Jump to content

Melchior

Medlem
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 1. Behöver du något som kan dra igång hjärnan igen efter nyår? På lördag kör vi en ny demodag på Wizard-Games, där vi spelar både kort och miniatyrspel. Vill du testa något? Kom förbi mellan 12 och 18. Alla är välkommna, det är bara att ta med sitt glada humör!
 2. Behöver du något som kan dra igång hjärnan igen efter nyår? På lördag kör vi en ny demodag på Wizard-Games, där vi spelar både kort och miniatyrspel. Vill du testa något? Kom förbi mellan 12 och 18. Alla är välkommna, det är bara att ta med sitt glada humör!
 3. Hallå, vi som spelar kortspelet World of Warcraft i Göteborg söker nu med ljus och lykta efter andra spelare. Både ni som spelar/spelat det och ni som aldrig har stött på det är välkommna. Jag ger er gärna en personlig demonstration om hur spelet går till, och vi lånar även ut lekar och annat material för att göra det så lätt för er som möjligt att vara med och spela. Vill ni ha en trevlig lördag och ha kul med oss, kom förbi Wizard-Games på Kvilletorget i Göteborg. Vi är där varje lördag, från klockan 12 och framåt. Ni behöver inte ha spelat något kortspel innan. Även om ni kanske inte tycker det verkar vara er grej är det värt att komma förbi och test-spela. Det är ju alltid gratis att prova!
 4. De flesta kortspel såsom magic och world of warcraft har flyttat över till Wizard-Games.
 5. Under sommaren vill vi som spelar World of Warcraft, trading card game gärna hitta fler nyfikna spelare. Vi spelar vanliga turneringar varje lördag, men nu under sommaren 2008 har vi ett antal andra saker på gång inriktade på de som inte spelat spelet förut och som vill lära sig i en lite lugnare miljö. Främst har vi planerat in nybörjardagar varje onsdag på Spel i Focus. Vi kommer även att hålla en turnering med startlekar, den 22 juni på Wizard-Games, för er som känner att ni vill spela vidare. För kortspelet wow i almänhet har vi ett aktivt forum på http://www.wowtcg.se, där kan även ni som inte bor i just Göteborg hitta spelare runt om i sverige.
 6. Nu på lördag skall vi hålla det nordiska regions-mästerskapet i kortspelet World of Warcraft, och för att förtydliga för spelarna hur lång tid de har på sig att spela skulle jag hemskt gärna villja få tag på eller låna en stor klocka med 60 minuters nedräkning. Detta då spelarna inte behöver fråga om tiden om och om igen. Om någon har en sådan, eller har tips på vart man kan få tag på en så är jag tacksam. Jag bor i centrala Göteborg.
 7. I Göteborg spelas det regelbundet, och vi håller just nu på med att hitta fler som är intresserade av turneringar och likande. Vi håller till varje lördag på en spelbutik som heter Wizard-Games där vi har gott om plats för vårt kortspelande. http://www.wizard-games.com/forum/index.php
 8. Vi i Göteborg är väldigt intresserade av att få ihop fler spelare till våra kortspelsturneringar. Även om du inte har spelat något kortspel innan är du välkommen. Eller spelar du WoW TCG sedan innan men har saknat regelbundna turneringar? Då bör du läsa det här. Wizard-Games kommer under 2008 att anordna turneringar för kortspelet World of Warcraft. Vi spelar varje lördag med start klockan 12:00 med start den 5te januari. Har du inte spelat förut men är intresserad av att testa? Vi anordnar demonstrationer varje vecka, och har ett antal demolekar i butiken som vi gärna lånar ut. Kom bara förbi under lördagsförmiddan och fråga efter Samuel. För att vara med på turneringen är det viktigt att du kommer i tid. Det enda du behöver ha med är en lek på 60 kort eller mer. Om du är osäker på hur du bör bygga din lek är du väldigt välkommen att fråga så hjälper vi dig. Vi spelar enligt systemet Swiss vilket innebär att alla deltagare får spela varje runda, och möter andra spelare som har haft ungefär samma resultat som du hittils i turneringen. Detta gör att alla kan vara med och ha kul! Deltagaravgiften är endast 40kr och då ingår en booster till prispotten. Vi har även fått in ett stort antal specialkort som vi kommer spela om. De som placerar sig bland de tre översta varje vecka får välja bland dessa, som består av Molten Core treasures, Onyxia treasures samt Winters Veil kort. Dessa går inte att få tag på i vanliga boosters och kan vara riktigt kul att spela med. Vi har även några Extended Art-kort att spela om varje vecka. Om ni har några som helst frågor kan ni skicka ett mail till wowgbg@gmail.com, annars syns vi på lördag! Wizard-Games ligger på hissingen i Göteborg, på Kvilletorget. http://www.wizard-games.com
 9. Lite ändringar har gjort de senaste månaderna. Vi spelar både lördagar och söndagar, från klockan 12 och framåt, på Wizard-Games båda dagarna. Vi har ett par nya spelare men vill självklart ha fler. Om ni är intresserade av att testa spelet eller har några som helst frågor, skicka ett mail till wowgbg@gmail.com.
 10. Den 3de och 4de november håller vi till på Meeths, då det arrangeras en spelhelg. Jag kommer hålla i demo och en turnering. Ingen kostnad, inget inträde, så kom gärna förbi från klockan 12 och framåt någon av dagarna.
 11. Jag har fixat en email så att alla kan ta kontakt med mig personligen om det har med kortspel att göra. Skicka ett mail till wowgbg@gmail.com Om du syftar på lite mer personliga uppgifter kan vi ta det via mail, kanske inte så bra att posta telefonnummer och sånt på forum.
 12. Lördagen den 27de oktober har vi en stor demo-dag på Wizard-Games. Vi kör från 12:00 och framåt. Om du är intresserad av kortspelet World of Warcraft ger vi dig en personlig demonstration av hur spelet fungerar. Du behöver inte ta med dig något alls, jag har förberett gott om lekar. Om du redan tidigare har en starter som du vill spela med så får du gärna ta med den. Jag kommer erbjuda alla som är med en av mina 12 olika demo-lekar (ungefär som en starter men saknar rares) om ni gillar spelet och vill spela mer med oss. Självklart är både demonstrationen och lekarna gratis! Om du inte kan komma just den dagen får ni gärna komma förbi vilken lördag eller söndag som helst vid samma tid. Jag har alltid med mig mitt demo-kit. Vi spelar varje vecka på lördag och söndag från 12:00 och så långt vi orkar, både turneringar för oss som är lite mer vana vid spelet och en stor mängd vänskapsmatcher och raids där fokus är på sammarbete och att ha kul framför att vinna.
 13. Vi är ett gäng som spelar kortspelet som baseras på World of Warcraft, och vi vill gärna ha in fler spelare. Vi samlas varje helg och kör turneringar och raids och annat. Om du vill testa spelet eller redan spelar och bor i eller nära Göteborg så hör väldigt gärna av dig här eller kolla in http://forum.sverok.se/viewtopic.php?t=21329
×
×
 • Create New...