Jump to content

Sweeney

Medlem
 • Content Count

  584
 • Joined

 • Last visited

About Sweeney

 • Rank
  500+

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  Uppsala
 • Intressen
  Rollspel, TV-spel osv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. har du någon email ja kan mejla bilderna till ?

   

 2. Köpt en del nya böcker! Är dock forfarande intresserad att få en komplett samling!
 3. Jag är kort och gott på jakt efter böcker i det äldre svenska rollspelet Mutant Chronicles. Böckerna behöver ej vara i något super mint skick, men de måste vara kompletta och i någorlunda okej skick! Jag betalar bra, vill få lite nostalgitrippar med kamraterna De böckerna som jag redan har är: Mutant Chronicles (grundboken), Imperial, Capitol, Den renande elden, Bauhaus, Algeroth samt spelledarskärmen så alla andra titlar är av mycket stort intresse! Skicka ett PM om ni har några till salu!
 4. Är i kort och gott i jakt efter Steve Jacksons utgåva av de koreanska Kings Blood. Har ni ett ex som är komplett och i relativt fint skick så PM:a mig!
 5. Mindre än 24 kvar! http://www.tradera.com/dune-chronicles- ... _171556530
 6. Spelet ligger nu på tradera och går ut på lördag! Kom och FYNDA! http://www.tradera.com/dune-chronicles- ... _171556530
 7. Hejsan. Nu då julen kommer klampande så behöver man ju lite extra pengar. Så tänkte därmed sälja av en av mina ögonstenar i rollspelssamlingen, nämligen Dune-rollspelet. Detta rollspel är otroligt ovanligt, släpptes i bara 2000-3000 exemplar och företaget gick i konkurs kort efter. Så tänkte vända mig till er på sverok då jag är säker på att spelet skulle få ett fint hem hos någon av er. Lite info om spelet: DUNE: CHRONICLES OF THE IMPERIUM is a role-playing game based on Frank Herbert's DUNE novels. The game was originally supposed to be printed by Wizards of the Coast after they purchased the rights from Last Unicorn games. 1997 I started working at Last Unicorn Games, a tiny little game company long-since defunct, on the Dune CCG with Owen Seyler. We went on to make the Dune RPG, one of the prettiest and now rarest and most expensive RPG books ever made. (taget från konstruktörens blogg) Dessvärre så blev det ingen re-print och därmed så har spelet fått en riktigt kultstatus bland samlare! Jag betalade själv en stor peng för boken + att jag ser att det gått för riktigt stora summor på ebay etc. PM:a mig eller skriv en rad här i tråden om ni är intresserade
 8. Gör en liten bump/uppdatering! Är fortfarande på jakt efter KULT-kort. Dock så hittade jag min samling på cirka 650 kort (jaja, älskar spelet) Någon som har en liten samling kort som ligger? Behöver inte köpa flera hundra kort av någon, men om någon har några till övers så kan jag lätt köpa dem av dig! PM:a mig om du har några till övers.
 9. Hejsan. Efter många år lurkande på Ebay så fick jag äntligen ett exemplar! Ett ex av det mycket ovanliga rollspelet DUNE rpg. Vad fattas nu då? Jo, nämligen några som är intresserade att detta episka spel. Vill understryka att man ej behöver vara ett DUNE fan för att kunna spela spelet. Jag gör gärna en liten lektion av historien om denna värld. Så finns det några SCI-FI nördar, eller folk som vill testa ett ovanligt rollspel? Bara att skriva en rad till mig så kan vi säkert fixa något med tiden! (Jag är själv född och bor än i denna fantastiska stad Uppsala. Så de som är intresserade att spela bör bo i närområdet.)
 10. Köpt lite av folk här! Dock är jag fortfarande intresserad av mera!
×
×
 • Create New...