Gå till innehåll

Buffler

Medlem
 • Innehåll Antal

  118
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Buffler

 • Placering
  100+
 • Födelsedag 1988-04-15
 1. Vilken föda intar du just nu?

  hamburgare med ägg och stekt lök, mumma såhär på natten
 2. Spotify invite till min mamma!

  mailadress i PM å du kan få en
 3. JG W733 ( Ammunition Insats)

  BB står för Ball Bullet, och menas att det är 6mm platskulor man skjuter. så alla ammunition du hittar som är 6mm i vikten 0.20 fungerar, vissa märken bättre än andra.
 4. var kan man prova spela?

  att du var 14 första gången är ett lagbrott då man måste vara 15 för att få hantera ett vapen tillsammans med uppsiktsman, dessutom som instant redan sagt fungerar det inte rent praktiskt i ett airsoftspel.
 5. Vilken föda intar du just nu?

  coca cola och smält marabou Digestive, varför ska choklad som smält smaka så konstigt :?
 6. 02.08: Sitter på ett köpcentrum och lyssnar på rulltrappornas gnisslande och ett avlägset ljud från skruvdragare i bakgrunden. så mycket mer händer inte här just nu, och jag hoppas byggarbetarna blir klara snart så jag får åka hem.
 7. Soft airgun?

  lite väl mycket necro på den här tråden utan att ha nått vettigt att säga, dessutom finns det en del om airsoft som ligger högst upp på forumets index-sida. jag hoppas för er skull att ni har tillåtelse från markägaren att vistas och spela på platsen du nämner. kan inte bli några roliga rubriker om ni blir upptäckta annars eller om folk får syn på er och väljer att ringa polis. Vill ni börja spela ordentligt så finns det många ställen runt om i sverige där spel anordnas, airsoftsverige.com som jag nämnde i den andra tråden är ett bra ställe för att hitta spelare. Registrera dig och gå med i den grupp som stämmer överens med där du bor så hittar du garanterat något i närheten. Undrar du hur man gör det finns det trådar där som förklarar hur. kom ihåg att använda vettiga skyddsglas dessutom, ingen blir glad av ett förlorat öga. :wink:
 8. Nån som kör air soft/ soft air gun i piteå???

  stort tips att tänka på, håll er borta från cabom vad gäller airsoft. extrema överpriser och dålig info om vapen/tillverkare mm. är du seriöst intresserad att börja med airsoft kan jag rekomendera att du besöker airsoftsverige.com och börjar läsa igenom forumstrådar om de vapen du är intresserad av. ett stort plus är om du söker och läser igenom vad som skrivs innan du börjar posta frågor där, då de flesta frågor redan finns besvarade om man tar sig tid att leta lite
 9. Problem med en Mp5 A4 från Vapenbutiken.com

  det kanske inte är så enkelt för en nybörjare att fixa just detta. mitt tips är annars att du köper dig en uppsättning midcaps. MAG är bra magasin och dom brukar gå på ett fempack för ca 500:- då slipper du skrammel och dina magasin kommer inte krångla som ett hicap gör.
 10. WE Luger P08

  väckt gammal tråd med onödigt inlägg som inte gav någon information. //Låst
 11. Steyr Aug Military bra att köra med?

  det som oftast behöver bytas i en kinaklon är hopupgummit som inte alltid är bra original. i övrigt finns det måånga kloner ute som går väldigt bra och stabilt direkt från lådan. dock tycker jag vi kan låta bli tråden å låta den dö ut istället för att gå alldeles för mycket OT
 12. bara en halvtimme kvar av nattens arbetspass. Dessa tolvtimmars-pass med att bara sitta å glo på ingenting är helt förjävliga. snart får jag iaf sova
 13. såg samma tråd på ASS där personen redan fått hjälp
 14. Tjohoo!

  Tjohoo för att det är varmt nog att vara behagligt att springa utomhus igen
 15. sömn, vad är det? har man sålt sin själ till bevakningsföretagen så får man finna sig i att inte sova. önskar bara det fanns nått bra sätt att hålla sig vaken 4 timmar till.
×