Jump to content

Oliver Sundström

Administratör
 • Content Count

  1,224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Oliver Sundström

 1. Först och främst behöver föreningen ta ur sin stadga att de är medlemmar i Sverok. Sen bör det bara vara att maila kansliet för att avregistrerats vid nästa årskifte. Kansliet kan ju dock ha andra svar än jag. @Chrisp borde ha koll på det.
 2. Inför planerna för 2019 så vill vi ha ihop ytterligare lite mer rollspel på vårt konvent i Osby. Finns massor med rollspelare i närheten så borde inte vara några problem. Men för att dra ihop rollspel så behövs inte bara spelare, utan spelledare. Så är du sugen på att dra i ett one-shot så hör av dig så ska vi få ihop ett grymt konvent. mvh Oliver
 3. Bor numeräven jag i kristianstad, så är kan gärna tänka mig att lira om någon behöver spelare i en 5th edition grupp. Även 3,5 funkar men det var länge sedan för mig. Btw om man bor i kristianstad så finns det en hel hög med rollspelare i Osby också.
 4. Hej, Ok - najs. Har funderat på att börja lira lite när jag får tummen och köper spelet. Men när jag väl gör det så vill man ju försöka vara med i något sådant här. Sounds fun.
 5. Din länk verkar trasig, men du kanske redan har sålt av allt?
 6. Nu till helgen (4-6 November 2017) är det dags för den tolfte upplagan Oscon i Osby. Så om någon skulle hitta till forumet och råkar känna att YIKES jag hänger ju i dessa krokarna så kan man komma förbi och lira brädspel, lana och bara hänga och umgås med fellow gamers. Man hittar oss på www.oscon.nu
 7. Detta är väldigt kul (tänk att jag inte hittat denna tråden förens nu) Är det inte någon gammal ent som sitter på alla äventyren som låg i scenariobanken så åtminstone en del av dessa kan hitta till denna nya portal? @Melin Satt inte du med detta en svängom?
 8. Hej, Skoj med lite airsoft runt om i landet. Vad har ni för länk till er facebook så tänker jag att det blir lättare att hitta er.
 9. Skoj med en svensk liga i Blood Bowl, och ännu roligare att ni kört så länge som ni har gjort. Kan man hitta lite mer info om spelarna och deras backlogg alltid roligt att läsa
 10. Hej, Har du någon fullständig lista på moddar på en hemsida kanske? Jag känner många som spelar minecraft och ska tips dem om att kolla in denna.
 11. Hej, Ser faktiskt väldigt intressant och roligt ut, men har du lite mer info om det och kanske någon screenshot från när man är inloggad?
 12. Kollar man spelkartan så finns där en hel hög föreningar som har säte i Höör, någon av dessa har nog lite brädspelare som är spelsugna. Vi har även en förening i Osby, sen vet jag att Kristianstad har haft en väldigt aktiv och i Lund finns också en drös.
 13. Hej, Finns massor. Är det så att ni har ett eget domännamn så kan ni ansöka om techsoup och därigenom få en G Apps for Education helt gratis. Funkar helt perfekt, vi har själv detta i vår lokala förening.
 14. Hej, Nu kan säkert många svara betydligt bättre och med lite fler länkar. Om ideella föreningar: http://www.sverok.se/vad-ar-en-ideell-forening-och-hur-fungerar-den/ 1. Alla som väljer att bli medlemmar är medlemmar, är det så att ni som förening har ett krav på att bli medlem i föreningen när en blir medlem på forumet då blir alla på forumet även medlemmar. Medlemskapet måste aktivt förnyas varje år av medlemmarna. Bidragen föreningen får är just nu ett startbidrag och även ett bidrag för varje medlem under 25. 2. Alla medlemmar måste få möjligheten att deltaga på årsmötet, det går inte att styrelsen skriver ett protokoll och lägger ut. Att hålla årsmöten online är dock inga problem med verktyg som exempelvis Vote It. Du kan säkert få fler och bättre svar, men här har du en grund. Finns mycket information i tidigare trådar om ämnet, men framförallt på hemsidan.
 15. Med tanke på hur pass vanligt Minecraft är så borde det finnas, dock kan jag inte direkt på rakt arm minnas någon som har pratat om en utöver att jag försökt dra igång en för något år sedan här på forumet. Brukar ändå beta av de flesta inlägg. Men det kan såklart finnas de som inte hänger här och satsar sin marknadsföring på annat håll. Vet att föreningen Rage Quit (Växjö, Karlskrona typ) har en server och de kanske har lite planer på att öka den verksamheten där, de spelar på en server med mods så då är det dator som gäller och är en del trevligt folk med väldigt god koll på minecraft.
 16. Ser att du har ett jäkligt bra rykte, dvs skriver innehåll som många gillar.

  1. Show previous comments  4 more
  2. Tjarls Metzmaa

   Tjarls Metzmaa

   @Oliver Sundström Går det att få fram vem som har bäst rykte? #frågaråtenkompis

    

  3. Oliver Sundström

   Oliver Sundström

   Det är du, det går att lägga en som visar vem som har bäst alltime och vem som fått mest per vecka / dag på sidan. Men annars är det svårt att visa.

   Men det kändes för elitistiskt och oinkluderande.

  4. Tjarls Metzmaa

   Tjarls Metzmaa

   Det kan jag förvisso hålla med om ^^ @Oliver Sundström

    

 17. Om du är sugen så har jag redan en server, just nu finns det 14 platser på den - men om intresse finns så kan jag öka upp den. Tanken är att den ska ägas av alla som spelar på den, därför tänkte jag låta föreningen ta över den när det är fler än fyra spelare som vi är nu.
 18. Ser onekligen ut som ett väldigt roligt spel, har inte det själv men tror jag sett det hos en bekant. Vad är det ni funderar över mer specifikt? Tyvärr bor man ju inte i göteborg med omnejd, annars är man alltid sugen på speltillfällen.
 19. Om det är så att du Scionide inte kan skicka PM heller, så får du gärna dra ett mail till mig så ska jag se om jag kan hitta problemet. Konstigt om folk inte kan ta emot PMs
 20. Vad ska du ha för de olika spelen? Kan vara intresserad av både Clancy, Starwars och warhammer.
 21. Hade varit fantastiskt roligt att få spela lite utöver att bara spelleda, dock är det ju lite långt till Växjö även om det är raka spåret med Öresundståget. Om ni ändrar och kan tänka er att köra över nätet så kan jag vara på. http://roll20.net/- System för att underlätta spelande över nätet.
 22. Flyttat till Köpes Säljes Bytes då det även om det är om kortspel angår en försäljning. / Admin
×
×
 • Create New...