollspel, historia
 1. SÅLT! En komplett Republique of France flotta till Dystopian Wars, följande som ingår är: Republique of France Charlemagne Class Dreadnought Republique of France Couronne Class Battle Carrier Republique of France Magenta Mk I Class Pocket Battleship Republique of France Magenta Mk II Class Pocket Battleship x2 Republique of France Marseille Class Cruiser x3 Republique of France Lyon Class Frigate x9 Republique of France Toulon Class Armoured Cruiser x3 Republique of France Voltaire Class Heavy Interceptor x5 Republique of France Vauban Class HQ Sky Fortress Republique of France Chevalier Class Destroyer x9 Republique of France Alma Class Frigate x4 Tiny Fliers Tokens Rule Book Fleet Guide Stat Cards Bilder: Majoriteten av enheterna är monterade, några är målade, Regelboken är version 1.1, det vill säga inte den senaste - men bifogar den ändå! (Notera att lådan på bilden är tom, och enbart med för visuellt uppvisande). 1000 :- + frakt, som det ser ut nu säljer jag helst allt i ett stycke. SÅLT!
 2. Blähä!

  Blähä för ens slående inkompetens, länstrafiken färdas ju idag som om det vore en söndag. Något man borde ha vetat/kollat upp innan det skulle vara dags att resa..
 3. Varulvsspelet XXII -Anmälningstråd

  Ärevördiga Admin: Ursäkta att jag ifrågasätter, men Varulvsspelen har alltid spelats i off-topic, och det har mer eller mindre blivit en tradition. Finns det något särskilt skäl till detta radikala beslut?
 4. Varulvsspelet XXII -Anmälningstråd

  Awaiting further instructions.
 5. D*mn and blast, grattis Ruga. En värdig motståndare minst sagt. Och ett stort tack till Vargman som tog tag i och försåg oss med ett spel!
 6. Just nu står det mellan Ruga och Andy för mig. Och det får bli Andy för idag. Röst: Andy Alldeles för kort tid och för lite input för att våga sig på att riskera både Dr Boo's samt Ruga's död.
 7. Om det ska stå mellan Ruga och Andy så är jag osäker, men det som talar för Ruga är att hon var på Gurkhal. Det som talar för Andy var att Gurkhal misstänkte honom. Men Andy har inte direkt gjort så mycket ifrån sig till skillnad ifrån Ruga, problemet är väl att om Dr Boo talar sanning om att han kan skydda sig själv men att det är farligt att göra det fler gånger så ligger han dessvärre risigt till inatt om det nu visar sig att Andy är en bybo som hängs. Då finns risken att vi kommande dag har 2 varulvar kvar med 2 bybor. För ja jag tror inte att vi har tur att slippa ett dödsoffer ytterliggare en natt.
 8. Jasså, ja om så är fallet är det sannerligen inte mycket till vattentät plan. (Nej jag vet ingenting om siffror angående den förmågan) Om ingen annan kommer in och reflekterar över detta så kan jag tänka mig att som nödlösning rösta på Duck of Doom eller Andy. Istället för att riskera att blir av med antingen Ruga eller Dr Boo. Jag vet inte.
 9. Den är rätt simpel egentligen, jag kan gå med på att claima min fulla roll, om ni bland annat läser igenom några av mina första inlägg så finns det någon hint om vad jag är samt varför jag personligen ej ville rösta. Min förmåga är rätt simpel, men ack rätt riskabel, den personen som jag röstar på (det vill säga den som räknas, den sista rösten) dör under natten. Med andra ord så kan jag i det här läget nyttja den förmågan för att slå ut en andra person utöver hängningen. Tanken är som följer att vi nu har Dr Boo vs Ruga, båda två har mer eller mindre claimat och lagt fram försvar men jag känner ändå att risken för att någon av dessa två är en varulv finns. Så, vi låter det bli lika i röstningen, mellan Ruga och Dr Boo, sedan tar Armitage röstar och använder sin extra röst på en utav dessa två som vi kommer överens om. Om Armitage talat sanning om sin roll och är en bybo med denna förmågan så borde ju den personen hängas. Och detta tror jag är sant med tanke på första dagens resultat. Min bit blir då att rösta på den andra personen, denna kommer ej hängas men kommer dö under natten som ett resultat av min förmåga. På så sätt täcker vi upp för risken för att en utav de är en varulv och kommer undan en hängning. Problemet är att jag inte tror att båda är varulvar. Så om man ska utgå ifrån detta så kommer planen kosta oss en bybo, med chansen att samtidigt få ut en varulv. Dr Boos förmåga då, jo jag tänkte att ett scenario hade kunnat vara att jag röstar på Dr Boo och Armitage röstar på Ruga samt sin extra röst så att Ruga hängs, om Dr Boo nu är en beskyddare så kan han ju skydda sig själv och på så sätt överleva min förmåga? Utgången blir då att Ruga hängs, är hon en varulv så är Dr Boo med största sannolikhet en bybo och kunde skydda sig ifrån ett dödsfall orsakat av min röst. Är Ruga en bybo så har vi förlorat en drivande spelare, men samtidigt så ökar då chansen att Dr Boo är en varulv och därmed ej kan skydda sig ifrån min röst som kommer orsaka hans död. Tankar? Jag är en häxa för övrigt.
