Gå till innehåll

jacob_92

Medlem
 • Innehåll Antal

  104
 • Gick med

 • Besökte senast

Om jacob_92

 • Placering
  100+

Profile Information

 • Ort:
  sköna gröna okka
 • Intressen
  rollspel,data och LAJV!
 1. messenger spel Eon någon? nälla någon, uttråkad(som vanligt)

  Mm att spela ngn form av stämningsrollspel vore ganska värdelös över både msn och skype och om någon vill ansäger jag mig gärna som Sl och är spelare. För mig behöver vi inte lira Eon då mina vänner är tråkiga så har jag endast kunnat lira typ 2ggr/månad
 2. messenger spel Eon någon? nälla någon, uttråkad(som vanligt)

  Mmm det verkar gå ganska segt framåt och det är inte klart vilka som ska vara med och om vi ska köra msn skype elr ngt annat. Själv vill jag nog inte spela Eon över msn iaf med alla dessa redler Dod skulle isåfall fungera bättre.
 3. DoD Vs. Eon

  HAr inget med diskussionen att göra egentligen men tror att det finns något som heter typ Hrafnerhugg? i Dod vilket gör mycket mer skada. Är typ en lönnmördar attack. En dolk som har 1T10(öp 10) ger helt plötsligt 2T10(öp 10)+10. XD lite lattjo.
 4. DoD Vs. Eon

  Jag håller med dig fullt ut. Eon för mig är mer ett lowfantasy spel där man kan dö av ett dolkhugg medans Dod mer är hack´n slash i en sagomiljö. MEn det beror som sagt på vilken del av spelet man lirar och hur spelledaren är.
 5. messenger spel Eon någon? nälla någon, uttråkad(som vanligt)

  Ok om vi ska kunna börja lira någon gång vore det lättast om alla addade min msn brickan_92@hotmail.com och laddade ner skype och addade Saasmaster
 6. messenger spel Eon någon? nälla någon, uttråkad(som vanligt)

  Ingen har lagt till mig på varken msn elr skype så jag vet inte :roll:
 7. messenger spel Eon någon? nälla någon, uttråkad(som vanligt)

  JAg heter saasmaster på skype och msn brickan_92@hotmail.com adda mig
 8. messenger spel Eon någon? nälla någon, uttråkad(som vanligt)

  Okej så om jag har fattat det rätt så ska vi endast köra med er 2. Hur blir det med christian då :S? Annars skulle vi kunna börja lira tror jag har både era karaktärer nu iaf
 9. Butiker i stockholm

  Halloj Jag undrar vilka lajv och rollspelsbutiker det finns i ´Stockholm samt var ligger de?
 10. Utrustning till orch?

  Jag ska spela krigare i en klan och behöver lite plåtrustning och vapen utöver det vanliga.
 11. Utrustning till orch?

  Nästa sommar ska jag åka iväg på lajv har tidigare lajvet man aldrig spelat orch som jag ska nu. Med tanke på min ekonomi söker hjälp om kläder,masker,vapen, rustning mm. Vad är ett måste att ha? och vad är bara "extra"? Och till sist var får jag tag på saker så billigt som möjligt?
 12. messenger spel Eon någon? nälla någon, uttråkad(som vanligt)

  Det är så jag också gör. Men som du nog förstår har jag varit Sl ett tag och har varit med om spelare som alltid lyckas gå in i strid. Men som sagt är yrkesfärdigheterna de primära och efter dom även vardagsfärdigheter ex hoppa, kasta, klättra, smyga mm.
 13. messenger spel Eon någon? nälla någon, uttråkad(som vanligt)

  jaja jag är inte så noga kollar bara att färdigheterna ser rimliga ut. En karaktär förra gången vi skulle spela hade 15 i istort sätt alla färdigheter, 10000silvermynt samt en attributsumma på runt 140. De är vad jag kollar IMBA.
 14. messenger spel Eon någon? nälla någon, uttråkad(som vanligt)

  En annan sak att tillägga är att ha normal karriär oavsätt framgångsslag. Jo jag har kvar honom men jag måste modifiera lite med tanke på att han har 15 i yxa och sköld.
×