Jump to content

Vvornth

Medlem
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

About Vvornth

 • Rank
  50+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://nyteknik.blogspot.com

Profile Information

 • Ort:
  Göteborg
 1. På Föreningen Ylva här i Göteborg (som också tidigare anordnat mikro på GC) så är TAC det rådande systemet som folk blivit förtjusta i. Relativt enkelt men har visat sig ge mycket verklighetstrogna resultat trots hög abstraktionsfaktor.
 2. Det borgar ju verkligen för kvalitet på bland admins när man utses efter hru snabbt man joinat!
 3. Frågan är som den står, men jag kan omfrasera den som 'är det ok att lägga ut folks namn med fullt personnummer på nätet i denna form?'.
 4. Vad säger PUL om att ni har folks fulla namn i kombination med personnummer uppe på interweb?
 5. Idag har TINGET premiär! Alla spelsugna i Göteborgs omnejd vet var de ska vara i helgen, tillochmed vädrets makter är på vår sida och kommenderar innesittande! Väll mött på Tinget!
 6. 070816 Jag kan glatt meddela att Wizard Games Kenny får förstärkning på domarsidan av ingen mindre än Games Workshop Göteborgs Niklas Vi som arrangerar är väldigt glada av att ha representanter för GW med på Tinget och ser fram emot ett gott samarbete.
 7. Vvornth

  söker förening

  Ovanstående föreningen är rätt trevlig. Det ryktas om att jag är styrelsemedlem där men det förnekar jag i fint sällskap.
 8. Målningstävlingen som döms Kenny fårn Wizard Games, tidigare Golden Demon domare, har nu fått utökad info på hemsidan. Kategorier för tävlingen och deras riktlinjer är nu uppe.
 9. För de som inte haft möjligheten att spela Kellys Hjältar på GothCon så ges nu en chans på Föreningen Ylvas TING.
 10. 070730 Vi kan nu stolt offentliggöra att Föreningen Ylva samarbetar med Wizard Games på årets TING. Exakt hur deras närvaro kommer se ut är inte fullt klart än någon men form av butiksyta blir det samt garanterat demospel av Games Workshops Lord of The Rings samt den nya versionen av Mighty Empires. Så håll utkik efter Kenny och/eller Magnus i de omisstagbara röda t-shirtsen! Kenny kommer dessutom att agera domare på konventets målartävling som hålls på Lördagen. Målartävlingen är öppen för figurer av alla figurtillverkare och kategorierna är Single Miniature, Monstrous Creature/Vehicle, Squad/Unit samt Conversion. Detaljer för dessa kategorier för folk som det kliar i målarfingrarna på kommer att dyka upp inom en snar framtid.
 11. Ett enskilt bästa spel är nog för mig omöjligt att utse. En orankad top 3 kan jag dock kläcka ur mig. System shock 2 är fortfarande obemästrat när det gäller att åstadkomma en genuint läskig stämmning. Inte av typ Resident Evil "bu!"-modell utan en genomgående betryckande atmosfär som verkligen får en att vilja rycka CDn ur driven och hysta den ut genom fönstret. Dess spirituella uppföljare Bioshock som släpps snart är det huvudsakliga skälet att jag uppgraderar min Pentium 3, 866 Mhz, GeForce 2MX burk. Civilization 2. När det släpptes så fanns ingen anledning att äga ett annat spel. Civ2 höll en vaken dag som natt och var det starkaste bara-en-turn-till liret jag någonsinn spelat. Numera finns ingen anlednign att spela Civ2 då Civ4 gör allt mycket bättre, men i relation till andra empire byggande spel på sin tid så hade Civ2 ingen jämlike. Planescape: Torment. Den mest välskrivna storyn i ett datorspel. Någonsin.
 12. Hemsidan är uppdaterad med tillägg om Flames of War-arrangemanget.
 13. Ovanstående post är nu uppdaterad med konventets hemsida som innehåller all matnyttig information om arrangemangen som kommer erbjudas! Hugg in! http://ting.foreningenylva.org
 14. Jag är ledsen, men om någon öppet vädrar eventuella planer som kan skada hobbyn ALLVARLIGT i folks ögon via massmedia eller direkt så är en reaktion bara fullt naturlig. Ska man hårddra det så vill jag också minnas att det i sveroks stadgar står att förbundet verkar enligt demokratiska principer, mig vetterligen är detta inte fallet för en samling som NSF därför bör ett uppmärksammande göras.
 15. Tänk inte ens tanken att stödja NSF monetärt.
×
×
 • Create New...