Jump to content

TYSK

Medlem
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

About TYSK

 • Rank
  100+

Profile Information

 • Ort:
  Mjölby
 • Intressen
  Gissa...
 1. Just nu är det fullt i mina existerande kampanjer men jag vet ju hur jag får tag på dig för framtida bruk.
 2. Jodå. Använde mig av gamla Dimön häromveckan faktiskt.
 3. Vänta tills ni får se lite 2nd/3rd Ed.-modeller... där skall ni få se på jämförelsevis små saker.
 4. Nej själva reglerna i BoEF är det ju inget fel på. Men bilderna är av rätt halvdan kvalitet.
 5. Anarkofascister är vi med andra ord. :shock: Och kanske lite djävulsdyrkande sådär som extraknäck. Tänk vad spännande mitt liv ändå kan vara utan att jag ens vet om det!
 6. Låter ju helt underbart!
 7. TYSK

  speledarmisstag

  Mina tre stora spelledarmisstag: Låtit mig luras av frågor som "Använder vi besvärjelser/regler/whatever från Bok X?". Ett solklart fall av att spelaren hittat ngt som är klart obalanserat men vill få tillgång till genom att smita det "under radarn" genom en till synes oskyldig fråga. Låtit mig påverkas av baksätesspelledare. Det slutar alltid med att allt kraschar till en persons favör och resten av gruppens nackdel. Varit för stelbent i mitt spelledande och försökt fösa spelarna i riktningar som de inte vill gå. (Detta var för sådär 20-25 år sedan när jag började spelleda. Likväl pinsamt.)
 8. Mycket snygg! Har inte så god koll på dvärgar men av namnet på bilden att döma så gissar jag att det är jubileumsmodellen av Den Vita Dvärgen?
 9. TYSK

  Mordheim

  Mindre varning från en Possessed-spelare: Om du spelar Possessed så är det jättesvårt att komma igång. Dina Heroes är jämförelsevis dyra så du kan inte ha så många som behvövs för att finansiera en snabb utökning av ditt gängs storlek. Chaosmagi är kass. Låt din Magister strunta i alla trollerier och styr in honom/henne på att slåss.
 10. TYSK

  Mordheim

  Mordheim rekommenderas varmt. Warhammer men med så små förband att det blir ekonomiskt försvarbart. Och man utvecklar någon sorts samhörighet med sina små ligistgäng allteftersom de handikappas eller förbättras av skador och erfarenhet.
 11. Jag äger några gamla 1st Ed. Beastmen. Blyhaltig legering minsann. Totalt omålade och allt. Skall se om jag kan gräva fram dem och få någon att fotografera dem. Jag är själv intresserad av att veta var man kan få tag på reglerna till WHFB 1st.Ed. eftersom jag har ett jättegammalt supplement till det. Toughness angavs med bokstav verkar det som.
 12. Insiprerad av en teckning föreställandes en sorts mördar-rådis-anthro från något kortspel (kallad Ink Eyes) tog jag och byggde om en Daemonette med hjälp av Greenstuff, plastråtta och Mordheim-bitar. Resultat: En Skaven-assassin-donna. Ja, jag vet: "Skaven females don't work that way"...
 13. Kommer det bli problem på turneringar som jag t.ex har blå chaos warrior och tillber khorne? Kommer de neka mig att delta i tuneringar? Mitt tips är att sträva efter att ha så "korrekt" färgval som möjligt för att slippa eventuellt gnäll på en turnering. Alternativt ha så neutralt färgval som möjligt.
 14. TYSK

  [WHFB] Chaos gubbar?

  Din polare snackar strunt. Måla dina modeller som du tycker blir snyggt och förhållandevis slaanesh-mässigt i färgvalet. Det är det enda som räknas.
×
×
 • Create New...