Jump to content

Buffler

Medlem
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

About Buffler

 • Rank
  100+
 • Birthday 04/15/1988
 1. BB står för Ball Bullet, och menas att det är 6mm platskulor man skjuter. så alla ammunition du hittar som är 6mm i vikten 0.20 fungerar, vissa märken bättre än andra.
 2. att du var 14 första gången är ett lagbrott då man måste vara 15 för att få hantera ett vapen tillsammans med uppsiktsman, dessutom som instant redan sagt fungerar det inte rent praktiskt i ett airsoftspel.
 3. lite väl mycket necro på den här tråden utan att ha nått vettigt att säga, dessutom finns det en del om airsoft som ligger högst upp på forumets index-sida. jag hoppas för er skull att ni har tillåtelse från markägaren att vistas och spela på platsen du nämner. kan inte bli några roliga rubriker om ni blir upptäckta annars eller om folk får syn på er och väljer att ringa polis. Vill ni börja spela ordentligt så finns det många ställen runt om i sverige där spel anordnas, airsoftsverige.com som jag nämnde i den andra tråden är ett bra ställe för att hitta spelare. Registrera dig och gå med i den grupp som stämmer överens med där du bor så hittar du garanterat något i närheten. Undrar du hur man gör det finns det trådar där som förklarar hur. kom ihåg att använda vettiga skyddsglas dessutom, ingen blir glad av ett förlorat öga. :wink:
 4. stort tips att tänka på, håll er borta från cabom vad gäller airsoft. extrema överpriser och dålig info om vapen/tillverkare mm. är du seriöst intresserad att börja med airsoft kan jag rekomendera att du besöker airsoftsverige.com och börjar läsa igenom forumstrådar om de vapen du är intresserad av. ett stort plus är om du söker och läser igenom vad som skrivs innan du börjar posta frågor där, då de flesta frågor redan finns besvarade om man tar sig tid att leta lite
 5. det kanske inte är så enkelt för en nybörjare att fixa just detta. mitt tips är annars att du köper dig en uppsättning midcaps. MAG är bra magasin och dom brukar gå på ett fempack för ca 500:- då slipper du skrammel och dina magasin kommer inte krångla som ett hicap gör.
 6. Buffler

  WE Luger P08

  väckt gammal tråd med onödigt inlägg som inte gav någon information. //Låst
 7. det som oftast behöver bytas i en kinaklon är hopupgummit som inte alltid är bra original. i övrigt finns det måånga kloner ute som går väldigt bra och stabilt direkt från lådan. dock tycker jag vi kan låta bli tråden å låta den dö ut istället för att gå alldeles för mycket OT
 8. såg samma tråd på ASS där personen redan fått hjälp
 9. major necroposting, som inte har direkt med ämnet att göra.Kunde du inte ställa frågan i en av de trådar du startat istället? eller i den du varit aktiv i senaste veckan. Hur som helst, att du inte fattat att vi måste ha mer information för att kunna säga om vapnet är bra eller inte. Vilket märke är det (Steyr är tillverkaren av det riktiga vapnet inte airsoft-verisionen), Vart har du hittat det? och till vilket pris?en länk är väldigt bra för att folk ska kunna gå in å kolla bättre. Att du säger att det ska göra lite ont visar att du har fel tanke om ett bra vapen. Ett bra vapen skjuter rakt och långt, inte möjligtvis hårt. Visst, det ska kännas att man blir träffad, men det kan göras utan att tillfoga onödig smärta.
 10. nej, fondprodukter är inte en bra nätbutik, iaf inte för airsoft. vill du seriöst börja spela airsoft så ska du inte skaffa något fjäderdrivet, då de är helt värdelösa så länge dom inte är snipervapen. Och det ska nybörjare helst inte börja med. kolla länkarna som mentaganon har gett dig efter ett billigt eldrivet vapen, så ska du se att du kommer bli mycket nöjdare.
 11. hej johnny, inget av de vapen du nämner är värt att köpa då det troligtvis går sönder bara man tittar på dom. om du kollar vad som skrivits i din tråd du skapat om fjäder respektive elvapen så får du ett väldigt bra svar. viewtopic.php?f=1&t=28241
 12. jag är något intresserad, men.... du har fortfarande inte svarat på några av frågorna som kommit upp.
 13. Buffler

  CS 1.6 med steam.

  prbolemet med HL1 CD-key är att det inte går att aktivera cs med dessa sen en herrans massa år tillbaka, 01 nån gång tror jag. vet att jag lyckades aktivera min kopia bara nån vecka innan de bannades. men CS går att köpa via steam och kostar inte mycket alls.
 14. du får gärna länka till den där "Grymma" m4'an, samt vad är det för fabrikat på den? kan vara fler som vill veta vilken av dom det är om den nu är så bra Min gissning är att det är CA's m15 som dom säljer vilket är en helt ok bössa för nybörjare. http://www.hobbex.se/p/pid,3891/t/product.html
×
×
 • Create New...