Jump to content

mentaganon

Moderator
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

About mentaganon

 • Rank
  100+

Profile Information

 • Ort:
  Bålsta
 • Intressen
  Airsoft, Judo
 1. stol-kulor? syftar du på metallkulor då eller? sådana används bara på sk luftpistoler och man ska skilja på luftpistol och soft airgun. Luftpistoler får ALDRIG användas vid Airsoft. PUNKT! Sig Sauer P226 X-Five Airgun är en soft äirgun som använder 6mm plastkulor och biokulor här helt ok i den! Har den modellen själv och gillar den! Kom alltid ihåg att använda skyddsglasögon!! Lycka till!!
 2. Zombies Unite!!!!! Det finns mat i huset.... Och den är beväpnad!!!!!! Det finns fortfarande platser kvar om fler är sugna på att spela!!
 3. Slutet på GBB-debatten är nu nära. http://airsoftsverige.com/forum/viewtop ... 50#p162281 Vid årsskiftet blir det lagligt med andra drivmedel än kolsyra.
 4. Varför väcka upp en 7 år gammal tråd?! om killen var 15 när han skrev första inlägget i denna så är han 22 nu och har får spela bäst han vill.
 5. Hoppa vidare till http://airsoftsverige.com/forum/ så hittar du folk i från Växjö och hela landet.
 6. Vill du sälja eller köpa saker så posta detta i KÖP- och Säljavdelningen under övrigt. Alla annonser som dyker upp här kommer att flyttas dit så fort vi bara ser dom. Moderatorn
 7. Står det personuppgifter i PDF:en tycker jag inte det är en bra idé, om du inte kan svärta över dessa uppgifter först.
 8. Och till skillnad från dynamiskt skytte så skjuter vi airsoftspelare mot varandra för att träffa. Att då ha folk på banan som är under 18 år kan medföra juridiska problem om denne orsakar/orsakas skada på/av annan spelare.
 9. Eftersom länkarna från 2006 inte längre funkar skulle jag tro att laget inte existerar längre eller har bytt namn/adress/whatnot. Åter igen rekommenderar jag dig att registrera dig på www.airsoftsverige.com om du inte redan gjort det!
 10. Tror inte lokalerna från studiefrämjandet uppskattar att bli påskjutna av 6mm airsoftkulor! Kontoret i Malmö är en permanent etablerad airsoftbana.
 11. Ett hett tips är att du reggar dig på airsoftsverige.com, och letar folk att spela med! Garanterar att det finns mer airsoftspelare från Linköping där för dig att få kontakt med. Välkommen till hobbyn!
 12. Till Klacken ska du INTE åka om du inte är 18 år fyllda om du nu inte åker dit för att titta och prata med de andra utövarna. På Klacken genomförs regelbundet ID-kontroll och kroning (uppmätning av utgångshastighet). För mer info så läs trådarna på airsoftsverige.com
 13. Hej och välkommen till en rolig hobby! För att som ny komma igång inom airsoft så är det bra att läsa sig till så mycket info som möjligt på diverse forum och sidor ute på nätet. airsoftsverige.com och vsaf.se är två bra ställen att börja på! Där finns säkerligen svar på det mesta du undrar. Spel i olika delar av landet annonseras där, där finns köp-o-sälj-delar för vapen, uniformer och allt annat som har med hobbyn att göra! Det absolut viktigaste i utrustningsväg är ett par godkända skyddsglasögon eller ansiktsmask. Detta är inget man ska spara pengar på genom att köpa ett par solglasögon på macken och tro att det funkar. Vapenmässigt gäller det att välja en vapentyp man gillar! länkar till återförsäljare finns på forumen och även i tråden airsoft återföräljare på detta forum. Lycka till å ta träffen!!!! :mrgreen:
 14. Får ni OK att använda lokalen så vet jag att det går att skrapa ihop en hel del spelare.
 15. Ska försöka ge dig ett litet mer nyanserat svar än Lloyd. Ja, det finns ett par tillfällen där folk lyckats skjuta sänder sidorutor på bilar, med högt trimmade AEG:er och glasliknande kulor (remember the BBB's). Dessa kulor används inte längre och med en normaltrimmad bössa krävs det avsevärda spänningar i glaset och ett par lyckoträffar för att få det att inträffa. Det finns 2 storlekar på kulor som används för airsoft. Den vanligaste är 6mm och sedan finns även 8mm. du ska vara 18 år fyllda, precis som Lloyd skriver.
×
×
 • Create New...