 10. Så om Ruga talar sanning så ser väl upplägget ut som följande; Ruga - Tunna. Armitage - Röstfifflare. Dr Boo - Beskyddare? Andy - Ingen aning vad han är för någon, någon form av siare..? Duck of Doom - Inaktiv. Khetep - Jag har en kvast tror jag. På rak arm skulle jag säga att vi hänger Duck of Doom (ja Ruga, i och med en hängning dag ett så gav jag mer eller mindre upp den strategin att spara på hängingarna för att förhoppningsvis rädda bybor undan galgen, att du sen fortsätter i den andan är ju fint men inget jag kan göra något åt ). Utöver Duck of Doom så känns även Andy som en kandidat inför hängning...han hävdar visserligen att jag är säker som bybo om jag tolkar honom rätt. Men det finns som sagt två sidor av det myntet. Antingen är han en bybo som tagit reda på att jag också är en bybo och gått ut med det, men jag förstår inte riktigt isåfall över att han hävdat det efter varje natt? Borde han inte ha kollat någon annan eller? Eller så är han en varulv som då per automatik vet att jag är en bybo. Och kan lura i oss andra att han kan sia om roller/dylikt så att vi ej hänger honom, också lite lustigt isåfall att varulvarna (om det nu finns 2 kvar) ej plockat honom. Jag har visserligen en ny plan som kommer fungera om Armitage och Dr Boo är bybo med de förmågor som de tidigare angett att de har stämmer. Den innebär kort och gott att jag nyttjar min förmåga i samband med deras förmågor och på så sätt kan man öka på chansen att denna dagen få ut en varulv, däremot är det samtidigt väldigt riskabelt då jag måste skriva öppet här i tråden vilket gör att varulvarna också läser. Jag vill ej utesluta risken att det kan finnas 2 varulvar kvar.
 11. Ja hur tänkte du där.. Eller något, för stunden så kändes det nästan givet att vi ville rädda Ruga ifrån en hängning. Men i efterhand så känns det inte lika självklart. Mitt främsta argument är/var åtminstone att hon är en drivande och aktiv spelare. Problemet är väl att det inte på något sätt avgör huruvida hon är en bybo eller inte. Hon var inne på Gurkhal som misstänkt sedan innan, Gurkhal misstänkte mig, Dr Boo och Andy. Dr Boo röstade på Ruga dag ett. Jag tror inte att både Dr Boo och Ruga är varulvar, om det skulle stå mellan just de 2. Antigen är en av de eller ingen. Det som gör mig lite osäker är det faktum att hon var på Gurkhal och denne var en varulv, det som gör mig mer misstänksam var hennes drivande till hängning som Gurkhal hakade på. Nja, det känns verkligen inte som om en varulv hade spelat så...men det är kanske just det som Ruga räknar med om hon nu är en varulv? Det faktum att Gurkhal misstänkte Dr Boo samt Andy gör att jag kan lätta lite med misstankarna mot dessa, men jag är fortfarande ej säker på att jag vill se Ruga i galgen. Men då är ju frågan vem...Armitage ser jag som rätt säker för stunden, åtminstone mer säker än övriga. Duck of Doom är tyst. Angående Dr Boo's påstådda förmåga så vill jag faktiskt tro att det han säger är sant. Jag vill det, men frågan är ju om så är fallet. Vill vi riskera att ha ut Ruga om vi nu utgår ifrån att Dr Boo talar sanning. Nej jag tror inte Ruga är en varulv med tanke på hur hon har spelat men samtidigt så kan jag ej riktigt komma på något som tyder på att hon är en bybo. Måste se över detta känner jag.
