Jump to content

Knyttsak

Medlem
 • Content Count

  250
 • Joined

 • Last visited

About Knyttsak

 • Rank
  250+
 • Birthday 08/03/1985

Profile Information

 • Ort:
  Halmstad
 • Intressen
  Massa olika
 1. ...eller också har man bara en sadistisk SL som tycker det är oerhört roande att skicka upp ett gäng sabriska ädlingar för att leta efter en tokonsk högsadelsfjolla som råkade gå och bli kidnappad av dem? Jag undrar fortfarande vad SL tänkte när han skickade hela klanen efter oss när vi skulle därifrån... och hur i helvete våra karaktärer överlevt om jag inte slagit 1-1-2 (lustigt nog) och hittat en gammal ruin i raun-passet som vi ockuperade tillfälligt och slogs från medan vi väntade på förstärkningar från Tokon... men nu var det ju skador vi skulle prata om. En av spelarna i gruppen hamnar i lite bråk med en SLP. Hon slår SLP:n medvetslös och försöker sedan hoppa ut genom fönstret från andra våningen på värdshuset och fumlar först sitt hoppa-slag och sedan sitt tur-slag och hamnar i koma i tre dagar (eller så) medan resten av spelgruppen startar en mordutredning för att ta reda på vad det var som hände. Hon överlevde bara för att SL tyckte det var lite synd att ha ihjäl en karaktär som bara varit i spel i ungefär två timmar
 2. *kapar tråden* Jag vill också ha den Har någon ett exemplar över får ni gärna höra av er till mig: knyttsak[a]yahoo.se
 3. Knyttsak

  Äventyr till DoD 6?

  Typ ingenstans, för den trycks inte mer. Åtminstone var det så SF-bokhandeln informerade mig för någon månad sedan när jag frågade dem. Man får hoppas på att få tag på den begagnad.
 4. Jag brukar för det mesta ha min strängad och bära den antingen i handen eller över axeln, beroende på situationen. Tänk på att pilbågar tycker om att vara avsträngade emellanåt, så försök ha den avsträngad på natten (man bör hur som helst inte skjuta när det är mörkt och de flesta lajv har regler som förbjuder det, eftersom du ser sämre). Bågen håller längre om den inte är strängad dygnet runt.
 5. Knyttsak

  Dragon Age

  Låter nästan som något man borde testa
 6. Okej, tack för hjälpen =)
 7. Finns det någon "grundregelbok" till World of darkness-spelen som man behöver, eller räcker det med att köpa boken till Changeling? Ursäkta min okunnighet, men jag har aldrig spelat varken WoD eller Changeling, och jag lyckades inte få fram så mycket av att googla det heller.
 8. jag har börjat få upp ögonen för Changeling the lost, och skulle gärna vilja höra lite åsikter om det. Någon som spelat det? vad har ni för erfarenheter av det?
 9. 1. Hur gammal är du nu? 24 2. Hur gammal var du när du började spela rollspel? 16 3. Har du varit en aktiv rollspelare hela tiden (d.v.s. har du rollspelat eller ägnat dig åt någon rollspelsrelaterad aktivitet någotsånär regelbundet under din tid som rollspelare), eller har du vid ett eller flera tillfällen haft längre uppehåll (minst 12 mån) från rollspelandet och/eller relaterade aktiviteter? För några år sedan hade jag ett uppehåll på ungefär 1½ år. 4. När du rollspelar, är du oftast spelare eller spelledare? Det varierar, 50-50 skulle jag påstå. 5. Om du ska göra en grov uppskattning, ungefär hur många rollspel har du spelat under din tid i hobbyn? fyra 6. På en skala mellan 1 och 10 (där 10 är den bästa möjliga poängen och 1 är den sämsta möjliga poängen), hur stort är ditt intresse för rollspelshobbyn? 7. 7. Har ditt intresse för rollspel ökat, minskat eller förblivit oförändrat med tiden? Ökat. 8. Rollspelar du helst på helgen eller mitt i veckan? Det spelar ingen roll.
 10. Knyttsak

  nybörjare!!

  jag har en del kläder jag skulle kunna tänka mig att sälja av. vad har du för storlek? adda mig på msn så kan jag skicka över bilder och så där: knyttsak[a]yahoo.se
 11. Knyttsak

  räcker det

  Du bör överlag använda någon form av fixering - antingen i puderform eller i sprejform. Det gör dels att sminket håller bättre mot svett och regn, men också att det inte kladdar när du tar i någonting. Att ha färgat smink (typ grönt eller svart) och sedan inte fixera det och ta i någons ljusa kläder är inte så populärt...
 12. Det beror på vad det är för spel och vad det är för rollperson. Jag har haft rp som dött (både av skador och av ålder), som gett sig av på egna äventyr från resterande gruppen, som har "pensionerat" sig, som fått barn och dragit sig tillbaka, eller som helt enkelt bara har försvunnit in i glömskan.
 13. Knyttsak

  räcker det

  Det beror på vad det är för sort, märke, typ av smink (fetsmink eller puder t.ex.) samt hur mycket och hur ofta du tar på det. Är det vanligt fetsmink från grimas och du använder det en gång om dagen ska det inte vara några problem.
 14. Knyttsak

  Häst på lajv?

  Det viktigaste är att kolla allting med arrangören först! Många arrangörer godkänner djur på lajv, så se till att hålla en bra kontakt med arrgruppen och lös allt praktiskt innan (som vatten och hage). Räkna med att det blir en hel del jobb. Två saker som jag upplevt varit ett problem och som kan vara bra att tänka på: 1. Allergier. Det kan finnas personer på lajvet som är allergiska och de uppskattar inte att behöva vistas i närheten av det som framkallar allergierna. Återigen: ha bra kontakt med arrangörerna innan för att kolla läget. Det är dumt att ha en hage precis bredvid ett hus där en hästallergiker sover, t.ex. 2. Ta upp efter hästen! Hästar skiter stort, och efter ett dygn med gassande solsken är det ingen större höjdare att behöva gå omkring på vägar där det ligger hästbajs. Det luktar illa och drar till sig mängder med flugor.
×
×
 • Create New...