Jump to content

Odöden

Medlem
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About Odöden

 • Rank
  50+

Profile Information

 • Ort:
  Sverige?
 • Intressen
  SKogen, huset, frugan
 1. Bygger och målar odöda. Kan knappt vänta tills jag får mina händer på de nya modellerna för VC! *dräggel*
 2. Det var trevligt att se lite fantasy bilder, så jag tänkte att jag inte skulle vara sämre utan posta ett par själv. Count as spearmen En necromancer. Har en del till liggande nånstans som man kanske skulle slänga upp hit nån dag.
 3. Jo, alltså, armén är tänkt att ligga på under 2000 pts. Därför har jag inte med någon lord. Självklart kommer den stygga vampyr lorden med på över 2000 pts. Zombies är otroligt roliga att spela med. Och för den delen otroligt roliga att bygga samt måla. hehe.
 4. Blev just klar med mina skeleton halberdiers(count as spearmen), nu ska zombies byggas och målas och självklart convertas
 5. Min nuvarande VC styrka, vad tycks? Den är på under 2000 pts. Den är ganska allround, med tänkt taktik som refused flank, då med alla BK på samma flank. Necromancer 145 pts lvl 2 Spell Familiar Ring Of The Night General Necromancer 115 pts lvl 1 Book Of Arkhan Dispell Scroll Vampire Thrall 136 pts Heavy Armour, Shield, Hand Weapon Cursed Book Skeletons 250 pts 25 st Spear Command Zombies 159pts 24 st Command Zombies 165 pts 25 st Command Zombies 144 pts 19 st Command Grave Guard 335 pts 20 st Command Banner Of The Barrows Black Knights 280 pts 8 st Command Barding Screaming Banner Black Knights 265 pts 8 st Command Barding War Banner Total pts 1994
 6. om några få månader kommer de reviderade Vampire Counts ut, mweehehe, då får man se vad som kan hända. Har läst igenom lite trådar här och där på det världsomspännande datornätverket internet och all fluff och rykten pekar mot ett det kommer bli ganska gött att vara odöd 2008. Våga vägra alver, våga möta vampyrer! Några mjuniga alver skrämmer inte lite fler och mjunigare benrangel :roll:
 7. Odöden

  Call of Cthulhu!

  spelade CoC när jag var lite yngre. Vad jag kan komma ihåg var det iaf ganska läskigt, . Själva reglerna har jag för mig inte är så svåra. Men jag var iof inte SL på den tiden. Men helt klart ett mysigt/läskigt rollspel. Och om du är Lovecraft-fan så tycker jag det helt klart värt att du köper det.
 8. just wights är ju ganska farliga pga detta Det är därför jag älskar dem.
 9. Gäst: Jäklar anamma. Det där blir nog snyggt när de är klara. Är det på fri hand du har gjort skölden plus alla andra detaljer i greenstuff eller? Om manändå själv var så pass bra Pirog: Helt klart. Har man ett tema så har man. Jag tror nog att just temat med fallna dark angels funkar bra. :wink:
 10. Tackar, jajamensan. Det är av spruen som blev över när jag byggde gubbarna. :wink:
 11. hoppsan, ska genast fixa det. Smackar in hela härligheten istället :oops:
 12. Måste säga att jag verkligen gillar termninatorn, inte lika tuff som Arnold, men pretty close. :wink: Hur menar du med knas ut? Jag tyckte allting såg klockrent ut? Vilket färg i övrigt ska de ha? Jaha ja, ska man våga själv visa vad man pysslar med? Här kommer iaf en bild på mina undead swordsmen(skeletons med HW/SH LA) Bildens kvalité behövs inte nämnas, den är inte den bästa. Jag målar inte för uställning eller något, endast för att det är roligt och för att användas på spelbordet. Men kommentera gärna. PS.Det skymtar även en vit farbror i högra hörnet, vilket skulle föreställa min wraith med greatweapon. Men det är han inte nå mer
 13. Mehehe. Idag kom ännu en låda med zombies. :wink: Min hord med odöda växer för var dag som går.
 14. Vad målar eller bygger Du just nu? Vilka mästerverk sitter Du och pillar med är ingen ser? Vad händer på just Din hemmafront? Själv sitter jag och knåpar med conversions av odöda halberdiers och lite random zombies. Ska nog även spela mot Skaven idag eller imorgon. Inte så spännande projekt, men som alltid behöver jag mer zombies. Man kan inte få nog många zombies. :wink:
×
×
 • Create New...