 12. Dracglad - Hängd dag 1 - bybo saylo - Uppäten natt 1 - bybo Gurkhal - Hängd dag 2 - varulv Visseking - Dog av skräck dag 2 - bybo Vi är 6 spelare kvar, utöver mig 5, om vi ponerar att det fanns 3 varulvar ifrån början så torde det finnas 2 kvar här bland dessa spelare; Duck Of Doom - Inaktiv Andy - Mumlar om att jag är säker som bybo Armitage - Trixar med rösterna dag 1. Ruga - Är arg som om det inte vore någon morgondag! (Nej detta är inte en subtil hint till att något hemskt ska hända..) Dr Boo - Ljuger om ett elixir för att testa huruvida folk spelar efter det (?), jag har verkligen inte hängt med så bra på den biten dessvärre. Duck of Doom går bort direkt tyvärr...kan ej analysera denne, kan lika gärna vara en bybo som en varulv, om inget annat så kan jag gå i godo för hängning på den här fronten. Armitage trixar med rösterna, och väljer att se honom som en potentiell bybo i nuläget. Ruga då, redan tidigare under spelet så hade hon som misstänkt Gurkhal, och denne visade sig vara en varulv, så åtminstone något som går i godo. Men samtidigt så kan Ruga fortfarande vara en varulv. Men jag kan inte direkt se henne i galgen, inte just nu i alla fall. Då är det Andy och Dr Boo kvar. Detta är väldigt svårt, jag behöver egentligen få höra mer ifrån båda. Dr Boo: Jag vill inte driva på någon claim ifrån din sida, men jag vill veta mer över resonemanget över din "plan" eller vad det var, och få lite mer ljus över den saken. Andy: Lite mer information vore välkommen ifrån din sida med, med tanke på att du lika gärna kan vara en varulv som per automatik vet att jag är en bybo och kan nyttja det för att säkra mig och köpa tillit.
 13. Det gick ju bra..faktiskt. För att svara på Rugas tankar då, först och främst; förlåt, men jag kunde inte hålla mig att rösta på Gurkhal. Efter att jag läste det han skrev om att hänga bybor så lutade mycket åt att han med största sannolikhet var en varulv. Däremot var jag aldrig helt säker och hade Gurkhal varit en bybo så hade jag haft stora problem nu. Om jag nu vore en varulv så skulle det sannerligen kunna vara ett bra men riskabelt drag att rösta ut en klanmedlem för att säkra sig själv som en falsk bybo fastän man är en varulv. Och detta skulle säkert ha varit väldigt bra för min del om jag var en varulv, om det nu fanns flertalet röster på spelare där Gurkhal låg risigt till. Men i detta fallet så var det inga andra röster alls. Hade jag inte lagt den rösten hade Gurkhal ej dinglat; vad innebär det? Jo, varför hänga en klanmedlem när ingen riskeras att hängas? Är inte det lite dumt? Hade jag varit en varulv så hade det varit det, men nu är jag icke det. Utan en väldigt tursam bybo. Gurkhal hade tre "misstänkta"; Andy, Dr Boo och jag. Och mig veterligen så är det inte så värst smart ifrån en varulvs sida att peka ut sina egna. Om han ej försökte säkra sig själv genom att peka ut andra varulvar. Jag kan inte direkt säkra vare sig Andy eller Dr Boo. Men om vi ponerar att det fanns 3 varulvar ifrån spelets start. Då tror inte jag heller att det fanns möjlighet för de att smitta någon. Däremot om de bara var 2 ifrån början, då finns den risken. Vi kan nog vara rätt säkra på att oavsett upplägget så finns det minst 1 varulv kvar (oavsett smitta), med risk för en andra varulv som också fanns med ifrån början eller som har skapats via en smitta. Eller så kanske någon blev skyddad inatt med, om det nu finns någon roll som kan skydda. Det är inget vi får utesluta heller. Ska försöka sammanställa mina misstankar över alla deltagare som är kvar.
 14. Wahammer 40k spelgrupp

  Hej Crisse och välkommen till forumet, jag flyttar din tråd till en mer lämplig kategori och önskar dig lycka till i sökandet. Flyttar tråd till Spelare söker spelare // Khetep, moderator
×