Jump to content

ethleia

Medlem
 • Content Count

  862
 • Joined

 • Last visited

About ethleia

 • Rank
  500+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.svidjas.se

Profile Information

 • Ort:
  Västerås
 1. Hej, har en garderobsrensning, vill ni köpa nått kontakta mig här eller på mail: ethleia[at]gmail[punkt]com (byt ut [at] mot @ och [com] mot . ) Jag kan skicka men då tillkommer frakt. En lädermask för skogsvarelser eller liknande med väldigt många fjädrar på. Denna vill jag gärna ha 2000:- för då jag lagt ner mycket jobb på den. Det är inbränt mönster i den och äkta renhorn, läder och fjädrar. Frakt tillkommer om den ska skickas. En 1800 tals svensk torparklänning, sydd efter förlaga i en bok om svenska torparkläder 1800-1900. Eftersom det saknas en söm längst ner på toppen så säljer jag den för 1000:-, antingen hämtas eller så skickar jag men då tillkommer frakt. Gorget till salu. 1500:- 1,5mm plåt. Fodrad med bukläder. SCA godkäns. Kan skickas eller hämtas men skickas den så tillkommer frakt. Sista garderobsrensningen. Ett par skor för 200:- storlek 40. Ett drowsvärd för 200:- längd 80 cm och en läderväska för 150:-
 2. VLT drog ju tillbaka artikeln och gav enhörningen upprättelse så detta är väl löst sedan länge.
 3. Enhörningen har inget längre att göra med "sveriges största lajvkampanj" det har föreningen Eleria med att göra och där är det Hasse som har koll inte Nicklas (som har enhörningen och ödesvävslajven.) Sen, föreningen Eleria har en anmälningsavgift på deras vårlajv på ca 600:- (medlemsavfift i eleria och anmälningsavgift för lajvet), de har ungefär 1000 deltagare vilket gör en inkomst på 600 000:- för deras vårlajv. Sen har de höstlajv där vi kan säga att det kommer ungefär 300 personer, samma avgift men säg att alla är redan medlemmar och behöver då bara betala in 500:- (anmälningsavgift 500:-) så då får föreningen en inkomst på 150 000:-, sen har föreningen ett piratlajv som jag inte har någon aning hur många som kommer men säg 100 personer, då har vi en anmälningavgift på 600:- (om man anmäler sig i tid vilket jag nu antar att alla gör) vilket genererar en inkomst på 60 000:-. Detta blir en total inkomst på 810 000:- per år för föreningen Eleria. Observera att detta är inte en kommentar om vad Nicklas gör eller inte gör, det går jag inte in på. Jag tycker han är en bra person som arrangerar och jobbar med bra saker.
 4. Vad heter föreningen? Kontaktinfo?
 5. Vill gärna också hitta folk att spela med då vi nyss flyttat till Västerås. Har inte spelat mycket rollspel alls men gillar det, det jag spelat är trudvang och DoD 97 (tror jag... , som sagt var, har inte rollspelat så mycket, har mest lajvat och airsoftat...) Är 26 år och också lätt att umgås med :wink: Har dock katter hemma så är ni allergiker så är nog inte vår lägenhet den bästa att spela i men är ni inte det så är ni varmt välkomna (älskar att baka så kakor och annat gott finns alltid tillgängligt *hint hint* // Sophie och Thomas
 6. Skicka PM när du bestämt dig så löser vi detaljer
 7. ethleia

  VitVätte

  Vad har ni tänkt spela dem på för lajv? Vi har ett orchlajv på g i västmanland nästa år som kan vara av intresse men då vi håller hårt på kultur (alltså vi vill inte ha massa boffer) och deltagareutveckling (lajvarna gör lajvet) så kan ni skicka mig ett mail (ethleia@gmail.com) om ni skulle vara intresserade så kan vi prata mer där inte alla får veta alla hemligheter.
 8. Märkena som är på armen är vanlig spritpenna och går bort med t-röd, vi kan ta bort dem innan vi skickar/lämnar över dem. Armarna och hjälmen är helt handknackat (handgjort) av min man Thomas Lundqvist och armarna och hjälmen är godkända för SCA heavyfighting om man håller på med sånt (självklart så behöver man padding under om man kör heavy fighting.)
×
×
 • Create New...