Jump to content

Harry

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. God dag kära folk, för ett tag sedan så flyttade jag till en ny stad och har velat hitta en rollspelsgrupp där. Det har dock blivit svårfunnet så nu tänkte jag ta nästa steg och sätta i hoppp en online grupp. så jag tänkte försöka dra ihopp en grupp och därefter se vilka dagar, vilket system och vad som helt enkelt passar bäst för oss alla som vill vara med, men huvudtanken är att det ska vara på en vardag. Hittills så är vi två spelare som båda har lång erfarenhet av rollspel, jag själv har spelat i åtta år. Jag ser helst att vi skulle vara mellan fyra till sex spelare inkluderat spelledare. Jag har tidigare spelat, Coc, wod, dnd 5th, eon 4, dod 91, western, mutant, har nog spelat fler system än vad jag kommer ihåg men dessa är de jag minns på rak arm. jag ser helst att ni har spelat rollspel tidigare. när det kommer till vilket medium vi ska använda till att spela så är jag öppen för förslag men jag misstänker att det kommer bli något av skype, roll20, teamspeak eller mumble. Så om ni är intresserade så pma mig eller skriv här i tråden
 2. Spelare: Men har jag inga lojala män som jag kan ringa, alltså riktigt lojala som kan gå in i döden för mig ? SL: du har dina 3 lojala män (de andra spelarna) en som ligger däckad på golvet, en som är i baren och super sig full och den tredje som är i ditt kontor och försöker stjäla från dig.
 3. Ursäkta om det här kanske inte passar in här men med tanke på värdelösa tärningar. Jag har en 30sidig tärning som jag fick utav min farbror som var rollspelare på 80 talet. Så jag undrar finns det egentligen något spel som använder den tärningen ?
 4. var det inte Didi eller någon som sa att Air softare var ny nazister som tränade för att ta över svergie ?
 5. Erik efter att han har förtståt att han är den enda i gruppen som inte har något i "Firearms" I Need a bigger axe.
 6. Lina när hon skapade sin karaktär : Men jag är emo så jag kan hantera en kniv.
 7. Då kan man väl lika gärna fråga igen kan man var med ???? .
 8. Verkilgen synd nåja tack ändå.
 9. Tja jag undrar i fall det finns någon ledig plats kvar i gruppen ? Jag har aldrig spelat Eon men har nyaste versionen av spelarboken hemma. Jag har spelat andra rollspel så som Drakar och demoner och world of darkness.
 10. var måste man leta för att hitta en rollspels grupp över msn eller nån annan chatt klient jag vill så gärna rollspela :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: så snälla har nån någon info om vilka man ska fråga för att gå med i en msn grupp så tveka inte att skriva .
 11. Jag har ett citat från vampire som alla fall jag tycker är skoj. Min Rp en vampyr som lätt blir förbannad och är rätt så bra på att slåss har fått i updrag att hitta en människo tjej och skydda henne. När han ser henne på bron hånglandes med en kille så ringer han sin boss och säger ´´hon hånglar med en kille´´ varpå bossen svarar jaha gör hon det frivilligt eller ??´´ jag vet inte jag är för långt i från för att se. Men gå närmare då. Varpå vampyren går närmare när han är ungefär 5m ifrån så säger han till bossen ´´ Hon får allt blod utsuget av en vampyr´´ Men stoppa honom då!!!!. När min rp ska gå fram till vampyren för att slita bort honom så vänder sig vampyren sig om och sticker en kniv im min rp 4Leathal damage min rp var mäkta sur då. Han kopplade armarna runt vampyren och slängde honom bakåt av bron. Därefter fäller RP fram sina långa och vädigt farliga klor. Vampyren som har landat under bron reser sig förvånat upp och säger ´´ Men det ska ju inte finnas några andra vampyrer här det här är ju mitt terittorium. Varpå min förbanade Rp skriker ´´ Jag skiter i om det här är dit terittorium elller akvarium kommer du hit igen så dödar jag dig. Var i alla fall roligt då
×
×
 • Create New...