Jump to content

Harold

Medlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. Läser mer på bloggen. Ska bli grymt kul! /Fria Ligan
 2. I dag startar förbeställningarna av rollspelet Svavelvinter av Fria Ligan. De första 100 som förbeställer får den fantastiska Trakorienkartan i A1-format hemskickad till brevlådan redan nu - utan extra kostnad! Missa inte denna chans att lägga vantarna på klenoden redan före jul. Läs mer här!
 3. Fria Ligans postapokalyptiska regelverk Version Noll från 2009 har fått sig en ansiktslyftning och rejält sänkt pris. Ny omslagsbild av Reine Rosenberg! Läs mer här.
 4. Hej! Som sagt i en annan tråd här intill håller jag just på och drar ihop en ny grupp i Stockholm för Mutant-UA, och vi har nog plats för någon till. Kan det vara av intresse? Vi siktar på att dra i gång i februari och spela sisådär en kväll varannan vecka. Skicka gärna ett pm eller ett mejl!
 5. Hej! Jag förbereder just nu en ny grupp i Stockholm för Mutant-UA och kampanjen Undergångens Arvtagare. Kan det vara av intresse? Jag har kontakt med 3-4 andra personer, och vi siktar på att dra i gång i februari och spela sisådär en kväll varannan vecka. Skicka gärna ett pm eller ett mejl!
 6. Jag söker folk i Stockholmsområdet som spelar eller vill spela Mutant-UA. Jag ansluter mig gärna till en existerande grupp, eller så startar vi en ny. Jag kan vara spelare eller SL, vilket som är ok för mig. Min tanke är att spela sisådär varannan eller var tredje vecka. Min spelfilosofi är att fokusera mer på story och karaktärer än på vapenlistor. Jag har en hel del tankar om hur spelet bör spelas och är beredd lägga ned jobb på förberedelser mellan spelmötena, men jag har inte heller något emot att anpassa mig till en existerande grupps spelstil och husregler. Lite om mig: 33 år gammal, har spelat alla utgåvor av Mutant utom Chronicles. Bor centralt i Stockholm.
 7. En rejäl samling roll-, figur- och brädspel samt speltidningar säljes, till låga priser. Det mesta från sent 80-tal och tidigt 90-tal. Titta in på http://hartom.diinoweb.com/files/saljes.pdf för fullständig lista med priser och mejla sedan på haerenstam@spray.se. Bland annat: Kult (1991) med modul Mutant 2090 med moduler Drakar och Demoner Ivanhoe Mutant Chronicles Nästan alla Sinkadus Cyberpunk 1st edition med moduler Cyberpunk 2020 med massor av moduler James Bond 007 RPG med alla moduler Warhammer 40K med moduler Warhammer Fantasy Battle (3rd edition) Moduler till Warhammer Fantasy Roleplay Gangbusters med moduler Phoenix Command med moduler Paranoia med moduler Twilight: 2000 2nd edition med moduler Massor av White Dwarf Combat Cars Fury of Dracula Ambush och annat. Jag finns i Stockholm.
×
×
 • Create New...