Oliver Sundström

Administratör
 • Innehåll Antal

  1 205
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  4

Oliver Sundström senast vann den dag 31 Maj 2016

Oliver Sundström hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Oliver Sundström

 • Placering
  1000+
 • Födelsedag 1990-08-17

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.lyzio.net
 • Skype
  lyzio_swe
 • Linked In
  lyzio

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  Osby, Skåne
 • Intressen
  Rollspel, Brädspel, Datorspel

Senaste besökare till profilen

1 873 profilvisningar
 1. Hej, Finns massor. Är det så att ni har ett eget domännamn så kan ni ansöka om techsoup och därigenom få en G Apps for Education helt gratis. Funkar helt perfekt, vi har själv detta i vår lokala förening.
 2. Hej, Nu kan säkert många svara betydligt bättre och med lite fler länkar. Om ideella föreningar: http://www.sverok.se/vad-ar-en-ideell-forening-och-hur-fungerar-den/ 1. Alla som väljer att bli medlemmar är medlemmar, är det så att ni som förening har ett krav på att bli medlem i föreningen när en blir medlem på forumet då blir alla på forumet även medlemmar. Medlemskapet måste aktivt förnyas varje år av medlemmarna. Bidragen föreningen får är just nu ett startbidrag och även ett bidrag för varje medlem under 25. 2. Alla medlemmar måste få möjligheten att deltaga på årsmötet, det går inte att styrelsen skriver ett protokoll och lägger ut. Att hålla årsmöten online är dock inga problem med verktyg som exempelvis Vote It. Du kan säkert få fler och bättre svar, men här har du en grund. Finns mycket information i tidigare trådar om ämnet, men framförallt på hemsidan.
 3. Hej, Jodå, det finns de som bryr sig. Dock så hade jag ingen möjlighet att gå igenom forumet förens nu. Ska sitta mer med det under tåget hem nu ikväll. Annars kollar jag forumet varje dag, blev dock lite tajt med annat så har inte hunnit fixa med spammen.
 4. Jag ska undersöka detta snarast.
 5. 11.15 Sitter på jobbet och läser om barnsängar. Blackheart: sök på spellovet så hittar du säkerligen något
 6. Har de någon som heter brädspel som kontaktperson?
 7. 15.50 Sitter och avslutar sista timmen på jobbet så man kan komma hem titta på House of Cards och lägga lite tid på senaste alstret.
 8. Så, du hittar språkvalet längst ner på sidan. Oavsett sida du är på, i samma område hittar du även val för tema och kontaktsida.
 9. Ska kolla på detta, det är ju annan standard än phpbb. Men ska se om det går att lösa enkelt.
 10. Jag aktiverar engelska så fort jag kommer hem under dagen så det går att välja. Och översättningen är way under all kritik (skyll på Mensa Sverige som använt google translate) och vi jobbar på att lösa det, dock är det mesta som gjorts ännu så länge i adminläget så det syns inte och det är en del att översätta. Men om någon känner sig manad att hjälpa till med arbetet att översätta så kan det nog gå snabbare.
 11. Med tanke på hur pass vanligt Minecraft är så borde det finnas, dock kan jag inte direkt på rakt arm minnas någon som har pratat om en utöver att jag försökt dra igång en för något år sedan här på forumet. Brukar ändå beta av de flesta inlägg. Men det kan såklart finnas de som inte hänger här och satsar sin marknadsföring på annat håll. Vet att föreningen Rage Quit (Växjö, Karlskrona typ) har en server och de kanske har lite planer på att öka den verksamheten där, de spelar på en server med mods så då är det dator som gäller och är en del trevligt folk med väldigt god koll på minecraft.
 12. Ser att du har ett jäkligt bra rykte, dvs skriver innehåll som många gillar.

  1. Visa föregående kommentar  %s mer
  2. Tjarls Metzmaa

   Tjarls Metzmaa

   @Oliver Sundström Går det att få fram vem som har bäst rykte? #frågaråtenkompis

    

  3. Oliver Sundström

   Oliver Sundström

   Det är du, det går att lägga en som visar vem som har bäst alltime och vem som fått mest per vecka / dag på sidan. Men annars är det svårt att visa.

   Men det kändes för elitistiskt och oinkluderande.

  4. Tjarls Metzmaa

   Tjarls Metzmaa

   Det kan jag förvisso hålla med om ^^ @Oliver Sundström

    

 13. Under dagen så har forumet legat nere, detta var för en större uppdatering. Så om ni hittar några problem med sidan så får ni gärna hinta om det här.
 14. Om du är sugen så har jag redan en server, just nu finns det 14 platser på den - men om intresse finns så kan jag öka upp den. Tanken är att den ska ägas av alla som spelar på den, därför tänkte jag låta föreningen ta över den när det är fler än fyra spelare som vi är nu.