Jump to content

Oliver Sundström

Administratör
 • Content Count

  1,224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Oliver Sundström last won the day on November 6 2017

Oliver Sundström had the most liked content!

1 Follower

About Oliver Sundström

 • Rank
  1000+
 • Birthday 08/17/1990

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.lyzio.net
 • Skype
  lyzio_swe
 • LinkedIn
  lyzio

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  Osby, Skåne
 • Intressen
  Rollspel, Brädspel, Datorspel

Recent Profile Visitors

2,963 profile views
 1. Först och främst behöver föreningen ta ur sin stadga att de är medlemmar i Sverok. Sen bör det bara vara att maila kansliet för att avregistrerats vid nästa årskifte. Kansliet kan ju dock ha andra svar än jag. @Chrisp borde ha koll på det.
 2. Inför planerna för 2019 så vill vi ha ihop ytterligare lite mer rollspel på vårt konvent i Osby. Finns massor med rollspelare i närheten så borde inte vara några problem. Men för att dra ihop rollspel så behövs inte bara spelare, utan spelledare. Så är du sugen på att dra i ett one-shot så hör av dig så ska vi få ihop ett grymt konvent. mvh Oliver
 3. Bor numeräven jag i kristianstad, så är kan gärna tänka mig att lira om någon behöver spelare i en 5th edition grupp. Även 3,5 funkar men det var länge sedan för mig. Btw om man bor i kristianstad så finns det en hel hög med rollspelare i Osby också.
 4. Hej, Ok - najs. Har funderat på att börja lira lite när jag får tummen och köper spelet. Men när jag väl gör det så vill man ju försöka vara med i något sådant här. Sounds fun.
 5. Din länk verkar trasig, men du kanske redan har sålt av allt?
 6. Nu till helgen (4-6 November 2017) är det dags för den tolfte upplagan Oscon i Osby. Så om någon skulle hitta till forumet och råkar känna att YIKES jag hänger ju i dessa krokarna så kan man komma förbi och lira brädspel, lana och bara hänga och umgås med fellow gamers. Man hittar oss på www.oscon.nu
 7. Detta är väldigt kul (tänk att jag inte hittat denna tråden förens nu) Är det inte någon gammal ent som sitter på alla äventyren som låg i scenariobanken så åtminstone en del av dessa kan hitta till denna nya portal? @Melin Satt inte du med detta en svängom?
 8. Hej, Skoj med lite airsoft runt om i landet. Vad har ni för länk till er facebook så tänker jag att det blir lättare att hitta er.
 9. Skoj med en svensk liga i Blood Bowl, och ännu roligare att ni kört så länge som ni har gjort. Kan man hitta lite mer info om spelarna och deras backlogg alltid roligt att läsa
 10. Hej, Har du någon fullständig lista på moddar på en hemsida kanske? Jag känner många som spelar minecraft och ska tips dem om att kolla in denna.
 11. Hej, Ser faktiskt väldigt intressant och roligt ut, men har du lite mer info om det och kanske någon screenshot från när man är inloggad?
 12. Kollar man spelkartan så finns där en hel hög föreningar som har säte i Höör, någon av dessa har nog lite brädspelare som är spelsugna. Vi har även en förening i Osby, sen vet jag att Kristianstad har haft en väldigt aktiv och i Lund finns också en drös.
 13. Hej, Finns massor. Är det så att ni har ett eget domännamn så kan ni ansöka om techsoup och därigenom få en G Apps for Education helt gratis. Funkar helt perfekt, vi har själv detta i vår lokala förening.
×
×
 • Create New...